пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться старший бармен secret room столичного бару Alchemist Bar Наргіз Ніязова.
Я не можу жити без тварин.
Я ніколи не бачила океан.
В роботі для мене головне професіоналізм, вміння абстрагуватись від поточних проблем та займатись своєю справою.
Головна цінність в житті — сім’я.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, я б нічого в ній не змінювала, кожна людина в силах досягнути поставлених цілей.
Мій головний козир — вміння швидко знайти вихід зі складних ситуацій і тільки потім панікувати від усвідомлення того, що сталося)
Я не прощаю в роботі недбалого ставлення до своєї праці та команди.
Мій ідеальний день — перший день відпустки.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б конина та все, що з нею пов’язано)
Головне в ресторані — команда, яка забезпечує якість усіх процесів (сервіс, страви, напої).
Якби мені дали $1 000 000 в такий складний для індустрії час, я б спробувала застрахувати працівників нашої сфери від ризиків залишитись без роботи та фінансової підтримки від роботодавців та держави.
Найдивніший комплімент, який мені говорили — ми прийдемо до вас знов, у вас дуже смачно.
Найдивніша їжа — страви південно-східної Азії, а саме комахи та інші делікатеси.
Професіоналізм проявляється у наполегливих людей, які знають свої цілі та люблять свою справу.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Відрядження довжиною в життя».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б відкрила більше шкіл та курсів для майбутніх офіціантів, бармені т кухарів.
Фото надані Наргіз Ніязовою, Дар’я Ярош / PostEat
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi