Заміські ресторани Києва: весняний вечір за містом - PostEat

пошук

Заміські ресторани Києва: весняний вечір за містом
11-03-2024 0 327

Yana Sytnyk

Автор


Заміські ресторани Києва вже чекають на вас з ще поки теплими просторими терасами та затишними залами з панорамним видом на річку чи сосновий ліс. Весна прийшла і принесла з собою чарівний настрій для сімейних чи дружніх поїздок за місто. Сьогодні наша редакція PostEat пропонує вам на вибір шість заміських ресторанів Києва, куди вже можна приїхати на відпочинок та насолодитися свіжим весняним повітрям.

Al Fresco | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с.Ходосівка, Обухівське шосе, 6

Години роботи: пн-пт 11:00 – 23:00, сб-нд 10:00 – 23:00

Бюджет: салати від 523 грн, основні страви від 595 грн, десерти від 75 грн.

Меню: тартар із яловичини — 790 грн, соте з бебі кальмарів — 825 грн, рукола, креветки, томати — 523 грн, спагеті з вонголі — 670 грн, фаланги краба — 1500 грн, лосось з цукіні — 695 грн, філе міньйон — 795 грн, стейк рібай — 866 грн, апельсиновий кекс з карамеллю — 227 грн, тирамісу з вишнею — 278 грн.

Деталі: Al Fresco – італійський рибний ресторан з відкритою зоною та зеленою терасою. Заклад має багато різноманітних локацій для проведення дружніх та ділових зустрічей, днів народжень та корпоративів. Для дітей облаштовано дві дитячі зали та ігровий майданчик. Анімаційні програми та цікаві майстер-класи проводяться щовихідних. Окремо можна знайти меню для дітей та сніданки. Основне меню пропонує морепродукти, хліб з власної пекарні та домашню пасту. На десерт – сорбет (маракуя, бергамот, манго), кавова пана-кота, крем брюле та печиво власного виробництва — апельсинове з мигдалем та фісташкове. З напоїв – аперитиви, дигестиви, алкоголь, свіжі соки, лимонади, кава та чайна колекція азійських чаїв — сенча, матча та пуер.

Harvest | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Козин, Обухівське шосе, 50

Години роботи: пн-вт вихідні, ср-нд 12:00 – 22:00

Бюджет: салати від 365 грн, основні страви від 395 грн, десерти від 110 грн.

Меню: тартар з лосося з манго та авокадо — 680 грн, рол з креветкою темпура та вугром — 795 грн, тако-салат з пряною куркою і бобами едамаме — 375 грн,камамбер запечений з горіхами кеш’ю — 575 грн, ризото з морепродуктами — 780 грн, американське ребро з томатами — 780 грн, кокос з конфі лічі-маракуйя — 355 грн.

Деталі: Harvest – це заміський ресторан авторської кухні із затишною атмосферою лісу. Унікальності закладу додають просторі відкриті тераси навколо співаючого фонтану та жива музика. На території розташовано також шість приватних альтанок з обслуговуванням з ресторану. Більш затишно провести час можна у теплих залах з вітражними вікнами з видом на захід сонця. Авторська кухня поєднує в собі мотиви італійських та азійських страв, а доповненням стає велика винна карта. Окремо створене меню сніданків, сезонне та дитяче меню. У ресторані пропонують карпачо, роли та суші, морепродукти, пасту та піцу, а також стейки та м’ясні страви BBQ. На десерт – медовик в сотах, морозиво та сорбети в асортименті та щербети — королівський або фісташковий. З напоїв – аперитиви, настоянки та лікери, вина келихами та фірмові мікси чаю — фруктовий чи трав’яний.

Купецький Двір | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 26

Години роботи: щодня 10:00 – 22:00

Бюджет: салати від 220 грн, основні страви від 220 грн, десерти від 95 грн.

Меню: тартар з лосося — 640 грн, салат капрезе — 368 грн, теплий салат з восьминогом — 1380 грн, сашимі лосось — 386 грн, хачапурі на мангалі — 210 грн, жульєн з морепродуктами — 720 грн, стейк рібай — 845 грн, філе міньйон — 2100 грн, овочі гриль — 246 грн, чіа-пудинг на кокосовому молоці з ягодами та манго — 385 грн, шоколадна салямі з в’яленою вишнею — 286 грн.

Деталі: «Купецький Двір» – заміський ресторан європейської та старокиївської кухні у Конча-Заспі. Заклад позиціонує себе як парк-ресторан та має приватні затишні будиночки на території. Пообідати можна на оглядовій терасі з панорамним видом на ліс, а вечерю вам подадуть у основний зал ресторану з картинною галереєю поруч. Основне меню має такі позиції: авторські сніданки, плато витриманих сирів, декілька видів ікри, сашимі та гункани, хачапурі та преміальні стейки. Гарним доповненням є страви на мангалі та традиційні осетинські пироги з картоплею, гарбузом чи сиром. На десерт – шоколадний місо-брауні, хрусткий наполеон, медовик, вареники з вишнями, авторське морозиво та сорбети в асортименті. З напоїв – коктейлі, ірландський та японський віскі, домашній лимонад, узвар, кава та натуральні чаї.

Тандир | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Козин, вул. Київська, 11д

Години роботи: пн-чт 11:00 – 23:00, пт-нд 10:00 – 23:00

Бюджет: салати від 227 грн, основні страви від 374 грн, десерти від 99 грн.

Меню: тартар з ягняти — 476 грн, бакинський салат з печеними овочами — 790 грн, стейк з лосося — 730 грн, дорадо — 295 грн, кебаб — 497 грн, курча в тандирі або тапака — 198 грн, рібай — 850 грн, шоколадно-гранатовий торт — 295 грн, горіховий пиріг з гарбузовим кремом — 205 грн.

Деталі: «Тандир» – це сімейний мʼясний ресторан з випічкою та стравами з тандиру. На території часто проводять банкети та виїзні церемонії. Для дітей облаштована дитяча кімната та безпечний майданчик на свіжому повітрі. У закладі пропонують преміальне м’ясо з семи країн світу, яке готують на тандирі та подають з окремо підібраним вином. На особливі страви від шефа можна завітати з четверга по неділю: традиційна шурпа та витриманий український рібай на відкритому вогні. Основне меню пропонує такі позиції: карпачо, перепічка з тандиру, хінкалі та чебуреки, кебаб з ягняти, каре телятини та бургер марбел з мармурової яловичини. На десерт – київський торт, медовик, морозиво ванільне та шоколадне, собрет лимон та лісова ягода. З напоїв – аперитив дня, чача, грапа, свіжі соки, газована вода, кава, чай та напої власного приготування — тархун, узвар, айран.

Kidev | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Чубинське, вул. Київська, 5

Години роботи: щодня 11:00 – 22:00

Бюджет: салати від 198 грн, основні страви від 249 грн, десерти від 75 грн.

Меню: тартар з лосося та авокадо — 447 грн, салат прошуто з в’яленою грушею — 348 грн, салат з сьомгою та червоною ікрою — 447 грн, сібас на грилі з бататом — 497 грн, перепілка смажена — 298 грн, шашлик з індички — 389 грн, чізкейк в полуничному супі — 210 грн, шоколадний фондан — 189 грн.

Деталі: Kidev – це ресторан грузинської та європейської кухні з власним парк-готелем. На території розміщено кілька котеджів, які можна попередньо забронювати. Конференц-зала зручна для будь-якого бізнес-приводу: наради чи презентації. Літні тераси, просторі зали ресторану та дитячий ігровий центр – все на території комплексу. Також тут можна активно провести свій час: велопрокат, футбол, волейбол і теніс та навіть 3D спорт. Ресторан має різноманітне меню та велику винну карту. Тут пропонують сніданки, соління та хліб власного виробництва, страви на вугіллі, хінкалі та хачапурі, а також фермерські стейки. На десерт – хрусткий наполеон, десерт київські каштани, морозиво та полуничний сорбет власного виробництва. Цікавим доповненням є домашнє варення — черешня, інжир, горіх та вишня. З напоїв – аперитиви, домашні настоянки, чача та коктейлі, а з безалкогольних – домашні чаї та лимонади, соки фреш та кава.

Vepryk | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Зазим’є, вул. Лісова, 29В

Години роботи: щодня 10:00 – 22:00

Бюджет: салати від 195 грн, основні страви від 220 грн, десерти від 170 грн.

Меню: тартар з норвезьким лососем — 390 грн, сет брускетів — 550 грн, креветки у фірмовому соусі — 510 грн, салат з хамоном та грушею — 280 грн, каре телятини з овочами гриль — 480 грн, запечене дорадо — 420 грн, паста Карбонара — 230 грн, сет ролів фірмовий — 1000 грн, шоколадний фондан з морозивом — 185 грн, груша запечена з дор блю, медом та волоським горіхом — 210 грн.

Деталі: Vepryk – заміський ресторанний комплекс на узліссі деснянського лісу. На території комплексу розміщено великий зал із контактною барною стійкою, дві тераси – велика крита та балкон, а також окрема гостьова зала зі скляними панорамними вікнами. Апетитна пропозиція в меню ресторану – це фірмова піца на дровах, яка випікається у справжній італійський печі. Основне меню пропонує  сніданки, страви на компанію та авторські сети ролів. На десерт – медовик, наполеон, фруктове плато, морозиво ванільне, шоколадне та з фруктами. З напоїв – лимонади, коктейлі, ігристі вина, настоянки, кава та авторські чаї.

Головне фото: Instagram Al Fresco

Фото: Instagram alfresco.rest, harvest.restaurant.kyiv, kupetskyi.dvir, tandyr_rest, kidev.kyiv, restoratsiya.vepryk

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi