Заклади з італійською кухнею в центрі Києва: антипасті, брускети, паста та піца - PostEat

пошук

Заклади з італійською кухнею в центрі Києва: антипасті, брускети, паста та піца
26-07-2022 0 1705


Італійська кухня в Києві популярна не перший рік, часто заклади з італійською кухнею стають локаціями для дружніх зустрічей та сімейних обідів. Свіжі морепродукти, пухка піца, пікантні сири та ніжна паста — за все це і не тільки ми щиро полюбляємо італійську кухню. Де подають класичні італійські антипасті, готують піцу у дров’яній печі, і де спробувати страви однієї з найвідоміших кухонь світу — розповідаємо про заклади з італійською кухнею в центрі Києві.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1

Бюджет: ₴₴. 

Страви: теплий торт з козиного сиру, томати, рукола, базилік – 269 грн, лінгвіне з тунцем, томатами черрі, каперсами та чілі – 319 грн, тальята з яловичини гриль – 459 грн, лазанья по-пармськи з соусами болоньєзе і бешамель, моццареллою і прошутто – 299 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, сезонне меню, багаторічний досвід роботи, резерв столів.

osteria Pantagruel — перший з проєктів сім’ї ресторанів Гусовських. Більше ніж за 25 років існування, Pantagruel став «ресторанною пам’яткою» сучасного Києва. Саме тут брати Гусовські вперше поділилися з гостями своєю пристрастю до сонячної Італії, почавши з культури до унікальних продуктів і фантастичних у своїй простій геніальності страв та колекцій вин.

Under Wonder

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴₴.

Страви: ризото з креветками, білими грибами та трюфельною пастою – 438 грн, спагеті з анчоусами, томатами, часником і пармезаном – 192 грн, страчатела з літніми ягодами – 288 грн, салат з копченим курчам гострим манго та полуницями – 226 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, знаходиться в центрі міста, авторські страви, сезонні оновлення, змістовна винна карта, формат take away, резерв столів, оригінальний інтер’єр, літня тераса.

Under Wonder — ресторан в центрі Києва з багаторічною історією. В ресторані сучасної італійської кухні гості можуть поснідати відомим «Київським сніданком», пообідати в приємній компанії та провести романтичну вечерю на літні терасі. Затишний інтер’єр та вишукані подачі страв створені спеціально для того, щоб надихати гостей. В меню — різноманіття антипасті, брускети, тартари і карпачо, а також паста власного приготування та ризото.

Simona ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 11

Бюджет: ₴₴.

Страви: лазанья з телятиною, соусом бешамель та моцарелою – 215 грн, лінгвіні з соусом песто та сиром грана падано – 185 грн, pizza #5  з лососем, креветками, моцарелою та шпинатом – 365 грн, брускети з маринованим перцем та пікантним крем-сиром – 175 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться біля Львівської площі, два поверхи, кілька зал, відкрита кухня, дров’яна піч, неаполітанська піца, паста, веранда літня, сніданки цілий день, вино келихами, класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан італійської кухні Simona ristorante знаходиться біля Львівської площі. В Simona ristorante два поверхи, інтер’єр виконаний в стилістиці сучасного вінтажу — цікавим елементом в закладі є справжній камін. На першому поверсі відкрита кухня, на другому кілька зал, а перед входом обладнана невелика веранда в європейському стилі. В меню 13 видів неаполітанської піци з дров’яної печі, кілька видів пасти, антипасті та сніданки цілий день.

Circolo Centrale

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 42

Бюджет: ₴₴.

Страви: плато м’ясних делікатесів – 328 грн, брускети зі страчателою та трюфельною пастою – 145 грн, панцанела – 198 грн, запечений баклажан з кіноа та моцарелою – 265 грн, піца «П’ять сирів» – 272 грн, фетучині з болоньєзе – 188 грн.

Деталі: сімейна італійська траторія, знаходиться у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італьської кухні, авторські страви, різноманіття піци, моцарела бар, устриці, bambi menu, кальян, літня тераса, коктейлі, pet friendly, кальяни.

Circolo Centrale — заклад у концепції «сімейна італійська траторія» в центрі міста. Тут ви можете відправитись у подорож сонячною Італією, не покидаючи української столиці. У траторії дуже атмосферна тераса в центрі Києва з видом на Золоті Ворота. В Circolo Centrale чекають гостей на родинні бранчі, дружні зустрічі та ранкову чашку запашної кави. Шеф-кухар зібрав у меню траторії італьську класику та авторські позиції. На вас чекає різноманіття антипасті, устриці, моцарела власного приготування, домашня паста та 8 видів піци. До кожної страви ви зможете підібрати для себе вино за бажанням, ознайомившись з коктейльної картою і барним меню. Траторія працює щодня з 10:00 до 21:00. Резерви та деталі +380504166306.

Bigoli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Кловський узвіз, 7а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з лосося та авокадо – 525 грн, салат запечені баклажани, томати, козячий сир – 435 грн, карбонара з буратою – 545 грн, спагеті aglio e olio з тартаром зі скампі та ботаргою – 695 грн, піца прошуто кото, томатами, вершками, моцарелою та базиліком – 375 грн, котолета по-міланськи з шафрановим ризото – 535 грн.

Деталі: традиційний італійський ресторан, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, сніданки щодня, домашня паста, моцарела-бар, паркінг, резерв столів, тераса, гастрономічна крамниця, меню від шефа, резерв столів.

Bigoli — ресторан сім’ї закладів La Famiglia, названий на честь домашньої італійської пасти з дуже щільного тіста. У ресторані її готують за традиційними рецептами з качкою, морепродуктами, кроликом, білими грибами та іншими соусами та начинками. Також в ресторані завжди є свіжа італійська моцарела-бурата, буфало, афумікато, страчатела, різні види італійського прошуто та антипасті. Окрім цього в меню різноманіття антипасті, піци, страв з риби та м’яса.

Італійська Редакція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴.

Страви: італійський банош з копою ді київ та українськими артишоками – 275 грн, тартар з телятини з каперсами, імбирем, орегано і амаретто – 345 грн, тальятеле з різними грибами грибним крем-соусом та домашньою  тартуфатою – 295 грн, капелеті з сьомгою в ніжному рожевому вершковому соусі – 365 грн, піца «Диявольська салямі» – 345 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки, коктейльна карта, винна карта, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. В меню ви знайдете кілька видів пасти та піци з дров’яної печі, антипасті та салати, а також розділ VIVA L’UKRAINA — це італійська редакція українських страв, частину коштів з продажу яких заклад  передає хлопцям з команди, які захищають країну у лавах ЗСУ.

Головна фото: Circolo Centrale

Фото: надані закладом/Facebook osteria Pantagruel, Under Wonder, Simona ristorante, Circolo Centrale, Bigoli, Італійська Редакція.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi