пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Назва: SIN
Де: б-р Лесі Українки, 34
Формат: ресторан світової гастрономії
Години роботи: пн-пт 10:00–00:00, сб-нд 12:00-00:00
Бюджет: ₴₴
Новий ресторан світової гастрономії SIN на Печерську вже працює в форматі soft opening з молодим амбіційним Шефом Терентієм Сопіним. У свої 27 років він має важливу місію — вважає, що українські Шефи мають зробити українську сучасну кухню цікавою та особливою не тільки для постійних гостей, а й для гастротуристів зі всього світу. Саме тому у першому сезонному меню SIN 90% страв створені на основі локальних продуктів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ресторан працює на фермерських українських продуктах та популяризує рослини, трави, прянощі, які не є популярним брендовим продуктом регіонів, як наприклад у Франції. Шеф бачить майбутнє розвитку сучасної авторської кухні у поєднанні на перший погляд непоєднуваного. У меню багато страв для веганів та вегетаріанців. Серед яких бургер beyond meat (365 грн), смажений топінамбур з кремом із печеного яблука та селери (209 грн) та вегетаріанські устриці (пів дюжини 149 грн).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Також в основаному меню ви знайдете севіче із сібаса з полуницею, маринованою бузиною (210 грн), маринованого тунця з цукіні та бузиною (269 грн), страчателу з ягодами, піною з полуниці та троянди (185 грн) До речі, натуральне трояндове масло у SIN роблять власноруч за допомогою роторного випарника. Основні страви — сіра тріска в вершково-ікорному соусі з локшиною із дайкона (465 грн) t-bone з ягняти з абрикосами та шафраном (445 грн), паста фреска з креветками й дайконом (265 грн). Хіт-десертом за тиждень вже стала фісташкова запіканка з сезонними ягодами (225 грн).
Фото: SIN
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
Новий заклад. Київ: ресторан сучасної київської кухні «Глек» на Великій Житомирській
Новий заклад. Київ: сучасна індійська кухня у карі-барі Delhi Delhi на Великій Васильківській
Нове місце. Київ: гастробар «Барсук» від Дмитра Борисова на Солом’янці
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi