пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
Антіпасті, паста і ризото,супи, салати, страви з морепродуктів та м’яса, неаполітанська піца, а крім того – сніданки, пісне (веганське) і дитяче меню. Ресторан GRANO продовжує готувати і доставляти своїм гостям їх улюблені страви.
Але якщо вам хочеться максимально свіжих гарячих страв, якщо глибока теплова обробка риби та м’яса безпосередньо перед їх вживанням додасть спокою, або просто у задоволення побути трошки шефом, пропонуємо спробувати себе у ролі су-шефа ресторану Grano.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
@Costantino Passalacqua та Віталій Саук підготували су-шеф меню з 9 ready-to-cook наборів та інструкції, дотримуючись яких, ви приготуєте смачний італійський обід на своїй кухні в 1-2 нехитрі кроки.
3 домашні пасти, 2 страви з риби, 2 з птиці та 2 з червоного м’яса. Кожен набір ми готуємо індивідуально безпосередньо після вашого замовлення. Рибу та м’ясо пакуємо у контейнери для запікання, пасту – вакуумуємо і для максимальної безпеки піддаємо шоковій заморозці. Через 1,5 години доставляємо замовлення вам додому.
Доготувати страву потрібно протягом декількох годин.
Меню буде доступне з 26.03 на сайті www.grano.ua та на facebook.com/granonuovo у розділі «Меню».
Замовлення приймаємо за номером 044 339 9161 з 10.00 до 19.00. Мінімальна сума замовлення – 500 грн.
Фото Facebook: GRANO
Читайте також:
Медична безпека в умовах карантину: експерти розкажуть, як діяти у ризикових ситуаціях
КМДА забороняє продавати в торгових закладах та МАФах алкоголь на розлив, каву, шаурму тощо
Як виходити з кризи ресторанній та харчовій індустрії та що відбувається зараз
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi