Правила українських виноробів: Максим Волошин - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Максим Волошин
16-03-2021 0 2692


Винарня Cotnar Hills Vineyard відома своїми демократичними й доступними винами на щодень. Керівник компанії Максим Волошин анонсує нову лінійку вин «Grande Reserve», хоче збільшити присутність котнарівських вин на столах українців. Максим порівнює свій настрій з буревієм, цінує кожен день з сім’єю і вважає Молдову прикладом «винного патріотизму».

Максим Волошин

Вік: 36

Освіта (професія): менеджер, управління бізнесом.

Основний бізнес: CEO Cotnar Hills Vineyard

Площа власного виноградника: 168 га

 

Я не можу жити без своєї сім’ї та своєї роботи.

Найважче мені миритись з відношенням українського покупця до українського вина.

Головна цінність у житті — це моя дружина, мої діти, моя сім’я.

Якби мав шанс почати все спочатку, то я б нічого не змінював.

Мій душевний стан зараз схожий на один з останніх найсильніших буревіїв (у квітні 2020 року Закарпаттям пронісся сильний буревій — PostEat).

Моя «суперсила» — це моя сім’я і моя команда, яку я вже вважаю своєю сім’єю.

Справжній винороб ніколи не скаже нічого поганого про іншого винороба.

Я займаюсь вином тому що це глибока, цікава і велична справа.

Культура вина — це довіра і любов до національного продукту.

Моє найбільше відкриття у вині сьогодні — це виробництво витриманих вин «Reserve» і «Grande Reserve».

Найбільша проблема українського виноробства у любові українців до всього закордонного.

Найбільше мені подобається поєднання вина з доброю компанією і цікавою темою. З продуктів — люблю поєднання вина з сиром і м’ясом.

Мій ідеальний день — це день з сім’єю.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б «і крапка» від Cotnar Hills Vineyard («і крапка» — вино від компанії, що готується до випуску — PostEat).

Головне у вині — це споживач. Якщо питець вина вдячний за нього, значить з вином все гаразд.

Якби мені дали $1 000 000, я б вклав гроші у розвиток своєї компанії.

Найприємніший комплімент, який давали нашим винам — це подив високої якості за невисоку ціну.

Найбільш недооцінене вино — українське.

Найдивнішим вином у моєму житті було вино з сорту Kekfrankos. Незвичне вино — відрізняється від загальновідомих Каберне і Мерло.

Для винороба успіх — це визнання.

Щастя для мене — це час проведений вдома. Його мало.

Мій герой у світовій історії — Мойсей.

Мій герой у реальному житті — мій тато.

Молдова — взірець «винного патріотизму» сьогодні. В країні розвивається винний туризм, всюди представлені місцеві бренди вина. Україні є чого повчитись. Франція, Австралія, Нова Зеландія — для мене це приклади шикарного маркетингу для своїх вин.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство, то я б все зробив для популяризації вина, інвестував би у відбудову винних підприємств, які цього потребують, посадив би ще сотні тисяч гектарів виноградників. З превеликим задоволенням.

Фото: Facebook / Max Voloshyn

Читайте також:

Правила українських виноробів: Олег Гаврильченко

Правила українських виноробів: Гіоргі Іукурідзе

Правила українських виноробів: Аліна Тенетка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi