пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Заклад: Diglass cafe
Де: вул. Велика Васильківська, 49
Формат: ресторан європейської кухні
Бюджет: ₴₴
На вул. Великій Васильківській, 49 почав роботу ресторан Diglass cafe. У новому закладі запрошують спробувати страви європейської кухні від бренд-шефа Ігоря Брагіна, авторські десерти й кілька видів спрітців в атмосфері «довгих вихідних у Відні».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
«Diglass — це щось прозоре й чисте, як скло. Хочемо, щоб наш заклад асоціювався у гостей зі світлом і легкістю, а атмосфера нагадувала довгі вихідні у Відні», — повідомили PostEat у закладі.
Меню нового місця розробив бренд-шеф Ігор Брагін. Це «смачна подорож» кухнями світу, втім головний акцент зроблено на європейських стравах. У Diglass cafe можна буде спробувати віденський шніцель, качку у томатній глазурі з баношем, бурату з томатним карпачо й соусом песто. Також у закладі звертають увагу на десерти — профітролі з шоколадним соусом та фірмовий десерт Diglass на кшталт шоколадного фондану.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
З напоїв пропонують карту спрітців, які називають своїм головним напоєм закладу. Також подаватимуть вино й віденську каву Julius Meinl. Зараз заклад працює у тестовому режимі з 12:00 до 23:00. Під час тестового режиму діє знижка -40% на все меню кухні.
Фото: Diglass cafe
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi