Cупи з морепродуктами в закладах Києва: буйабес, лакса, том ям - PostEat

пошук

Cупи з морепродуктами в закладах Києва: буйабес, лакса, том ям
02-09-2020 0 1231


Cупи з морепродуктами в закладах Києва шукала редакція PostEat. Делікатесні морепродукти риба перетворюють звичний суп на апетитну першу страву. Насичений марсельський буйабес, гостра лакса, популярний том ям, ароматний японський удон — ці й не тільки супи з рибою та морепродуктами пропонують скуштувати в столичних ресторанах.

KAMA Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (150–410 грн), основні страви (320–810 грн), десерти (180–270 грн).

Страви: том ям з локшиною та лангустинами – 330 грн.

Напої: лимонад апельсин та естрагон – 110 грн, чай з ароматом бергамоту – 85 грн, капучино – 70 грн, грейпфрутовий фреш – 120 грн.

Деталі: ресторан авторської паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, великий вибір вина з різних куточків світу, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant — ресторан авторської паназійської кухні, який знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. Особлива перевага ресторану — панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. В меню ресторану – страви паназійської кухні в авторському прочитанні, до яких чудово пасуватимуть класичні та авторські коктейлі. Серед перших страв ви знайдете том ям з локшиною та лангустинами.

Guramma

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровський узвіз, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (115–997 грн), салати (165–398 грн), гарячі страви (396–785 грн).

Страви: місо суп з крабом і тофу – 315 грн, японський суп з креветками, грибами шиїтаке та яйцем – 258 грн, суп фо з крабом – 495 грн, суп том ям з морепродуктами/з кокосовим молоком – 387/425 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ресторан сучасної азійської кухні з панорамним видом, вишуканий інтер’єр з контрастними елементами декору, літня тераса, вегетаріанські страви, меню ресторану від шефа Томаса Кетлі, велика винна карта, колекція японського віскі, жива музика і тематичні вечірки, резерв столів, можливість проведення банкетних заходів, парковка.

Guramma Modern Asia — ресторан сучасної азійської кухні із захоплюючим панорамним видом на столичні краєвиди. Інтер’єр Guramma Modern Asia, як і чудовий вид, що відкривається з ресторану не залишать вас байдужим. В закладі вдало поєднали гастрономію Сходу та вишуканий інтер’єр, створивши неповторну атмосферу. Серед перших страв ви знайдете японський суп з креветками, грибами шиїтаке та яйцем і суп фо з крабом.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), риба та морепродукти (255–475 грн).

Страви: лакса з креветками – 265 грн, том ям з морепродуктами – 295 грн.

Напої: Chateau Haut-Mouleyre, 2016 – 950 грн/750 мл, Conti Formentuni Sauvignon Collio Caligo, 2017 – 1000 грн/750 мл, Pinot Grigio Rose Pavia, Folonarі – 160 грн/келих.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан з азійським акцентом у меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. Заклад є частиною сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню ви знайдете супи лакса з креветками й том ям з морепродуктами.

Mr. ZUMA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: площа Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–455 грн), основні страви (395–1995 грн), тепан-які рис і локшина (66–395 грн).

Страви: суп з крабом та яйцем у бульйоні клер – 509 грн, суп удон з морепродуктами в бульйоні клер – 289 грн, кокосовий суп з морепродуктами – 426 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.

Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед перших страв ви знайдете суп з крабом та яйцем у бульйоні клер та кокосовий суп з морепродуктами.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–775 грн), салати (197–549 грн), рис та локшина (89–459 грн).

Страви: кукурудзяний суп з ролом із морепродуктів – 249 грн, легкий суп з чорною тріскою – 487 грн, гострий суп з крабом і сиром тофу – 489 грн, лакса з морепродуктами і рисовою локшиною – 459 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, літня тераса, вина з різних куточків світу, доставка.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. У ресторані ВАО сконцентрована енергія автентичної азійської культури, яка надихнула шефа Ектора Хіменес-Браво на створення концепції закладу. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів, а також різноманіття дім самів та страв з яловичини. Серед перших страв ви знайдете кукурудзяний суп з ролом із морепродуктів та гострий суп з крабом і сиром тофу.

Avalon

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Леонтовича, 3

Бюджет: ₴₴₴. Холодні стартери (179–999 грн), салати (155–545 грн), страви з риби (335–1225 грн).

Страви: буйабес по-марсельськи – 375 грн, уха по-тулонськи – 255 грн, гаспачо з овочевим тартаром та хвостами тигрових креветок – 315 грн, тоя ям з хвостами тигрових креветок, коктейльними креветками та кальмарами – 399 грн, том ям з м’ясом краба, хвостами тигрових креветок, щупальцями восьминога і коктейльними креветками – 699 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розважальний комплекс, multi-cuisine, працює цілодобово, тераса на даху, піч хоспер, караоке меню, барне меню, велика коктейльна карта, ексклюзивний чай, кальян, жива музика, караоке, вечірки, паркінг.

Розважальний комплекс Avalon — один з перших ресторанних комплексів Києва, він приймає гостей у центрі столиці понад 25 років. Приміщення поділене на кілька зон: лаунж-ресторан з кухнею різних країн світу, панорамна тераса, A-Karaoke, фітнес-клуб FIZIKA та косметологічна клініка ELAST. З тераси на даху комплексу відкривається захоплюючий краєвид на центральну частину столиці. В ресторані пропонують страви італійської, української, японської, паназійської, вегетаріанської та фьюжн кухні. Серед перших страв ви знайдете буйабес по-марсельськи, уху по-тулонськи, гаспачо з овочевим тартаром та хвостами тигрових креветок.

Фото: Facebook KAMA Restaurant, Guramma, Oxota NA Ovets, Mr. ZUMA, BAO • Modern Chinese Cuisine, Avalon.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi