пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat шукала заклади столиці з особливим інтер’єром, які хочеться залишити в своєму Instagram. Гості приходять до закладів не тільки насолодитися смаком оригінальних страв, а й отримати нові емоції, а також зробити гарне фото для свого Instagram-профілю. Ми розшукали закладу, в яких не тільки смачно, затишно і цікаво, але і красиво настільки, що фото звідти неодмінно отримає сотні лайків.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 10
Бюджет: ₴₴. Закуски (95–180 грн), салати (135–260 грн), WOK (90–130 грн), основні страви (170–280 грн), піца (105–185 грн), десерти (35–95 грн).
Страви: теплий салат гриль з телятиною та овочами – 155 грн, спагеті з лососем, броколі та вершковим соусом – 180 грн, пар бургер – 180 грн.
Напої: коктейлі – від 185 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 90 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 105 грн.
Деталі: концептуальний pre-party-бар з затишною та дружньою атмосферою в центрі Києва, дизайнерський інтер’єр в стилі лофт, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 7 видів тютюну), в меню представлені популярні страви різних країн світу, концептуальна барна карта, напівферментований чай, літня тераса, game space на -1 поверсі, можна прийти компанією, резерв столів.
Par Bar — концептуальний бар, розташований в центрі Києва, із затишною атмосферою як вдома. Тут до пізньої ночі можна насолоджуватися відпочинком, смачними коктейлями та отримувати задоволення від кальяну, затишного інтер’єру й гарного сервісу. Дизайн закладу — сучасний лофт, який змушує звернути на себе увагу: високі стелі, безліч джерел м’якого світла, великі панорамні вікна, живі рослини, декоровані стіни (одна — великим муралом, інша — стабілізованим мохом), та велике підвісне крісло-капсула. На -1 поверсі є стіна, що декорована великою кількістю ігрових приставок різних років випуску, тут же — 2 зали, де можна влаштувати ігровий батл на PlayStation. Кухню тут не обмежують певним напрямом, а пропонують найпопулярніші страви з різних країн світу — салати, брускети, піци, WOK-страви і навіть бургери, тож вечеря буде різноманітною. До страв замовляйте авторські коктейлі, які до речі готують виключно на преміальному алкоголі. Тільки радимо зробити фото одразу, адже занурившись в атмосферу Par Bar, ви забудете про існування соціальних мереж.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Солом’янська, 11
Бюджет: ₴₴. Роли (55–310 грн), суші-сети (550–1100 грн), закуски та салати (115–340 грн), основні страви (175–315 грн), десерти (35–550 грн).
Страви: рол «Каліфорнія з тунцем в ікрі – 220 грн, лосось зі спаржею в грейпфрутово-шафранововму соусі – 295 грн, каре молодого ягня з грибами шиітаке – 215 грн.
Напої: коктейлі – від 170 грн, вино – від 130 грн/бокал, міцний алкоголь – від 85 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, китайські чаї – від 155 грн.
Деталі: концептуальний ресторан-бар з азійським вектором: автентичні рецепти страв і авторська коктейльна карта, великий вибір кальянів (6 видів девайсів і 8 видів тютюну), велика літня тераса (на 85 осіб) з розсувним дахом й гойдалками з м’якими сидіннями, велика кількість живих тропічних рослин для екстрасвіжості, формат take away, можна прийти компанією, dj-сети щоп’ятниці та щосуботи, два контактних бари (внутрішній на 18 осіб і на літній терасі на 8-10 осіб), велика безкоштовна парковка, що охороняється; резерв столів.
Par Bar ² — це молодший брат Par Bar на Шота Руставелі. Він вдвічі більше, має 2 яруси й теж оформлений у стилі лофт. Тут панує атмосфера сучасної Азії, безліч живої тропічної зелені, дерева, великі панорамні вікна та дизайнерські крісла, в яких виходять дуже круті селфі. Вдень сюди варто завітати, щоб насолодитися автентичними стравами азійської кухні в сучасній інтерпретації, а ввечері — зануритись в атмосферу pre-party бару. Не дивлячись на великий простір закладу, його гармонійний інтер’єр створює відчуття затишку. Особливу увагу привертають стилізована барна стійка із зображенням синього диму на екранах, столи з мармуру, великий мурал та неонова стіна у вбиральні. До вашої уваги в Par Bar ² змістовне меню з великим вибором суші та ролів, які вважаються одними з найкращих у Києві, а також страви з морепродуктами та рибою, що готуються за автентичними рецептами. Авторські коктейлі якнайкраще доповнюють страви з меню або кальяни. В барній карті алкоголь лише преміального рівня та гарний асортимент вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Кловський узвіз, 13
Бюджет: ₴₴. Бургери (190–310 грн), закуски (95–260 грн), салати (180–265 грн), основні страви (185–345 грн).
Страви: теплий салат з креветками, лососем, мідіями та руколою – 265 грн, бургер з соусом Дор Блу – 210 грн, томлена теляча щока у винному соусі з лисичками на ніжному пюре – 210 грн.
Напої: коктейлі – від 150 грн, вино – від 105 грн/бокал, міцний алкоголь – від 75 грн/50 г, безалкогольні напої – від 35 грн, чаї – від 75 грн.
Деталі: двоповерховий pre-party бар з духом свободи та атмосферою, як у сучасних барах Мангеттена, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», лаконічне меню з акцентом на бургери, легкі закуски та салати, сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, концептуальна барна карта, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, можна прийти компанією, резерв столів.
4844 Outlaw Bar — стильний двоповерховий pre-party бар від власників всім відомих Par Bar та Par Bar ². Тут полюбляє проводити час київська молодь, адже в закладі панує атмосфера сучасного Мангеттена й скрізь відчувається дух свободи. Бар розташовується в дворівневому приміщенні дореволюційного будинку з високими стелями, а гармонійний інтер’єр виконано в спокійних відтінках бірюзи та доповнено виразними елементами декору. Весь інтер’єр виконаний з ефектом симетрії, тому на першому поверсі на стінах розташовані великі круглі дзеркала, що створюють ілюзію порталу. Це місце дуже популярне серед блогерів та поціновувачів селфі. У барі об’єднано все для відмінного релаксу: спокійний і лаконічний інтер’єр, приємна музика, авторські коктейлі та страви. Це робить 4844 Outlaw bar must to visit місцем для всіх поціновувачів якісного відпочинку та справжніх смаків життя.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Межигірська, 3
Бюджет: ₴₴. Авторські коктейлі – 200 грн, закуски (115–215 грн).
Напої: Boulevardier – 180 грн, Mr.Gatsby – 200 грн, Dry Martini – 180 грн, Coolidge – 200 грн.
Деталі: коктейльний бар, знаходиться на Подолі, інтер’єр виконаний у стилістиці ар-деко, авторські та класичні коктейлі, закуски, працює з 18:00.
Talkies bar — концептуальний коктейльний бар на Подолі. Дизайн закладу розроблений студією Ater architects та виконаний в стилістиці ар-деко — напрямку в образотворчому і декоративному мистецтві Західної Європи і Америки першої половини XX століття. У Talkies усе створено для ідеального модного кадру: розкішні оксамитові меблі, підлога з яскравим геометричним малюнком, текстуровані цегляні стіни, шикарна барна стійка. Атмосфера бару нагадує стильні 20-ті роки минулого століття – тут під звуки джазу гості смакують цікаві коктейлі та насолоджуються апетитними закусками до них. Над коктейльною картою закладу працював досвідчений бармен Валерій Пронькін. Концепція коктейльної карти присвячена відомим та визначним особистостям початку XX століття.
NĂM • Modern Vietnamese Cuisine
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 48
Бюджет: ₴₴₴. Закуски (187–499 грн), риба і морепродукти (287–877 грн), десерти (67–219 грн).
Страви: імператорські гребінці в соусі манго-чилі – 249 грн, обсмажені тім сам з качкою – 199 грн, яловичина вок у листях бетель – 397 грн, чорна тріска у в’єтнамському стилі – 877 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан сучасної в’єтнамської кухні від Ектора Хіменес-Браво, сніданки з 08:00 до 12:00 щодня, ланчі з 12:00 до 17:00 по буднях, відкрита кухня, винна карта, авторські коктейлі, двоповерховий ресторан, кальяни, вечірки, стильний дизайн інтер’єру від студії YOD Design.
NĂM • Modern Vietnamese Cuisine — ресторан сучасної в’єтнамської кухні, оформлений у колоніальному французькому стилі. В інтер’єрі закладу використані натуральні природні матеріали — дерево, камінь, скло. Дизайн виконано в спокійних тонах з яскравими акцентами у вигляді оригінальних деталей інтер’єру які відсилають до Азіатської автентики. Приміщення ресторану — двоповерхове, на першому розташувався бар з контактною барною стійкою, на другому — основний зал, окремий VIP-зал. Одною з цікавих функціональних деталей є великий комунальний стіл, який ідеально підходить для зручної посадки великих компаній в NĂM • Modern Vietnamese Cuisine. Творцем та ідеологом NĂM • Modern Vietnamese Cuisine є шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. В меню представлені страви сучасної в’єтнамські кухні: в’єтнамські тім сами, неми, супи фо та екзотичні закуски у листі лолот.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 114
Бюджет: ₴₴₴. Супи (127–279 грн), салати (175–269 грн), сіфуд (199–450 грн), десерти (65–95 грн).
Страви: хрусткі баклажани в соусі чилі – 115 грн, пельмені з бараниною по-сичуанськи – 130 грн, лакса з куркою та креветками – 189 грн, малайзійське карі – 299 грн.
Напої: аваморі з кордіалом з жасминового чаю – 170 грн, Without Great Walls – 190 грн, Vine Not Vine Spritz – 195 грн.
Деталі: паназійська кухня, шеф-кухар Юрій Приємський, шеф-бартендер Олександр Литвинов, авторські страви, стильний інтер’єр від YOD Design Lab, оригінальні авторські коктейлі, страви з морепродуктів, великий вибір азійських гарячих напоїв і чаю, резерв столів.
Spicy NoSpicy — ресторан паназійської кухні, який заснували рестораторки Альона Бебко, Наталія Іванцова та шеф Юрій Приємський. Назва Spicy NoSpicy народилась з найпопулярнішого питання в азійських ресторанах — «Spicy No Spicy» («гостре чи не гостре»). В ресторані пропонують страви Японії, Китаю, В’єтнаму, Таїланду та Індії. Spicy NoSpicy — історія на новий лад про багатогранність азійської їжі та людської натури. Дизайн ресторану створила студія YOD Design Lab, яку в 2004 році створив архітектор Володимира Непийвода.
Фото: Facebook Par Bar, Par Bar ², 4844 Outlaw Bar, Talkies bar, NĂM • Modern Vietnamese Cuisine, Spicy NoSpicy
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi