Закуски та салати з морепродуктами: легкі страви з крабом, креветками, тунцем, лососем - PostEat

пошук

Закуски та салати з морепродуктами: легкі страви з крабом, креветками, тунцем, лососем
01-06-2021 0 3091


Закуски та салати з морепродуктами в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Ще з давніх часів морепродукти входили в меню знаті в різних країнах — особливо популярні вони були у тих народів, які жили поблизу моря, наприклад, в Стародавній Греції або Японії. І до сих пір національні кухні цих країн є улюбленими по всьому світу, в першу чергу через те, що в них переважають страви з риби та креветок і крабів. Ми підібрали страви з кількох рибних ресторанів та закладів азійської, європейської та паназійської кухонь, щоб ви могли познайомитись з різними смаками.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (276–1235 грн), основні страви (486–3250 грн), свіжа риба та морепродукти (245–586 грн/100 г).

Страви: тартар із лосося, тунця, гребінця з японським майонезом та авокадо – 1320 грн, карпачо з креветок карабінерос, манго та перцем чилі – 1496 грн, салат зі свіжого тунця з авокадо, водоростями, бобами едамаме та червоною ікрою – 672 грн, брускета з м’ясом краба – 724 грн, тартар з м’ясом королівського краба та ікрою тобіко – 1235 грн, крабкейк з гуакамоле, руколою та томатами чері – 625 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню Catch ви знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. В якості закуски пропонують карпачо з креветок карабінерос, салат зі свіжого тунця, тартар з м’ясом королівського краба, а також крабкейк з гуакамоле.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴.  Холодні закуски та салати (100–700 грн), гарячі закуски (275–945 грн), страви з риби (375–2800 грн).

Страви: тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо – 980 грн, cалат юзу з крабом та тобіко – 700 грн, фреш-салат з лососем та ікрою тобіко – 365 грн, сашимі тунець з ікрою тобіко – 310 грн, оші суші new style з креветкою та манго – 385 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та понтони. Серед фірмових закусок з морепродуктами в меню Not Only Fish — вишуканий тартар з тунця з чорною ікрою та авокадо.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (170–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–370 грн).

Страви: теплий салат з морепродуктами та соусом шампань – 2350 грн, салат з креветками і руколою – 490 грн, салат з крабом – 680 грн, салат з тунцем і креветками – 390 грн, тартар зі спинки тунця з авокадо – 350 грн, татакі тунець з трюфельним соусом – 390 грн, тірадіто з лосося з соусом маракуя – 520 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією; панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN KYIV на Набережному шосе готовий задовольнити найвишуканіші гастрономічні смаки гостей. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух — ви знайдете тартар зі спинки тунця, тірадіто з лосося, легкий салат з креветками, вишуканий салат з крабом, звісно з екзотичними соусами, що надають стравам неповторного відтінку смаку. Особливої уваги вартий теплий салат з морепродуктами та соусом шампань, до якого ідеально пасуватиме келих ігристого вина. До гастрономічних вражень в ресторані QUEEN додаються різноманітна винна карта, великий вибір авторських коктейлів та розкішна панорама Дніпра..

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–950 грн), основні страви з м’яса (220–1200 грн), десерти (190–320 грн).

Страви: татакі лосось – 320 грн, тартар з лосося з папаєю та кімчі – 360 грн, тартар з тунця з цитрусом – 390 грн, салат з лангустинами та домашньою страчателою – 380 грн, салат з лососем татакі – 330 грн.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні, який знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. Особлива перевага ресторану — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі. В якості закуски пропонують татакі з лосося та тартар з тунця з цитрусом.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 114

Бюджет: ₴₴. Салати (165–295 грн), закуски (125–285 грн), основні страви з риби (210–420 грн).

Страви: люкс олів’є з лососем та морепродуктами – 205 грн, цезар з великими тигровими креветками – 235 грн.

Деталі: європейська кухня з одеськими мотивами і wow-подачами, знаходиться в центрі Києва, велика та різноманітна винна карта відзначена міжнародним келихом Wine Spectator, сезонні страви в меню, завжди у наявності три види устриць та свіжа риба, велика коктейльна карта, частково відкрита кухня, дитяча зона з іграми, паркінг, резерв столів, доставка, тераса.

Odessa Restaurant — ресторан європейської кухні навпроти палацу «Україна». Особливість закладу — страви з одеськими мотивами і wow-подачами. В ресторані завжди у наявності три види устриць та свіжа риба. Велика та різноманітна винна карта Odessa Restaurant відзначена міжнародним келихом Wine Spectator. Серед салатів можна обрати люкс олів’є з лососем та морепродуктами або цезар з великими тигровими креветками.

Головна фото: Catch Seafood Restaurant

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, Not Only Fish, Queen, KAMA Restaurant, Odessa Restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi