Заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві: де відпочити в столиці невеликою компанією? - PostEat

пошук

Заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві: де відпочити в столиці невеликою компанією?
18-04-2019 0 4033


Заглавна фотографія: Gastro Bar N7.

Заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві шукала редакція PostEat. Наш огляд локацій Києва стане в пригоді, якщо ви плануєте незабаром влаштувати веселу вечірку, сімейне свято чи невеликий корпоратив і ще не визначилися з місцем проведення вашого заходу. Ми підібрали для вас локації Києва з різноманітною кухнею та ціновим діапазоном, де ви зможете забронювати VIP-кімнату чи зал для будь-якого івенту! Де шукати заклади з VIP-кімнатами та залами в Києві, читайте у нашому матеріалі!

Gastro Bar N7

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 9а.

Бюджет: ₴₴. Салати (89 – 155 грн), основні страви (149 – 329 грн), десерти (69 – 85 грн).

Їжа: гарячі спрінг-роли– 99 грн, асорті сирокопчених делікатесів – 175 грн, роли з лососем і ніжним сиром – 149 грн, салат з куркою в горіховому соусі – 109 грн.

Напої: Berry Pie – 149 грн, Cable Car – 149 грн, Clover Club – 149 грн, Haze – 155 грн.

Деталі: гастробар, сезонне меню, алкогольні напої, популярні та класичні коктейлі, кальян, стильний інтер’єр, вечірки та заходи, концепція заснована на любові до американського віскі Jack Daniel’s та його історії, тераса, VIP-кімната, можливість провести корпоратив.

Gastro Bar N7 — це стильний бар з гастрономічним акцентом в самому серці столиці. Це локація, звідки не хочеться йти: ти приходиш туди на ранній сніданок, потім проводиш діловий обід, а ввечері після важкого трудового дня розслабляєшся, смакуючи ароматний кальян і легкий коктейль на всесезонній терасі, спостерігаєш за перехожими і насолоджуєшся моментом безтурботності. Обстановка Gastro Bar N7 підійде і для ділових зустрічей, і для гучних вечірок, і для вечері в колі сім’ї. Концепція Gastro Bar 7 повністю заснована на любові до американського віскі Jack Daniel’s і його історії. Простір Gastro Bar N7 розділено на кілька зон: всесезонна тераса, популярна в будь-яку пору року; основний зал – комфортно зонований, з диванами і затишними столиками в нішах; особливої уваги заслуговує атмосферна VIP-кімната (вона ж SECRET ROOM). VIP-кімната або SECRET ROOM — це окремий зал для великих компаній, закритих заходів або спілкування в формі «ком’юніті-столу». Одним з головних акцентів цього залу є масивний стіл з прозорою стільницею і логотипом бару на ній. Дуже вишуканий і незвичайний, він може комфортно розмістити компанію до 15 персон. В SECRET ROOM можна відсвяткувати День народження, провести дегустацію, презентацію, повболівати за улюблену футбольну команду, організувати гру в «Мафію», корпоратив або будь-який інший захід, що вимагає камерної обстановки або окремої барної стійки.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99 – 745 грн), страви з м’яса (269 – 1759 грн), десерти (67 – 249 грн).

Їжа: дамплінг з яловичиною – 169 грн, спрінг-рол з качкою – 189 грн, гострий суп з крабом і сиром тофу – 459 грн, курка з лемонграсом та перцевим соусом – 190 грн.

Напої: Opium Wars – 250 грн, Jiangshi – 290 грн, Pisco Punch – 220 грн, Master S – 140 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.  

У ресторані BAO • Modern Chinese Cuisine є зал для приватних зустрічей. Затишну атмосферу в залі забезпечують біо-камін, зручні крісла та делікатне освітлення. Дізнатися деталі та забронювати залу на потрібну дату ви можете, написавши на сторінку закладу в Фейсбук.

REBER BAR

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 13/1.

Бюджет: ₴₴. Салати (115 – 170 грн), ребра (279 – 490 грн), страви для компаній (395 – 1250 грн).

Їжа: дошка м’ясних делікатесів – 170 грн, «Цезар» з курячим стегном – 140 грн, бургер з яловичини – 220 грн, філе лосося на морквяному пюре -310 грн.

Напої: Golden Ale — 63 грн/ 0,4 л, Pilsner – 48 грн/ 0,3 л, Porter – 60 грн/ 0,4 л; Mosaic – 55 грн/ 0,3 л.

Деталі: м’ясний ресторан з акцентом на ребрах, концептуальний інтер’єр закладу від братів Юдіних, ланчі з 12:00 до 16:00, контактна барна стійка, крафтове пиво від українських пивоварів, міцний алкоголь, резерв столу.

VIP-кімната в REBER BAR може вмістити 12–14 гостей. Тут ви можете організувати закриту вечірку чи відсвяткувати будь-яку інші важливу подію. Дизайнери інтер’єру закладу брати Юдіни концептуально прикрасили VIP-кімнату — тут і панно, викладене пивними пляшками, і особливе освітлення, і комфортні меблі для приємного відпочинку.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95 – 680 грн), страви з риби (450 – 950 грн), десерти (120 – 1470 грн).

Їжа: авокадо в попелі з крабом – 690 грн, салат з качкою, яблуком та зернами граната – 215 грн, попкорн з креветок зі спайсі-соусом – 195 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, обліпиха з чебрецем – 125 грн, еспресо – 55 грн, лате – 65 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, страви японської кухні з перуанським акцентом, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, шеф-бартендер Олег Якобенко, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — це новий проект міжнародного холдингу Bulldozer Group. Гості закладу можуть розміститися на одному з двох поверхів. VIP-зала на 10 персон розташована на другому поверсі. Панорамні вікна закладу виходять на живописний сквер – можна влаштувати тут не лише гучну вечірку в компанії друзів, а й романтичну вечерю з коханою людиною.

Три Вилки

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 76.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (55 – 485 грн), страви з м’яса та птиці (186 – 565 грн), десерти (50 – 382 грн).

Їжа: італійські м’ясні делікатеси – 396 грн, тартар з лосося – 210 грн, салат з морепродуктами, авокадо і пармезаном – 685 грн, карбонара – 158 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан європейської та паназійської кухонь в центрі Києва, один із ресторанів Миколи Тищенка, акваріум, резерв столу онлайн на сайті закладу чи по телефону, VIP–зал, тераса, жива музика, новаторський підхід в кулінарії — crossover, послуга cork fee.

У ресторані «Три Вилки» є кілька залів, один із них — VIP-зал на 10 персон. Вам запропонують банкетне меню, декілька варіантів розміщення вашої компанії (залежно від кількості персон), нададуть можливість адаптувати зали під різноманітний декор, а також ви можете скористатися послугою cork fee.

Who&Why. Drinkery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославів Вал, 21а/20.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (130 – 300 грн), салати (150 – 290 грн), основні страви (250 – 350 грн).

Їжа: сет сирів – 300 грн, терін з качки – 230 грн, тартар із оленини – 300 грн, пиріг із серцем кабана – 250 грн.

Напої: T-KI – 250 грн, Yucatan – 250 грн, Canalia – 220 грн, Red Velvet – 220 грн.

Деталі: дрінкарня, команда барменів — Володимир Повзун, Олександр Скубач, Олександр Андрушкевич, Дмитро Плотник, Наргіз Ніязова; стильний інтер’єр, три зали, інформативна коктейльна карта, авторські і класичні коктейлі, колекція міцного алкоголю, авторські безалкогольні коктейлі, сиропи і кордіали для коктейлів власного приготування.

Who&Why. Drinkery – бар, що вже полюбився киянам завдяки особливій концепції та неперевершеному смаку коктейлів. Гості можуть відпочити в залі з дзеркальними стінами, схованому від сторонніх очей за масивною оксамитовою портьєрою. В залі регулюється яскравість освітлення, гості з комфортом можуть відпочити на шкіряних диванах та в зручних кріслах, дегустуючи вишукані страви та авторські коктейлі.

Фото: Facebook Gastro Bar N7, BAO • Modern Chinese Cuisine, REBER BAR, Not Only Fish, Три Вилки, Who&Why. Drinkery.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi