Новий заклад. Київ: устриці, мідії та prosecco в Mushlya Cafe на Мінській - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: устриці, мідії та prosecco в Mushlya Cafe на Мінській
23-02-2020 0 4968


Назва: Mushlya Cafe

Де: Оболонський проспект, 26 (ЖК Obolon Residences).

Формат: демократичний сіфуд ресторан.

Бюджет: ₴₴

24 лютого неподалік станції метро “Мінська” розпочне роботу новий заклад від Дмитра Борисова — Mushlya Cafe. На відкритті всіх гостей пригощатимуть вином та устрицями Fine de Claire за пост або сторіз з відміткою закладу. Заклад розпочне роботу 24 лютого о 15:00, а надалі працюватиме о 10:00-23:00, у п’ятницю й суботу — до другої ночі.

Mushlya Cafe — мережа демократичних ресторанів морепродуктів, де за еквівалент кількох євро можна замовити стейки з делікатесної риби, сендвічі з тигровими креветками або м’ясом лобстера, а також устриці, мідії та інші делікатесні морепродукти. Замовлення віддають за 5-7 хвилин, а гостей приймають в порядку живої черги.

На Оболоні буде діяти дуже широке меню, в якому до вже знайомих страв – мідій, тартарів, боулів та сендвічей з рибою додалися паста та супи з морепродуктами, а також роли «Філадельфія».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цитати з меню:

  • устриця Fine de Claire #3 з гранатовим соусом — 39 грн;
  • казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом — 49 грн;
  • банка червоного кав’яру — 89 грн;
  • сендвіч зі слабосоленим норвезьким оселедцем — 59 грн;
  • стейк із лосося, тунця або дорадо з картоплею та салатом — 98 грн;
  • роли Філадельфія з лососем, тунцем, вугрем або тигровими креветками — 159 грн;
  • половина лобстера гриль з соусом та картоплею — 198 грн;
  • келих тихого/ігристого вина — 39 грн, prosecco — 49 грн;

Mushlya Cafe на Мінській — п’ятий заклад формату: три працюють в Києві і ще один — у Харкові. Також в Києві та Черкасах працює подібний формат Mushlya Bar — з самообслуговуванням та крафтовим посудом.

Фото: Mushlya Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi