Заклади Подолу: осінній гастрономічний марафон - PostEat

пошук

Заклади Подолу: осінній гастрономічний марафон
19-11-2020 0 1076


Про заклади Подолу розповідає редакція PostEat. Осінній Поділ надзвичайно затишний та оповитий якоюсь особливою золотавою магією. Насолодитись архітектурою та дізнатись про гастрономічні цікавинки цього району пропонуємо ми вам — тут ви знайдете делікатесного краба за демократичною ціною, спробуєте неаполітанську піцу, познайомитесь з рибним різноманіття оселедцевих та відкриєте світ прянощів азійської кухні.

Crabzilla

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 12

Бюджет: ₴₴. Боули (99–233 грн), бургери (169–229 грн), морепродукти (139–655 грн).

Страви: клешні королівського краба – 555 грн, борщ з крабом – 153 грн, боул з крабом та кус-кусом – 233 грн, бургер з м’якопанцирним крабом – 229 грн, попкорн з креветок у соусі манго-васабі – 199 грн, мікс морепродуктів у гостро-солодкому соусі – 247 грн.

Напої: еспресо – 29 грн, чай обліпиховий – 55 грн, глінтвейн – 75 грн, коктейль «Френч 75» — 149 грн.

Деталі: бар з крабами та морепродуктами, знаходиться на Подолі, бренд-шеф Андрій Ткачук, тематичний інтер’єр, фірмові страви з крабовим м’ясом, середній чек на людину 150-250 грн, барна карта, класичні коктейлі, японські вина, pet friendly, take away, режим роботи: пн-нд з 11:00 до 22:00 (у карантин вихідного дня заклад працює навинос і години можуть змінюватися).

Crabzilla — справжнє камерне «крабне місце» з дружньою атмосферою, яке знаходиться на Подолі. Інтер’єр закладу оформлено в стилі 80-х років минулого століття — тематичний дизайн підкреслюють касети, тогочасні магнітофони та диско-боли. В меню представлені страви з преміум-продукту за доступною ціною — тільки в Crabzilla ви можете скуштувати клешні королівського краба за 555 грн. Бренд-шеф Андрій Ткачук додав у меню також ексклюзивний борщ з крабом, боул з крабом та кус-кусом і бургер з м’якопанцирним крабом. Зігрітись восени пропонують гарбузовим крем-супом з креветками, а в якості закуски обрати попкорн з креветок. Для компанії друзів у меню Crabzilla сет морепродуктів. В барній карті закладу — кава, фірмові чаї для імунітету, глінтвейн, вина келихами, міцний алкоголь та класичні коктейлі. Всі позиції можна взяти з собою або насолодитись ними у закладі. Варто зазначити, що у закладі піклуються про здоров’я гостей та екологію, тому максимально використовують одноразовий біорозкладний посуд з кукурудзяного крохмалю.

Тісто, сир і тітка Белла

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴. Брускети (57–150 грн), салати (99–168 грн), піца (99–178 грн), паста (128–168 грн).

Страви: піца «Ковбасейра» – 178 грн, брускета салямі мілано на персику – 57 грн, салат із козиними сиром та буряком – 138 грн, ризото з креветками – 166 грн, лазанья – 148 грн, пенне з куркою та шпинатом – 128 грн, аранчіні формаджи з моцарелою та дор блю – 66 грн/1 шт.

Напої: Prosecco La Casada – 458 грн/750 мл, Soave – 279 грн/750 мл, French 75 – 85 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом засновників київських закладів Naprosecco, «Ой, мамо! Це було в Тбілісі», Рибку з’їсти та коктейль-бару Charles Baker. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. Рекомендуємо заздалегідь зарезервувати столик.

Liberty Diner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 28

Бюджет: ₴₴. Бургери (199–299 грн), закуски та салати (49–249 грн), піца (179–299 грн).

Страви: клаб з індичкою та чеддером – 229 грн, бургер з пастрамі – 229 грн, піца Pera e pecan – 289 грн, піца Сheesteak – 289 грн, Мак-н-Чіз – 129 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний дайнер, знаходиться на Подолі, американська кухня, заклад мережі «Ресторани Гусовських», концептуальний дизайн, бургери, італійська піца з печі на дровах, сніданки з яєць цілий день, ланчі вина побокально.

Liberty Diner — американська кухня на Подолі у форматі класичного дайнера від рестораторів братів Гусовських. У меню ви знайдете класичні сендвічі та бургери, салати, стартери, традиційну неаполітанську піцу з традиційними та оригінальними начинками. Тісто для піци дозріває 48 годин, тому вона дуже легко засвоюється. Піца має чіткий бортик, він хрумкий та пухкий одночасно — його необхідно з’їсти, попередньо зануривши у соус. В закладі готують п’ять варіантів бургерів, картопляні булочки для яких випікають власноруч. Всі бургери подають з картоплею фрі або салатом та соусом власного виробництва. Зараз щодня, з понеділка по п’ятницю, з 15:00 до 19:00 усі коктейлі в Liberty Diner по 100 грн.

Селёдочная

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2.

Бюджет: ₴₴. Форшмак (78–98 грн/100 г), салат «Шуба» (38–45 грн/100 г), оселедці (6–68 грн/100 г).

Страви: рибацький сніданок – 98 грн, форшмак фірмовий по-подільськи з картоплею запеченою – 79 грн, салат «Шуба» з макреллю копченою та грибами – 45 грн/100 г, салат «Мімоза» з тунцем – 48 грн/100 г, форшмак класичний з макрелі слабосолоної – 78 грн/100 г, кіш «Лорен» зі шпинатом та оселедцем – 89 грн, крем-суп з оселедця – 69 грн.

Напої: томатний холодний пунш – 35/135 грн, настоянка ром на барбарисі – 59 грн/50 мл, домашнє одеське вино – 55 грн/290 грн (150 мл/1 л).

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в цокольному приміщенні ресторану «Черноморка» на Подолі, основа меню — оселедець, риба продається на вагу, сніданок.

Моноформатний заклад Селёдочная є продовженням рибної історії мережі ресторанів «Черноморка». Це монопродуктовий формат з великим вибором риби: матіас, голландський і норвезький оселедець, івасі, макрель, хамса, анчоуси, пузанок. В меню також різні форшмаки, салати «Шуба» і «Мімоза» з цією рибою, намазки і рибацький сніданок за доступними цінами.

Чебурек & More

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 1/2

Бюджет: ₴. Салати (79–169 грн), гарячі закуски (89–149 грн), основні страви (109–219 грн).

Страви: чебуреки та янтики – 47 грн, голубці з ферментованими овочами – 89 грн, чорноморський фіш-енд-чіпс – 109 грн/100 г, копчені мідії на шпажках – 129 грн, люля-кебаб з салатом ачучук і південною аджикою – 199 грн, котлети з щуки з пюре із зеленого горошку – 199 грн.

Напої: імбирний чай – 59 грн, гостра джезва з перцем чилі та бринзою – 69 грн, солодка джезва з лавандою та родзинками – 69 грн.

Деталі: ресторан південної кухні, знаходиться на Подолі, бренд-шефи Юрій Ковриженко та Ілля Ульянов, стильний інтер’єр, риба чорноморського вилову, чебуреки, зрозумілі страви, літня тераса, східна кава, лимонади власного приготування, резерв столів.

«Чебурек & More» — ресторан південної кухні на Подолі, де можна скуштувати рибу чорноморського вилову. Над кухнею працював зірковий шеф Юрій Ковриженко у тандемі з Іллею Ульяновим. У меню можна знайти чебуреки та янтики з різними начинками. Крім того, тут можна скуштувати «чорноморський фіш-енд-чіпс» (цілу смажену камбалу, яку тут подають зі смаженою картоплею і соусом тартар), котлети з щуки з пюре із зеленого горошку, пироги, смажені бички та копчені мідії. До страв можна замовити лимонади власного виробництва або каву по-східному.

KIN KAO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївська, 9а

Бюджет: ₴₴. Закуски (30–230 грн), спрінг-роли (120–165 грн), страви WOK (90–226 грн).

Страви: спрінг-роли з лососем – 145 грн, індичка в кисло-солодкому соусі – 110 грн, локшина рисова з креветками – 195 грн, смажений рис жасмін з лососем і лемонграсом – 226 грн, бао-бургери зі свининою сувід, овочами, та солодким омлетом – 140 грн, бібімбаб з телятиною – 178 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні, авторські коктейлі, кілька зал, стіни прикрашені розписом, крафтові лимонади, коктейльна карта, великий вибір міцного алкоголю.

Ресторан KIN KAO позиціонує себе як заклад азійської кухні з авторськими коктейлями. Особливістю ресторану є корейський гриль, розташований прямо у залі. В меню KIN KAO ви знайдете різноманітні салати, закуски, страви з м’яса та риби, а також спрінг-роли, страви WOK та десерти. В ресторані пропонують п’ять видів спрінг-ролів, страви wok, три бібімбаби та кілька бао-бургерів.

Фото: Facebook Crabzilla, Тісто, сир і тітка Белла, Liberty Diner, Селёдочная, Чебурек & More, KIN KAO.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi