Зігріваючі азійські супи: 6 пропозицій від ресторанів Києва - PostEat

пошук

Зігріваючі азійські супи: 6 пропозицій від ресторанів Києва
01-12-2021 0 3698


Азійські супи в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Зазвичай, коли стає популярною якась національна кухня, то супи рідко входять в зоряну п’ятірку. А ось азійські супи відразу ж полонили серця гурманів. Пікантний тайський Том Ям, ніжний Том Кха, ароматний Фо Бо, гострий гонконгський суп з локшиною та вонтонам, а також справжня зірка азійської кухні насичений рамен чекають на вас в азійських ресторанах Києва.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: гострий суп з крабом та сиром тофу – 578 грн, лакса з морепродуктами і рисовою локшиною – 497 грн, гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі – 297 грн, гонконгський курячий суп з вонтоном – 249 грн, легкий суп з локшиною та дамплінгами з морепродуктами – 339 грн, суп з яловичиною, вонтоном з креветками та яєчною локшиною – 297 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. Серед різноманіття супів у BAO лакса з морепродуктами, гонконгський курячий суп, гостро-кислий суп з куркою у шанхайському стилі та делікатесний гострий суп з крабом та сиром тофу.

KHU YUM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Драгоманова, 2-А; просп. Оболонський, 21 (ТРЦ Dream Town 2).

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Фо Бо (550/1000 мл) – 155/255 грн, Том Ям з куркою – 195 грн, Том Ям з креветками – 215 грн, Том Кха з куркою та грибами – 195 грн, Том Кха з креветками – 215 грн,

Деталі: мережа ресторанів азійської кухні, традиційні страви тайської та в’єтнамської кухонь, автентичні рецепти, великі порції, дотсавка.

У KHU YUM особлива любов до перших страв, адже один з них король тайської кухні, другий — кокосова ніжність, а третій — славнозвісний Фо Бо. Том Ям — дивовижне поєднання смаків і спецій робить цей суп улюбленцем гурманів. Варто спробувати Том Ям в KHU YUM і одразу стане зрозуміло, що смак і запах лемонграсса, імбиру, кінзи, чілі перцю і кокосового молока збережуться в пам’яті надовго, а смакові рецептори будуть наполегливо вимагати вдовольнити їх ще хоч раз. Готують Том Ям з куркою або з креветками. Том Кха — супер ніжний і супер молочний, ідеальний варіант для знайомства з Азією, якщо не любиш пожеж у роті. Готують на кокосовому молоці з великою кількістю грибів та курочки або креветок. Готує Фо Бо у KHU YUM справжня в’єтнамка, що точно знає якісь секретики — яловичий бульйон вариться протягом 8 годино разом із потрібними 21 інгредієнтами.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: в’єтнамський суп фо з яловичиною – 235 грн, лакса з креветками – 265 грн, Том Ям з морепродуктами – 295 грн, рамен з качкою – 195 грн.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом в меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. У меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, в яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. У ресторані також подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. Серед азійських супів — в’єтнамський суп фо, Том Ям з морепродуктами, лакса з креветками та рамен з качкою.

Coco Sushi & Cocktails

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴.

Страви: місо рамен зі свининою – 225 грн, шою рамен з куркою – 265 грн, овочевий рамен з грибами – 225 грн, рибний рамен – 295 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, шеф Олексій Краковський, тематичний інтер’єр від Дениса Беленко, відкрита кухня, два поверхи, страви на грилі, суші, коктейлі, натуральні вина, резерв столів.

Coco Sushi & Cocktails — ресторан японської кухні від ресторатора Ігоря Сухомлина та шефа Олексія Краковського. Архітектор Денис Беленко відтворив концепцію закладу, створивши яскравий інтер’єр з безліччю цікавих деталей. В меню чотири види раменів: Можна спробувати рамен, який готують з рибного бульйону в основі якого філе окуня, червона риба та креветки, заправляють креветочною пастою, місо пастою та овочами, а подають з пшеничною лапшою, морепродуктами, бобами, зеленою цибулею гриль, грибами, кунжутом, норі та чилі перецем.

Kitaika

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоустівська, 16; вул. Раїси Окіпної, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: Фо Бо – 165 грн, Том Ям за нашим старим рецептом – 210 грн, Том Ям Кунг – 195 грн, томатний суп із тофу – 165 грн, гонконгський суп з локшиною та вонтонами – 165 грн.

Деталі: ресторани на лівому і правому берегах Києва; в’єтнамська, тайська, корейська і китайська кухні; в обох ресторанах концептуальний інтер’єр, доставка, формат take away.

Kitaika — це ресторани в’єтнамської, тайської, корейської та китайської кухонь. До концепції ресторанів Kitaika закладено поєднання духу сучасної прогресивної Азії та традиційних смаків паназійської кухні. В меню представлені різні азійські супи: Фо Бо на основі яловичого бульйону з додаванням смаженої яловичини, тайський народний суп Том Ям із тигровою креветкою та мідіями, тайський суп Том Ям Кунг на основі гострого бульйону на кокосовому молоці, гонконгський суп на курячому бульйоні з вонтонами із тигровими креветками, а також овочевий суп на основі бульйону з тофу із додаванням томатів.

Розкажи мені про Китай

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 68

Бюджет: ₴₴. 

Страви: Том Ям – 208 грн, урбан Том Ям – 208 грн, кисло-гострий суп – 128 грн, цілющий китайський суп з куркою – 188 грн, гострий сичуанський суп-локшина – 188 грн.

Деталі: міське кафе китайської їжі, знаходиться в центрі міста напроти НСК «Олімпійський», стильний інтер’єр, вегетаріанське меню, обідня пропозиція, чайна колекція, європейські вина, коктейльна карта, резерв столів.

«Розкажи мені про Китай» — міське кафе з сучасною китайською їжею в центрі міста. В закладі пропонують автентичну китайську кухню. В меню понад чотири десятки страв та власні десерти, багато вегетаріанських позицій. Більшість страв гострі, але за бажанням гостя ця опція варіюється. Серед супів — класичний та менш гострий Том Ям, кисло-гострий суп, цілющий китайський суп з куркою та гострий сичуанський суп-локшина з капустою пак чой.

Фото: Facebook BAO • Modern Chinese Cuisine, KHUYUM, Oxota NA Ovets, Coco Sushi & Cocktails, Kitaika, «Розкажи мені про Китай».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi