КМДА забороняє продавати в торгових закладах та МАФах алкоголь на розлив, каву, шаурму тощо - PostEat

пошук

КМДА забороняє продавати в торгових закладах та МАФах алкоголь на розлив, каву, шаурму тощо
25-03-2020 0 2736

MVP

Автор


Як повідомляє Офіційний портал Києва, Київ посилює обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусу.

Зокрема, щодо заборони роботи МАФів із реалізації шаурми, приготування та продажу кавових напоїв тощо, а також щодо заборони реалізації у торговельних закладах алкогольних напоїв на розлив та приготування і продаж кавових напоїв. 

Про це йдеться у протоколі постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Дослівно п.4 Протоколу №17 від 23.03.2020: 

«4. Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державно адміністрації), Департамент міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), районний в місті Києві державним адміністраціям, керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування:

4.1. заборонити роботу МАФів із реалізації шаурми, приготування та продажу кавових напоїв, тощо.

4.2. заборонити реалізацію у торгових закладах алкогольних напоїв на розлив та приготування і продаж кавових напоїв.

Відповідальні: Попович В.П., Кулеба О.В., керівники районних в місті Києві державних адміністрацій, підприємств, установ та організацій.

Термін: 23.03.2020 — до окремого розпорядження«

Наголошуємо, що рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій є обов’язковими для виконання органами державної влади та органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями, розташованими на території міста Києва.

Звертаємо увагу на цікаві формулювання, а саме: використання слова «тощо», під значення якого можна врахувати будь який товар чи продукт, що реалізовується у МАФах.

Читайте також:

Доставка з преміум-ресторанів Києва: частина 2 

Як виходити з кризи ресторанній та харчовій індустрії та що відбувається зараз 

Стратегія, як вижити закладам під час карантину: досвід бара у Гуанчжоу

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi