Внимание. На сайте действуют возрастные ограничения.

Я подтверждаю что мне исполнилось 18 лет
Заміські ресторани Києва для весілля: свіже повітря та мальовничі пейзажі - PostEat

пошук

Заміські ресторани Києва для весілля: свіже повітря та мальовничі пейзажі
08-05-2019 0 1246


Заміські ресторани Києва для весілля шукала редакція PostEat. Обираючи оптимальний ресторан для весілля, багато наречених звертають увагу саме на заміські ресторани, адже в них є певні переваги. Заміські ресторани мають велику зелену територію, на якій можна провести виїзну церемонію реєстрації та організувати фотозони. Крім цього, заміські ресторани часто мають кілька залів різних розмірів з окремими входами, що забезпечує максимальну приватність свята. Ми підшукали заміські ресторани Києва для весілля у різних напрямках столичного передмістя, аби молодятам було з чого вибрати найліпшу локацію для довгоочікуваного свята.

Toscana Grill

Де: м. Буча, вул. Шевченко, 2г.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (158 – 395 грн), фірмові страви (287 – 920 грн), десерти (59 – 148 грн).

Страви: теплий салат з восьминогом та картоплею – 395 грн, соте з креветками й шпинатом – 468 грн, асорті фруті ді маре на грилі (восьминіг, морський гребінець, кальмар, креветка, тунець) – 2380 грн, тальятеле з чорнилами каракатиці та морепродуктами – 289 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, знаходиться за містом, італійська кухня з тосканським акцентом, гриль меню, унікальна колекція тосканських вин, дитяче меню, ігрова зона з аніматорами для дітей, сніданки щодня з 9:00 до 16:00, сезонне оновлення меню, жива музика.

Затишний італійський ресторан Toscana Grill знаходиться всього в кількох кілометрах їзди від Києва в мальовничому сосновому лісі. Це ресторан тосканської кухні, де можна насолодитися вишуканими винами та кулінарними спеціалітетами одного з найбільш гастрономічних регіонів Італії. Простора тераса — найбільш зручна частина закладу в теплу пору року. У самому приміщенні ресторану три зали — основна, мала і невелика зала для закритих заходів. Вам підберуть ідеальний простір для урочистого свята.

Queen Country Club

Де: смт Козин, Обухівський шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (160 – 1000 грн), риба і морепродукти (95 – 650 грн), десерти (50 – 190 грн).

Страви: карпачо з лосося – 440 грн, чорноморські рапани смажені з молодою картоплею – 410 грн, мідії по-одеськи – 320 грн, піде з ароматною телятиною – 330 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке щоп’ятниці та щосуботи з 22:00 до 04:00, чорний басейн, pool-бар, доставка, формат take away, онлайн-резерв.

Queen Country Club — чудове місце для проведення весілля та сімейних свят. Над басейном можна звести подіум для ефектної виїзної церемонії на воді, а сам ресторан перетворити на квітучий сад. До ваших послуг: ресторан–тераса на 130 посадочних місць, 8 VIP–альтанок, шатер на свіжому повітрі для комфортного відпочинку 40 гостей, відкритий 26–метровий чорний басейн з джакузі і pool–баром. Шатер можна орендувати, не бронюючи комплекс повністю. Меню Queen Country Club — кулінарний мікс європейської, східної та української кухонь.

Zafferano

Де: с. Вишеньки, вул. Європейська, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (87 – 485 грн), основні страви (242 – 1875 грн), десерти (127 – 185 грн).

Страви: курча качіаторе з пюре з вершковим хріном – 585 грн, равіолі з дорадо, лососем та креветками в соусі з жовтих томатів – 269 грн, сирні та м’ясні антипасті – 375 грн, зелений салат верде з авокадо та спаржею – 228 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований в котеджному містечку Riviera Zoloche, паркінг, тераса, аніматори для дітей, доставка, резерв столів, щосереди – особливе блюдо вечері, у четвер – особливі страви з морепродуктів, свіжі натуральні продукти, дитяче меню і меню від шефа.

Zafferano – ресторан сучасної італійської кухні в котеджному містечку Riviera Zoloche. У закладу вишукане меню, неймовірно красива територія, велика тераса, два дитячих майданчики і дитяча анімація. Акцент в Zafferano зроблений на свіжі і якісні продукти, а також на справжність домашніх страв. Також в ресторані є власна лавка, де продають свіжий хліб, оливкову олію, італійські сири, м’ясну гастрономію. В ресторані можуть підготувати для вас бенкетне меню та сервірування з урахуванням стилю та особливостей свята: фуршетні станції, шоу-подача, велика карта вин, трансфер гостей — усе, що забажаєте для особливої події.

Заміський клуб «Трипільське Сонце»

Де: с. Підгірці, вул. Боровкова, 81.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (140 – 325 грн), гарячі закуски (85 – 225 грн), основні страви (145 – 415 грн).

Страви: теплий салат з курячою печінкою – 185 грн, паштет із печінки кролика та пюре селери на вершковій основі – 175 грн, крученики з курячого філе сиром моцарела, беконом і соусом дор блю – 225 грн, каре телятини су-вид під вишневим соусом – 325 грн.

Напої: Louis Eschenauer d’Oc Chardonnay – 650 грн / 750 мл, Gassak Grand Vin Terroir Albaran – 950 грн / 750 мл, Folonari Valpolicella – 850 грн / 750 мл.

Деталі: заміський готельно–ресторанний комплекс, котеджі, лазня; страви європейської, української та авторської кухонь, мангал меню, хліб власної випічки за старовинними рецептами, дитяча кімната, літня тераса, жива музика, майстер–класи, резерв столів.

Ресторан «Трипільське сонце» є комфортабельним майданчиком для будь-яких заходів. В інтер’єрі закладу вдало поєднуються сучасні тренди і етнічні мотиви. Зелена територія ресторану буде чудовою площадкою для романтичної виїзної церемонії реєстрації. Площа ресторану дозволяє комфортно розмістити до 300 персон на банкеті та до 500 —  при проведенні фуршету. На сторінках меню представлені страви української, європейської та авторської кухні.

Fabius

Де: Столичне шосе, 70.

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (420 – 1250 грн), салати (210 – 450 грн), страви з м’яса і птиці (345 – 910 грн), риба і морепродукти (440 – 1420 грн).

Страви: курча з гарбузом і трюфельним соусом теріякі – 365 грн, філе лосося з чорною кіноа i голандським соусом – 575 грн, ризото з гребінцем і шафрановим соусом – 590 грн, севіче з тунця Yellowfin і авокадо із заправкою з лайму – 515 грн.

Напої: Prosecco Divici Extra Dry – 1460 грн / 750 мл, Chardonnay Cuvee Bois Les Cretes – 3100 грн / 750 мл, Assisi Grechetto Sportoletti – 850 грн / 750 мл.

Деталі: авторська італійська кухня, власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 залів, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — вишуканий і елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на розкішний ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком, яку очолює шеф-кухар Ігор Калениченко, і бездоганний сервіс. У меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Винна карта ресторану дозволить підібрати напій, який до тонкощів відповідатиме вашому смаку. У Fabius три банкетні зали різної місткості, а також тераса й альтанка. Найбільша банкетна зала здатна вмістити до 130 гостей. Справжньою перлиною ресторану є величезна лісова тераса площею 430 м² — розташована віддалік від основних майданчиків ресторану, вона є ідеальним місцем для виїзної весільної церемонії.

Ресторан «Вілла Віта»

Де: с. Віта Поштова, автодорога Київ–Одеса 21 км., буд. 1.

Бюджет: ₴₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сучасний сімейний ресторанно-готельний комплекс, multi-cuisine, доставка, шоу-подачі, фуршетне меню, candy-бар, тераса, формат take away, котеджі, парковий гольф, підходить для весілля та банкетів, вишуканий інтер’єр, тематичні вечірки, дитяче меню.

Готельно-ресторанний комплекс «Вілла Віта» розташований на Одеській трасі, у 8 кілометрах від Києва, поблизу передмістя Віта Поштова. У ресторані комплексу «Вілла Віта» є 5 окремо розташованих банкетних зал в різному стилі, де можна розмістити від 15 до 220 персон. Головна банкетна зала ресторану, «Обідня», вражає своїми розмірами і висотою стель майже 11 метрів. У ній вільно розміщується 200 гостей за столами, також є місце для сцени і танцполу. До «Обідньої» зали прилягає тераса, в якій може з комфортом розміститися 50 гостей. Інтер’єр Дзеркальної зали виконаний в золотистих тонах, у ній відчувається розкіш і тепло — місткість зали від 40 до 60 персон для банкету. Влітку для святкування можна обрати красиву елегантну банкетну альтанку. Виїзна церемонія у «Вілла Віта» буде казковою завдяки навколишній природі — свіже повітря, березовий гай, фонтани та спів птахів. Кухня ресторану європейська з італійськими акцентами.

Фото: Facebook Toscana Grill, Queen Country Club, Zafferano, Заміський клуб «Трипільське Сонце», Fabius, Ресторан «Вілла Віта»

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi