Нове місце. Київ: гастробар «Барсук» від Дмитра Борисова на Солом’янці - PostEat

пошук

Нове місце. Київ: гастробар «Барсук» від Дмитра Борисова на Солом’янці
13-07-2020 0 1922


Назва: «Барсук»

Де: вул. Василя Липківського, 37В (ЖК «Династія»)

Формат: гастробар

Режим роботи: 09:00 – 23:00

Бюджет: ₴₴

Гастробар «Барсук» — це перша концепція, з якою Дмитро Борисов вийшов на український ресторанний ринок ще 10 років тому. На той момент такий заклад суттєво відрізнявся від того, на що очікували гості більшості ресторанів. Мінімалістичний інтер’єр, «страви – як у італійської, тайської або української мами» та, звісно, сам Дмитро, який був і власником, і кухарем, і офіціантом водночас. З’являлися перші черги, музиканти грали просто у вікнах, «барсуча школа їжі» збирала відомих людей, а сніданки з ігристим задали тренд і стали сімейною традицією для багатьох постійних гостей.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Минуло 10 років. «Барсук» подорослішав, але не втратив свого шарму. Тут так само готують космополітичну їжу, подають сніданки з вином та за обід встигають прийнять дві повні посадки. 2020-ий може значним етапом у розвитку концепта. В тестовому режимі другий «Барсук» вже почав працювати на Солом’янці. На 15 липня заплановане офіційне відкриття. Крім того, незабаром з’явиться ще один заклад на Позняках.

Що про це каже сам Дмитро Борисов:

«Барсук» – це концепція, перевірена часом. Настільки ж актуальна, як і 10 років тому. Тому що тренди змінюються, а бажання людей смачно поїсти в затишному місці – стале. Це – фундамент. Києву, який насправді за цей час здійснив шалений ривок у розвитку гастрономічної культури, все ще бракує місць, де справді смачно.
Наразі у нас налагоджена та автоматизована систему навчання, керування всіма бізнес-процесами та кінцевим продуктом, тож ми готові розвивати і такі заклади з партнерами-франчайзі, не маючи сумнівів в тому, що гості отримають ті самі фірмові сирники, той самий том ям, борщ, стейк та котлетки. В мінливому світі comfort food – це те, що гарантовано робить людей трохи щасливішими».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Франчайзі «Барсука» на Солом’янці стали бізнес-партнери Олег та Альона. Вони тривалий час мріяли про власний ресторан, були на курсах Borysov Academy, а коли побачили влог про менторство Дмитра Борисова щодо створення нового закладу, вирішили, шо хочуть співпрацювати саме з командою Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Коли обрали локацію, пазл склався. Новий ЖК «Династія» на Солом’янці ніби чекав на те, аби тут з’явився гастробар з кухнею «на всі випадки життя» та дружнім сервісом.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Особливості закладу:
— 82 посадковий місця вдвох залах.
— Більш яскравий інтер’єр: м’які шкіряні крісла, величезні дзеркала, багато зелені та неонові елементи.
— Готується до відкриття дитяча кімната.
— Як і все заклади Сім’ pets friendly.
— Тут також подаюсь сніданки весь день, а ще є окреме дитяче меню.

В основі меню – космополітичний comfort food. Страви не прив’язані до певної національної кухні. Єдине правило: маж бути смачно. Великий блок «своїх рідних страв»: сирники, борщ, голубці або котлети, тощо. Крім того, паста, стейки, хумус, том кха і все, чого душа забажає.

Цитати з меню:

Сніданки (подають весь день)

  • Фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом-  69 гривень
  • Яйця пашот на вершковому бріоші із запашною грильованою куркою, хумусом, кабачками і
  • соусом голландез — 129 гривень
  • Яйця пашот на вершковому бріоші з лососем, гуакамоле зі стиглого авокадо і соусом голландез — 189 гривень
  • Пікантна шакшука зі свіжою кінзою — 99 гривень
  • Великий сніданок на двох: сет закусок (форшмак, лосось гравлакс, гуакамоле, хумус), чіабата з аджикою та вершковим маслом, дві порції яєцб пашот на бріоші з лососем вбо куркою, две келики вина, кава для двох, сирники з джемом та ліниві вареники з медом — 599 гривень 

Цитати з основного меню:

  • Гуакамоле з м’яким яйцем, свіжою кінзою, гострим чилі і теплим гречаним багетом — 79 гривень
  • Камамбер, запечений на вугіллі з карамелізованим персиком – 139 гривень
  • Курячий шашличок з мигдальними пластівцями, гострим чилі, маринованою цибулею на хрумкому лаваші – 119 гривень
  • Пів кіло соковитих свинячих реберець з домашньою аджикою – 298 гривень
  • Курячі котлетки з вершковим картопляним пюре – 119 гривень
  • Зелений борщ зі сметаною – 79 гривень
  • Пікантний Том-кха з куркою та лисичками – 139 грвиень
  • Папарделе з судаком, аспарагусом та шпинатом з соусом песто – 198 гривень

Цитати з дитячого меню:

  • Курячий бульйон з фрикадельками та домашньою локшиною – 79 гривень
  • Курячі котлети (парові або смажені) з гарніром на вибір – 89 гривень
  • Паста Болоньєзе  — 89 гривень
  • Дитячий бургер з курячою котлетою, вершковою булочкою та картоплею фрі – 89 гривень
  • Паста з куркою у вершковому соусі — 89 гривень
  • Піца Маргарита – 89 гривень

Що пити? Келих вина Gastrofamily – 39 гривень; крім того, є карта українських та світових вин. Коктейльні мікси – 99 гривень, класичні коктелі – 119 гривень, будь-які авторські – 139 гривень. 

Офіційне відкриття: 15 липня, весь день з 9 ранку — всіх гостей пригощають вином!

Фото: пресслужба Gastrofamily

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi