пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
У виноробстві існує закон, — «Сьогоднішній експеримент завтра стає традицією». За цим законом виникло шампанське, культова Супертоскана і вина Нового світу. В Україні є виноробня «Винний дім Гігінеішвілі», яка сміливо йде на експерименти — використовує грузинські технології, рідкісні сорти і працює на Вінниччині, нетиповому для виноробства регіоні. Винороб Володимир Гігінеішвілі поділився з PostEat думками про силу маркетингу, ставленням до чачі і «льодяного вина» айсвайн.
Володимир Гігінеішвілі
Вік: 73 роки.
Освіта (професія): інженер-будівельник
Основний бізнес: будівництво
Площа виноградників: контрактна схема закупівлі винограду
Обсяг виробництва: 60000 пляшок на рік
Я не можу жити без сім’ї.
Найважче мені миритись з лінощами. У всьому за що берусь, прагну викладатись на 100%.
Якби мав шанс почати все спочатку, то нічого б не змінював. Все сталось так, як і мало статись.
Мій душевний стан зараз схожий на стиглий виноград — всі показники на максимумі, все в балансі.
Моя «суперсила» — мої онуки.
Справжній винороб ніколи не зіпсує вино.
Я займаюсь вино, бо мені це подобається — це хобі.
Культура вина — спосіб виразити свій внутрішній світ, свої побажання.
Головна цінність у житті — діти та онуки.
Найбільше відкриття у вині — маркетинг має неймовірну силу. Є багато доброго і доступного вина, але люди просто не знають про нього.
Найбільша проблема українського виноробства у тому, що українська влада не сприяє його розвитку.
Найбільше мені подобається поєднання вина з сиром.
Мій ідеальний день — це день, який я провів з сім’єю чи друзями. У колі близьких людей.
Для винороба успіх — це гарні оцінки його винам.
Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це була б… чача!
Головне у вині — якість.
Якби мені дали $1 000 000, я б витратив гроші на виноградники.
Найдивніший комплімент моїм винам, — «Який яскравий аромат! Що ви додаєте у своє вино?».
Найбільш недооцінене вино — іршаї олівер.
Найдивнішим вином у моєму житті було «льодяне вино» айсвайн.
Щастя для мене — це сім’я.
Мій герой у світовій історії — Вахтанг Кікабідзе.
Мій герой у реальному житті — мої знайомі, прості люди з якими стикаюсь щодня.
Якби моє життя було фільмом, то воно б називалось «Виноробство після будмайданчика».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б вивів вино з категорії підакцизних товарів. Це великий бар’єр на шляху розвитку галузі.
Фото: Facebook Олександр Шемет
Читайте також:
Правила українських виноробів: Олександр Ковач
Правила українських виноробів: Влад Чопак
Правила українських виноробів: Маша Скорченко
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi