Затишні тераси Києва: де сховатися від міської метушні та відпочити на свіжому повітрі - PostEat

пошук

Затишні тераси Києва: де сховатися від міської метушні та відпочити на свіжому повітрі
07-06-2019 0 1544


Затишні тераси Києва шукала редакція PostEat. Літні спекотні дні в столиці не залишають нам іншого вибору, як ховатись від спеки та задухи в прохолодній тіні. Справжньою оазою для містян стануть затишні тераси Києва — сховані від пекучого сонця в тіні зелених дерев, де ви зможете з комфортом провести час за свіжими охолоджуючими напоями та приємним спілкуванням.

Царське Село

Де: вул. Лаврська, 22.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (98 – 3900 грн), юшки та борщі (146 – 580 грн), страви з риби, м’яса та птиці (125 – 390 грн).

Страви: борщ «По-царськи» зі свинячими реберцями з печі – 225 грн, запечені реберця зі свинини з яблучним ароматом – 145 грн, торт «Лимонний» – 110 грн, вареники з вишнями – 155 грн, царська тарель «Гуляй, сало!» – 296 грн.

Напої: яблучний фреш – 85 грн, «Блудна Марічка» — 110 грн, «Труханів острів» — 175 грн, лате – 100 грн.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в історичній частині Києва в старовинній будівлі, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, сніданки щодня з 09:00 до 12:00, бізнес-ланчі, банкетне меню, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, резерв столів.

Ресторан «Царське Село» — перший український ресторан національної кухні, що відкрив свої двері для гостей 1998 року та вже став частиною гастрономічної історії Києва. Ресторан знаходиться в самому серці Києва — в двох кроках від Києво-Печерської Лаври. Тут відтворили інтер`єр українського сільського помешкання ХVIII сторіччя, використовуючи справжні предмети побуту тих часів, а страви готують за старовинними рецептами. Кожного дня з 19:00 до 23:00 в «Царському Селі» лунають українські мелодії, а в вихідні по обіді грає бандурист. Щовихідних з 12:00 до 16:00 в ресторані проводять творчі та кулінарні майстер-класи для дітей — їх навчають ліпити вареники і робити солом’яні фігурки. Запрошуйте друзів та відпочивайте веселою компанією на затишній літній терасі ресторану «Царське Село».

COIN

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160 – 590 грн), страви від шефа (310 – 1520 грн), десерти (145 – 980 грн).

Страви: авокадо на вугіллі з диким яблуком – 390 грн, салат з китайською спаржею та манго – 395 грн, сібас у лаймовому соусі – 535 грн, десерт «Лайм» – 160 грн, десерт «Кокос» – 220 грн.

Напої: коктейлі Thai Mix – 195 грн, Mango Batida – 255 грн; безалкогольні коктейлі Cream Soda – 155 грн, Melon Squash – 190 грн; лате Green Matcha Latte – 150 грн.

Деталі: один з ресторанів Миколи Тищенка, знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

За стильним фасадом бізнес-центру IQ у центрі Києва прихована справжня оаза, де вас не знайдуть незліченні справи та міська метушня. Повністю оточена зеленню та вкрита панорамним дахом, тераса ресторану COIN створює для гостей затишок та прохолоду в спекотному середмісті. Тераса стане ідеальним рішенням для сімейного обіду чи ділової зустрічі вдень та для святкової вечірки ввечері. У закладі діє сезонне літнє меню з безліччю нових пропозицій тайської кухні, а також оновлена барна карта літніх коктейлів і прохолоджуючих лимонадів. Щоп’ятниці та суботи на гостей тераси чекає жива музика, яку ближче до ночі змінюють dj-сети від найвідоміших діджеїв міста.

Corvina

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.

Бюджет: ₴₴₴. Крудо бар (120 – 2432 грн), карпачо і тартари (208 – 384 грн), салати (110 – 540 грн), піца (179 – 290 грн).

Страви: плато морепродуктів – 2432 грн, карпачо з морського гребінця з маракуєвою ікрою та соусом юзу – 328 грн, піца з прошуто і білими грибами – 290 грн, равіолі з сібасом, смаженим кальмаром та шпинатом – 268 грн.

Напої: вино «Кустоза Монте Дель Фра» – 120 грн/150 мл, вино «Кастельфорте Корвіна Веронезе» – 84 грн/150 мл, мохіто – 185 грн, манговий лимонад – 48 грн.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні на Оболонських Липках, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Corvina — ресторан італійської кухні на Оболонських Липках. Меню Corvina змістовне і детально розкриває італійську кухню в усіх аспектах. У ресторані готують традиційну тосканську піцу, різні види пасти, салати, а також класичні італійські й авторські десерти. Винна карта ресторану налічує більше 100 найменувань вина з різних регіонів Італії. Ви можете обрати столи у великій основній залі або на затишній літній терасі ресторану.

PhiPhi / Пхи-Пхи

Де: вул. Дмитрівська, 62/20.

Бюджет: ₴₴. Салати (135 – 210 грн), основні страви (145 – 310 грн), десерти (65 – 130 грн).

Страви: тайський салат з фунчозою – 140 грн, тартар з телятини – 179 грн, мідії в соусі крема/марінара/винному на вибір – 210 грн, паста з креветками в томатному соусі – 190 грн.

Напої: ігристе вино Visiega Cava — 520 грн / 750 мл, вино Sizarini Rose — 420 грн / 750 мл, негроні – 140 грн.

Деталі: ресторан тайської кухні, концептуальний інтер’єр в зелених тонах з рослинними орнаментами на стінах, класичні сніданки щодня, вина келихами, велика коктейльна карта, DJ-сети по вихідним, резерв столів.

«Phi-Phi / Пхи-Пхи» — локація формату pre-party з тайською кухнею в центрі столиці, приємною музикою та різноманіттям страв. Зранку в ресторані пропонують поживно поснідати, а ввечері — відпочити разом з друзями на запальній вечірці. В меню ресторану поєднали азійські та європейські страви, отже гостям буде з чого обрати. Рекомендуємо обирати столик на атмосферній затишній літній терасі-дворику, прихованій від міського гамору.

Trattoria Zucca

Де: вул. Павловська, 26/41.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (147 – 370 грн), салати (175 – 315 грн), домашня паста (137 – 295 грн).

Страви: брускета з тунцем, базиліком та томатами – 147 грн, моцарела бурата з томатами та руколою – 265 грн, фрегола з телятиною та цукіні – 275 грн, цитрусове ризото з креветками – 377 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: італійська кухня, сім’я ресторанів La Famiglia, паста домашнього приготування, сніданки з 9:00 до 16:00, піца в дров’яній печі, сезонне меню, моцарела-бар, велика винна карта, устричні четверги та п’ятниці, пропозиції вихідного дня.

Trattoria Zucca — затишний домашній ресторан без зайвого пафосу. Домашнього затишку додають м’які меблі, теплі відтінки в інтер’єрі та великі круглі столи. У Trattoria Zucca зібрані спеціалітети з різних регіонів Італії: популярні в Сицилії страви c сардинами, п’ємонтські аньолоті, неаполітанські капелеті, ломбардійські касонсеі. Розташований на одній з тихих київських вулиць, ресторан Trattoria Zucca може похвалитись і затишною літньою терасою з великою кількістю зелені.

Смородина

Де: Русанівська набережна, 7.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (125 – 312 грн), основні страви (198 – 465 грн), страви на мангалі (137 – 1548 грн).

Страви: паштет курячий з тостами та апельсиновим джемом – 82 грн, карпачо з лосося з томатами, руколою і сиром горгонзола – 295 грн, рапани у вершковому соусі – 215 грн, шашлик зі свинячого ошийка в класичному маринаді – 245 грн.

Напої: полуничний лимонад – 55 грн, еспресо – 50 грн, фрапе – 60 грн, мохіто – 155 грн.

Деталі: м’ясний ресторан в парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, літня тераса, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — сімейний ресторан у Русанівському парку. У меню закладу вдало поєднанні страви різних кухонь світу, основний акцент зроблено на стравах з м’яса, приготованих на мангалі та в хоспері: шашлики, реберця, українські та американські стейки. Ресторан займає два поверхи, на другому поверсі знаходиться затишна літня тераса, з якої можна милуватись парковою зеленню.

Головна фотографія: COIN

Фото: Facebook Царське Село, COIN, Corvina, Phi-Phi / Пхи-Пхи, Trattoria Zucca, Смородина

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi