Сендвічі на сніданок в закладах Києва: швидкий, смачний та поживний початок дня - PostEat

пошук

Сендвічі на сніданок в закладах Києва: швидкий, смачний та поживний початок дня
19-06-2019 0 2937


Сендвічі на сніданок в закладах Києва шукала редакція PostEat. Сендвічем називають страву з двох скибочок хліба, між якими кладуть м’ясну, рибну або овочеву начинку. Сендвіч ще називають «закритим бутербродом», тому що в класичному бутерброді начинку викладають на одну скибочку хліба. Про історію сендвіча ви можете почитати в нашому матеріалі.

В Америці солоні та солодкі сендвічі часто їдять на сніданок, ця поживна страва чудовий — варіант для початку продуктивного дня. Де шукати сендвічі на сніданок в закладах Києва, читайте в нашому огляді — ми підібрали відмінні варіанти для м’ясоїдів, любителів риби і вегетаріанців.

Arbequina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 4.

Бюджет: ₴₴. Паста (210 грн), м’ясні страви (236 – 286 грн), рибні страви (156 – 286 грн).

Страви: бокадільос з печінковим паштетом – 110 грн, бокадільос з лососем та вершковим сиром – 110 грн, бокадільос з сиром манчего – 110 грн, бокадільос із овечою/козячою бринзою та помідором – 110 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан іспанської кухні, дизайнерський інтер’єр, авторські інтерпретації національних іспанських страв, сніданок, винна карта, літня тераса в європейському стилі, резерв столів.

Arbequina — міське еко-гастрономічне кафе іспанської та середземноморської кухонь. Заклад відомий своїм надзвичайно затишним інтер’єром і стравами з фермерських продуктів високої якості. Тут на гостей чекає іспанська кухня в авторському стилі і з одеським настроєм, іберійські напої і смачні десерти. В очікуванні ароматних страв, насолодіться маленькими деталями інтер’єру і виставкою картин. На сніданок пропонуємо спробувати справжній іспанський бокадільос з різними начинками.

Urban Space 500

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 9.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (69 – 145 грн), основні страви (115 – 169 грн), десерти (75 – 95 грн).

Страви: сендвіч з авокадо та яйцями пашот – 145 грн.

Напої: матча-лате – 95 грн, еспресо – 30 грн, зелений смузі – 95 грн, подвійний капучино – 70 грн.

Деталі: громадський ресторан, кілька залів, multi-cuisine, 350 посадочних місць, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні до 14:00), винна і коктейльна карти, лекції та заходи.

Urban Space 500 позиціонує себе як громадський ресторан, який розвивається по соціальній франшизі. Його запустили 500 соціально активних киян, об’єднаних спільною метою — розвивати Київ. Тому 80% прибутку ресторану виділяють на підтримку міських ініціатив. Сніданки в Urban Space 500 готують щодня з 09:00 — ви може поснідати сендвічем з авокадо та яйцями пашот, за бажанням додавши до страви курку (+25 грн) або лосось (+70 грн).

Хлібний

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 67/7.

Бюджет: ₴₴. Хліб (25 – 80 грн), випічка (15 – 85 грн), холодні сендвічі (85 – 130 грн).

Страви: сендвіч крок-месьє – 95 грн, сендвіч з яловичиною та трюфельним маслом – 120 грн, сендвіч із лососем – 130 грн, сендвіч з яловичиною та крем-сиром – 95 грн.

Напої: еспресо – 30/40 грн, кава на піску – 55 грн, лате – 55/75 грн, чорний чай з бергамотом – 40 грн.

Деталі: концептуальний заклад в центрі Києва, стильний сучасний інтер’єр, свіжий хліб і випічка, ранні сніданки, що подають увесь день, випічка за авторськими рецептами, формат take away.

«Хлібний» — двоповерхове кафе зі свіжою випічкою, ранніми сніданками і відмінною кавою, яке відкривається о 07:30. Щодня тут можна купити свіжу випічку, смачно поснідати класичними сніданками і купити каву з собою. Вибір сендвічів в «Хлібному» великий: є холодні і гарячі, з різними м’ясними та овочевими начинками. Чудовим рішення для сніданку буде класичний французький сендвіч крок-месьє з шинкою з індички, сиром маасдам та соусом бешамель.

MarMari

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Олеся Гончара, 30а.

Бюджет: ₴₴.  Сніданки (60 – 110 грн), салати (95 – 130 грн), боули (85 – 120 грн), смузі боули (95 – 110 грн).

Страви: сендвіч з авокадо та крем-сиром/козячим сиром – 70 грн, сендвіч з лососем – 80 грн, сендвіч з шинкою та сиром – 70 грн, сендвіч з куркою – 70 грн.

Напої: капучино – 40 грн, глясе – 50 грн, ягідний лимонад – 85 грн, апельсиновий фреш – 70 грн.

Деталі: сімейна кондитерська, затишний інтер’єр, сніданки протягом усього дня, боули та смузі боули, торти на замовлення, вітрина з солодощами, великий вибір чизкейків, тортів, класичних та авторських десертів.

MarMari — сімейна кондитерська в одному зі старих районів Києва. Власниця закладу — кондитерка, яка вигадує авторські рецептури та власноруч готує десерти. Усі кондитерські вироби та солодощі в MarMari виготовляються виключно з якісних натуральних інгредієнтів. Поживні та смачні сніданки у MarMari готують щодня з відкриття — з 08:00 ви можете поснідати апетитним сендвічем та збадьоритись чашкою кави. Сендвічі на сніданок в кондитерській готують з авокадо та крем-сиром або козячим сиром на вибір, з лососем, з куркою та класичний — з шинкою та сиром.

Чашка Espresso Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3 / 2.

Бюджет: ₴. Салати (99 грн), сніданки (59 – 139 грн), десерти (39 – 79 грн).

Страви: сендвіч з шинкою і сиром чедер – 99 грн, сендвіч з лососем і в’яленими томатами – 99 грн.

Напої: кава по-американськи – 49 грн, фірмовий капучино – 59 грн, матча з молоком – 79 грн, лимонад манго-кокос – 69 грн.

Деталі: європейська кухня, кава свіжого обсмаження, винна карта, паркінг, формат take away, доставка, великий вибір безалкогольних напоїв.

«Чашка Espresso Bar» — міська кав’ярня в самому центрі Києва, що зробило її популярним місцем для ранніх сніданків. Тут вас нагодують ситним і корисним сніданком, приготують відмінну класичну або альтернативну каву. З 08:00 ви можете поснідати класичним сендвічем з шинкою і сиром чедер або більш вишуканим варіантом з лососем і в’яленими томатами.

Boulangerie Artisan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лютеранська, 7/10а; вул. Ярославів Вал, 21/20.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (35 – 65 грн), сендвічі (38 – 69 грн).

Страви: сендвіч Boulangerie зі шпинатом – 38 грн, сендвіч з баликом – 63 грн, сендвіч з тунцем – 48 грн, сендвіч з моцарелою – 50 грн.

Напої: лате – 34 грн, чай з імбиром – 31 грн, гарячий шоколад – 45 грн, морс ягідний – 19 грн.

Деталі: кафе-пекарня, рецепти привезені з подорожей по Європі, завжди свіжа випічка, формат take away, великий вибір і різноманіття смаків.

У мережі пекарень Boulangerie Artisan, яка нещодавно відсвяткувала 12-річчя, суворо дотримуються французької рецептури випікання, тому мешканці столиці вважають пекарню однією з кращих. Тут ви знайдете випічку і хліб, рецепти яких пекарі Boulangerie Artisan привезли з європейських мандрів. Смачно поснідати сендвічем з різними начинками ви можете в кафе-пекарнях на вулиці Лютеранській та Ярославовому Валу.

Фото: Facebook Arbequina, Urban Space 500, Хлібний, MarMari, Чашка Espresso Bar, Boulangerie Artisan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi