Правила українських виноробів: Георгій Молчанов - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Георгій Молчанов
22-01-2021 0 751


Георгій Молчанов з батьком відновлюють на Миколаївщині справу винороба початку XX століття Анатолія Бредіхіна. Їх виноробня Slivino Village розташована поруч зі старими виноградниками, а одне з вин названо на честь дворянина. Своїми планами та ідеями Георгій поділився у рубриці «Правила українських виноробів».

Георгій Молчанов

Вік: 30 років.
Освіта (професія): штурман далекого плавання (6 років на північному флоті), з 2014 року — ФОП.
Основний бізнес: сімейна піцерія «Запічок».
Площа власного виноградника: 6 га
(молодий), 0,5 га (плодючий).
Обсяг виробництва: до 5
000 пляшок на рік.


Я не можу жити без вина і сиру.

Найважче мені миритись з ЧДК — чистою культурою дріжджів.

Головна цінність у житті — це сім’я.

Якби мав шанс почати все спочатку, то попросився б на південний флот, а не на північний.

Мій душевний стан зараз схожий на збаламучене розе.

Моя «суперсила» приходить після пляшки вина.

Ніколи не ділю виноробів на справжніх і не справжніх. Кожен займаються виноробством з огляду на свої можливості.

Культура вина — це сумлінне споживання.

Моє найбільше відкриття у вині — це дикі дріжджі.

Найбільша проблема українського виноробства в самих виноробах. Тих, хто тільки нарікає, що все погано.

Найбільше мені подобаються вина на кожен день.

Я займаюсь вином, тому що це прекрасно.

Мій ідеальний день — коли можна поспати й нічого не робити.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б сухе біле, рожеве та червоне. Іноді щось міцніше — але звісно зроблене з вина.

Головне у вині — щоб воно подобалося.

Якби мені дали $1 000 000, я б зробив найкращу крафтову виноробню в Україні.

Найдивніший комплімент моїм винам дали на одній з дегустацій, — «Пробачте за мою французьку, але це вино ох…не!».

Найбільш недооцінене вино — українське.


Найдивнішим вином у моєму житті була Стара Ізабелла.

Для винороба успіх — це коли вино закінчилось до нового урожаю.

Щастя для мене — це стан після двох бокалів вина.

Мій герой у світовій історії Петро Порошенко. Один з найкращих антикризових менеджерів в історично-політичному розрізі.

Мій герой у реальному житті — це мій тато Михайло (він же головний винороб).

У житті й роботі ми з батьком схожі на героїв фільму «Удар пляшкою» (Bottle Shock) 2008 року.

Вже займаюсь розвитком виноробства в Україні на посаді голови Асоціації виноробів Причорномор’я. Є досягнення — ми створили виноробні кластери на Миколаївщині, маємо десятки офіційних виробників, дерегулювали законодавство, заручились підтримкою лобі в парламенті.

Фото: Faceboiook / Georgiy Molchanov, Facebook / Arsen Fedosenko

Читайте також:

Правила українських виноробів: Олександр Шаповалов або Дон Алехандро

Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе

Правила українських виноробів: Євгенія Пустовіт

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi