пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Відомий шеф-кухар, телеведучий та автор кулінарних книг Джеймі Олівер в інтерв’ю британському виданню You Magazine зазначив, що його мережа італійських ресторанів не зазнала би банкрутства, якби це були преміум-ресторани. «Останні чотири з половиною роки були найважчими у моєму житті, тому що я думав лише про те, врятувати свою мережу ресторанів. Я спробував усі можливі варіанти — вклав 4 мільйони фунтів, ніколи не брав зарплати, проте нічого не допомогло врятувати ресторани. Я впевнений, якби я витратив 13 років життя на відкриття преміум-ресторанів, вони досі були б успішними. Моя помилка була орієнтуватись на середній ціновий сегмент», — розповідає Джеймі Олівер.
Нагадаємо, у травні 2019 року ресторанна група призначила компанію KPMG для встановлення тимчасової адміністрації для 25 закладів мережі Jamie’s Italian, а також Barbecoa і Fifteen в Лондоні. У зв’язку з банкрутством, 22 заклади з 25 зачинились, роботу втратило понад 1000 людей.
Фото: Jamie Oliver
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi