Винні бари Києва з цікавими пропозиціями - PostEat

пошук

Винні бари Києва з цікавими пропозиціями
15-07-2020 0 429


Винні бари з цікавими пропозиціями шукала редакція PostEat. Літні теплі вечори добре проводити за келихом вина. Саме тому ми підібрали для вас локації Києва, де ви зможете відпочити у приємній атмосфері та скуштувати цікаві вина й закуски. У кожному з цих винних барів ви знайдете щось цікаве — ексклюзивні позиції, натуральні вина, рідкісні екземпляри українського виноробства та кріплені вина. Замовляйте вина побокально та відкривайте нові смаки.

Win Bar — Винний бар

Де: м. Київ, вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴.

Вино: Daksivili Family Selection Amber Wine 2016 (150/750 мл) – 260/1300 грн, La Crota Valle D’Aosta Nus Malvoisie Cuvee Particuliere 2014 (150/750 мл) – 290/1450 грн, Kabaj Sivi Pinot 2014 (150/750 мл) – 260/1300 грн.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, співвласник — Олег Кравченко, бренд-шеф Ольга Мартиновська, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

Win Bar — один з найкрасивіших винних барів міста, у якому винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, помаранчеві й органічні вина і вина з лімітованих колекцій.

101 wine bar

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴. Салати (235–275 грн), закуски (155–340 грн),основні страви (195–590 грн). 

Страви: кальмари на тепані – 155 грн, терін з восьминога в юзу васабі соусі – 295 грн, щоки тунця з кремом із зелених бобів – 380 грн, сири (іберіко ель пастор з трьох видів молока, козиний витриманий, кремо де бургунь) – 210 грн.

Вино: Nature Foudre a Canon 2016 Domaine de La Borde – 220 грн, Weiss 2018 Marto Worner – 150 грн,  Waiting for Tom 2017 Renner Sistas – 160 грн.

Деталі: винний бар з відкритою кухнею в Good Wine на Мечникова, повноцінне меню кухні, закуски до вина, про актуальні позиції вин можна дізнатись безпосередньо у закладі.

101 Wine Bar позиціонує себе як винний бар з відкритою кухнею в Good Wine на Мечникова. Тут кажуть, що «краще 101 раз спробувати, ніж 100 разів почути». У меню кілька стартерів і закусок до вина, салатів та супів, а також основні страви з м’яса та риби. У винній карті зібрано більше 100 позицій тихих та ігристих вин, серед яких є й органічні позиції. Запитайте у закладі про те, з якою стравою у меню краще поєднати обране вами вино – спробуйте створити ідеальний фудпейринг вина та страви.

Wine Love

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴. Денне меню закуски (85–160 грн), денне меню основні страви (130–260 грн), вечірнє меню закуски (140–450 грн).

Страви: тарма з ікри оселедця – 170 грн, мус з козячого сиру з оливковим джемом – 140 грн, яловичий тартар з сезонними ягодами – 250 грн, щока з кремом з щавлю та черемші – 260 грн, антипасті до вина на двох – 450 грн.

Вино: Weingut Brand Pet Nat Rose 2018 Germany (125/750 мл) – 168/840 грн, Pittnauer Rosé by Nature (125/750 мл) – 120/650 грн, Etna Rosso Girolamo Russo (125/750 мл) – 185/995 грн, Ageno La Stoppa 2015 (125/750 мл) – 235/1285 грн.

Деталі: винний ресторан, атмосферна концепція, денне меню (13:00-17:00), вечірнє меню (18:00-23:00), співзасновники — Володимир Задірака та Сергій Шкарбан, автор інтер’єру Денис Беленко, авторська кухня, ексклюзивна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.

Wine Love — атмосферний винний ресторан в комплексі «Торонто-Київ». Заклад занурює гостей в атмосферу творчих районів Парижа — Маре та Монмартра. Автором унікального інтер’єру є відомий український дизайнер Денис Беленко. В меню ви знайдете переосмислені страви, натхненні новою хвилею паризьких ресторанів, які відображають всю повноту гастрономічного різноманіття та смаків. У винній карті ресторану зверніть увагу на натуральні ігристі вина Pet-Nat та skin contact позиції.

Like a local’s wine bar

Де: вул. Льва Толстого, 5; вул. Спаська, 5.

Бюджет: ₴₴. 

Страви: сет канапок (канапка з оливковим тапенадом, канапка з в’яленими помідорами, канапка з цибулевим мармеладом та маханом, канапка з сиром) – 110 грн, сирне плато (фермерські сири з винним соусом) – 179 грн, фермерський сет (три види сиру, три види м’яса та ковбасок, винний соус, хліб з оливковим тапенадом, волоські горіхи) – 390 грн.

Вино: Піно Меньє 46 Parallel – 550 грн, Каберне 2015 «Колоніст» – 550 грн, Арбіна «Бейкуш Вайнері» – 790 грн, Тельті-Курук Гран Резерв «Шабо» – 690 грн.

Деталі: винні бари від ідейних натхненників фестивалю «Kyiv Food and Wine Festival», енотека українських вин, сети закусок на компанію, основи локаворства, лояльна цінова політика, лаконічний інтер’єр.

Like a local’s wine bar це бари, концепція яких — знайомство публіки з кращими позиціями українського виноробства та гастрономії. Винотека барів об’єднала унікальні локальні вина і більше десятка локальних виноробів і винних господарств, а кулінарна частина доповнює позиції винної карти місцевою гастрономією: українські устриці, равлики, козячі сири, м’ясні та овочеві делікатеси. В барах ви можете спробувати ігристі, тихі, кріплені вина від різних українських виробників. Вино із собою можна придбати зі знижкою 20%.

Vinsanto Wine bar

Де: вул. Пушкінська, 20

Бюджет: ₴₴. Салати (176–285 грн), основні страви (150–388 грн), десерти (120 грн).

Страви: лайт-салат з руколою, пармезаном, авокадо та томатами чері – 191 грн, брускета з горгондзолою та в’яленими томатами – 85 грн, антипасті елітних сирів – 343 грн.

Напої: Rosato Le Cinciole 2017 – 210 грн/150 мл, Zinfandel Rose – 170 грн/150 мл, Trebbiano d’Abruzzo Riserva Emidio Pepe – 690 грн/150 мл.

Деталі: сучасний винний бар, знаходиться в центрі міста, витончена кухня, багатий вибір італійських вин, понад 20 різновидів ігристих вин, рекомендації сомельє, можливість приватної винної дегустації.

Vinsanto Wine Bar — винний бар в центрі Києва. У винній карті закладу представлений великий вибір вин з різних регіоні Італії, а також позиції з Чилі, Франції, Португалії та інших винних країн. Вишукані страви з меню якнайкраще підкреслять смак обраних вин. Спробуйте біодинамічне тосканське Rosato Le Cinciole 2017, яке має свіжий і ніжний аромат стиглих малини й вишні з легкими відтінками зеленої полуниці і барбарису.

Malevich

Де: вул. Рейтарська, 17

Бюджет: ₴₴.

Страви: паштет з печінки – 100 грн, томати оливки – 130 грн, рибний пиріг – 70 грн, грісіні – 60 грн.

Напої: Pink Port Offley – 50/550 грн, Porto Ruby Sandeman – 67/700 грн.

Деталі: винний бар, знаходиться у центрі міста, вина з різних куточків світу, закуски до вина, коктейлі, кава, концептуальний інтер’єр, вечірки.

Бар Malevich розпочав свою історію кілька років тому на Ярославовім Валу, в 2019 році заклад змінив локацію і відкрився на вулиці Рейтарській. Співзасновник закладу Мітя Ятім. Початкова концепція бару спиралась на позиції українських виробників, зараз у винній карті представлені вина з різних країн, доповнити які можна класичними закусками до вина. Зверніть увагу на позиції портвейну в барі Malevich.

Фото: Facebook Win Bar — Винний бар, 101 wine bar, Wine Love, Like a local’s wine bar, Vinsanto Wine bar, Malevich.

До речі, ми спілкувались з учасниками українського винного ринку і власниками винних барів, щоб з’ясувати причини популярності формату винних барів і його перспективи — вийшов дуже цікавий матеріал!

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi