Правила українських виноробів: Євгенія Пустовіт - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Євгенія Пустовіт
18-12-2020 0 1303


Євгенія Пустовіт робить вино так, щоб ним гордитись. Гасло компанії 46 Parallel, де вона відповідає за стиль вина так і звучить — Proudly Ukrainian («З гордістю представляю українське»). Євгенія обожнює подорожі і шанує «батька шампанського» П’єра Периньйона, — «Не уявляю життя без ігристого вина!». Інші правила і думки пані Пустовіт у рубриці «Правила виноробів».

Євгенія Пустовіт

Вік: 43 роки.

Освіта (професія): інженер-технолог (УДУХТ)

Основний бізнес: виноробство, головний технолог ТОВ 46 Parallel Wine Group.

Площа винограднику (га): власного виноградника компанія не має. Для виробництва вина використовується український добірний виноград, який вирощується на замовлення за критеріями та технологією компанії — в межах моделі контрактного виноградарства. Поки ринок землі в Україні нестабільний, 46 Pararllel Wine Group обирає модель підтримки малих виноградарів і роботи з ними.

Обсяг виробництва: понад 200 тис. пляшок (2020 рік).

Я не можу жити без подорожей.

Я ніколи не мріяла про іншу сферу діяльності. Тільки працювати з вином.

Найважче миритись з лінощами й обманом у роботі і житті.

Головна цінність в житті — це свобода та можливість творити.

Якби в мене був шанс почати все спочатку, то я б все залишила як є. Нічого не змінювала.

Мій душевний стан зараз схожий на компас, який шукає кращі ідеї для створення неперевершеного вина.

Моя «суперсила» — не зупинятися перед труднощами та йти далі.

Справжній винороб ніколи не буде створювати інші напої, тільки вино.

Мій ідеальний день починається з келиха ігристого вина у передчутті запланованої подорожі.

Якби мені до кінця життя довелося пити одне вино, то це було б шампанське або інше ігристе вино.

Головне в вині — неповторність та здатність дивувати.

Якби мені дали $ 1 000 000, я б придбала невеличку виноробню з виноградниками та з насолодою експериментувала з виготовленням різних вин.

Найбільш недооцінене вино — це вино, яке виготовляють в Україні.

Найдивнішим вином у моєму житті було вино, яке я ще не пробувала.

Для винороба успіх вимірюється в досягнутих результатах.

Щастя — це реалізуватись у житті.

Мій герой у світовій історії — П’єр Периньйон. Він зробив вагомий внесок у розвиток ігристого вина в Європі.

Мій герой у реальному житті — це мій вчитель в розумінні та виробництві вина Шимчук Лариса Петрівна.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось Bottle Shock.

Якби у мене були необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б розробила фінансові дотації розвитку виноробної галузі та перевела б вино до категорії харчових продуктів.

Фото: Facebook / 46 Parallel Wine / Evgenia Pustovit

Читайте також:

Правила українських виноробів: Ігор Петренко

Правила українських виноробів: Роберт Гулієв

Анна Горкун та агенція Tabasco презентували нові українські вина — 46 Parallel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi