пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Вчасний та смачний обід здатний творити дива, піднімати настрій та підвищувати продуктивність у другій половині робочого дня. Листопадовий обід має не тільки втамовувати голод, а й добре зігрівати — розповідаємо, де цієї осені можна пообідати поживним бургером, пряним харчо та піцою з дров’яної печі.
Цікаві факти про обідні традиції в різних країнах світу:
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 41
Бюджет: ₴₴. Сніданки (90–110 грн), салати (120–160 грн), закуски (80–160 грн), основні страви (100-190 грн).
Страви: бургер Surf & Turf – 190 грн, тост з гарбузовим мусом та моцарелою – 100 грн, зелений салат з креветками та ягодами – 160 грн.
Напої: лате – 40 грн, фреш апельсиновий – 65 грн, фільтр-кава – 30/45 грн, матча лате – 55 грн.
Деталі: бар-кав’ярня, мережа закладів Lion Coffee, сніданки цілий день, класична кавова карта, лаконічне меню, авторські та класичні коктейлі.
Lion Espresso Bar — це кав’ярня-бар у корпусі БЦ «Астарта» на Подолі. У денний час Lion Espresso Bar працює як кав’ярня, а після 18:00 перетворюється на бар. У меню Lion Espresso Bar — класичні кавові напої, приготовані на зернах власного обсмажування. Коктейльна карта налічує 15 напоїв, серед яких 9 авторських. Також у Lion Espresso Bar є цікаве меню зі стравами різних кухонь — у закладі можна поснідати в будь-який-час, перекусити салатом чи поживно пообідати. Ситний та соковитий бургер Surf & Turf, ніжний та пряний тост з гарбузовим мусом та моцарелою чи легкий та поживний зелений салат з креветками та ягодами може стати вашим смачним обідом сьогодні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 76а
Бюджет: ₴. Хачапурі (50–100 грн), хінкалі (14 грн/шт.), мангал меню (77–158 грн).
Страви: харчо – 60 грн/400 г, хачапурі по-мегрельськи – 50 грн/400 г, шашлик зі свинячого ошийка – 109 грн/250 г.
Напої: грузинський лимонад – 20/80 грн, чай в асортименті – 50 грн, капучино – 35 грн, грузинське вино «Піросмані» – 250 грн/750 мл.
Деталі: грузинське кафе, знаходиться поруч з метро «Олімпійська», демократичні ціни, два поверхи, зимова тераса, окремі кабінки для банкетів, автентичні страви, спеціальні пропозиції, приймають замовлення по телефону.
«Хочу Харчо» — кафе грузинської кухні з демократичними цінами та справжньою автентичною грузинською кухнею в центрі міста. Заклад має два поверхи — можна розташуватись на зимовій терасі, обрати столик в загальній залі або одну з окремих кабінок для обіду з друзями. У меню закладу представлені найпопулярніші страви грузинської кухні та авторські страви від шефа. Особливість «Хочу Харчо» — страви зі справжнього мангалу і домашнє грузинське вино. Порції в кафе великі, а ціни демократичні. Крім цього в закладі пропонують проводити банкети з доступною ціною в 400 грн з персони. А якщо завітаєте в «Хочу Харчо» у неділю, то зможете спробувати хінкалі за єдиною ціною 10 грн/1 шт.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Симона Петлюри, 22
Бюджет: ₴₴. Салати (119–135 грн), піца (105–183 грн), паста (99–140 грн).
Страви: гарбузовий крем-суп – 54 грн, піца #7 з курячим філе та моцарелою – 149 грн, лазанья з телятиною – 135 грн.
Напої: еспресо – 29 грн, лате – 43 грн, какао – 45 грн, лимонад – 39 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, демократичні ціни, піца в дров’яній печі, стильний інтер’єр, дитяче меню, резерв столів, формат take away.
Pincello pizza — демократичний ресторан італійської кухні в районі площі Перемоги. Однією з головних фішок закладу є дров’яна піч, у якій готують 16 видів італійської піци. Також у закладі подають пасту, салати та закуски. Представлені також карта напоїв та винна карта. Ви можете прийти до закладу всією родиною – для маленьких гостей тут розробили спеціальне дитяче меню. Чудовим вибором для осіннього обіду стануть гарбузовий крем-суп та поживна лазанья з телятиною. З сімнадцяти видів піци спробуйте #7 з ніжним курячим філе, моцарелою та вершковим соусом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 1
Бюджет: ₴₴. Салати (79–129 грн), холодні закуски (79–239 грн), основні страви (119–899 грн).
Страви: борщ-пюре – 79 грн, салат із бланшованою яловичиною та соусом карпачо – 129 грн, свиняча грудинка з баношем із бринзою – 139 грн.
Напої: базиліковий мохіто – 49 грн, лимонад – 39 грн, еспресо – 29 грн, чай імбирний – 29 грн.
Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, дегустаційний сет, ф’южн з українським колоритом, шеф-кухар Сергій Одинець, акваріум з раками, кікер, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.
«Мокрі вуса» — український паб на початку бульвару Шевченка. В закладі два поверхи-зони — на першому розташована велика загальна зала із панорамними вікнами, а на цокольному можна з друзями дивитись трансляції спортивних подій. Меню в «Мокрих вусах» доволі різноманітне та складається з цікавих закусок до пива і страв європейської кухні. Поживно пообідати листопадового дня в закладі варто борщем-пюре зі сметаною, червоною квасолею, салом, шовдарем та бородинськими чіпсами. А на друге замовити свинячу грудинку з баношем із бринзою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Івана Франка, 25/40
Бюджет: ₴₴. Сніданки (170–260 грн), панкейки (140–220 грн).
Страви: суп дня – 100 грн, овочеве консоме з індичими мітболами, перепелиними яйцями і локшиною – 80 грн, панкейки з качиним філе, карамелізованою цибулею та мандариновим конфітюром – 200 грн.
Напої: матча лате – 75 грн, капучино на кокосовому молоці – 80 грн, раф-кава – 60 грн.
Деталі: міське кафе, автор проєкту Женя Джигомон, корисні страви, стильний інтер’єр, сніданки, кава на рослинному молоці, take away.
ButterGreen — lifestyle-кафе поблизу станції метро «Золоті ворота». Це новий проєкт Жені Джигомон, відомої як засновниця кафе-пекарні Cookietone. В ButterGreen готують випічку — печиво, кекси, пироги, булочки й хліб. Поснідати в ButterGreen можна цілий день, а пообідати супом дня з 12:00. Також на перше можна обрати овочеве консоме з індичими мітболами, перепелиними яйцями і локшиною. В кафе ButterGreen готують п’ять видів солоних панкейків, до обіду вони чудово пасуватимуть з качиним філе, карамелізованою цибулею та мандариновим конфітюром.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 55
Бюджет: ₴₴. Мезе (59–79 грн), салати (99–139 грн), страви з тіста (25–169 грн).
Страви: табуле з кус-кусом – 99 грн, сочевичний суп – 69 грн, плов з курки – 79 грн.
Напої: айран – 25 грн, авторські лимонади – 49 грн, чай – 39 грн, кава по-турецькому – 35 грн.
Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста (на території НСК «Олімпійський»), дизайнерський інтер’єр, страви халяль, страви на грилі, відсутній алкоголь, власні лимонади, резерв столів.
Lavash Restaurant — ресторан східної кухні на території НСК «Олімпійський». Інтер’єр лаконічний, в світлих тонах, доповнений яскравими меблями. В Lavash Restaurant подають халяль-страви. В меню ресторану — класичні страви східних кухонь: різноманітні мезе, салати, піде, манти, чебуреки, самса, м’ясо на грилі, плов та десерти. Пообідати в Lavash Restaurant рекомендуємо наваристим сочевичним супом та пловом з куркою.
Фото: Facebook Lion espresso bar, Хочу Харчо, Pincello pizza, Мокрі вуса. Український паб, ButterGreen, Lavash Restaurant
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi