пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться срібна призерка International Cocktail Championship та Golden Cup International Cocktail Competition 2018, бартендерка Марина Левадна.
Я не можу жити без кави та усамітнення.
Я ніколи не заздрила.
В роботі головне діяти та бачити результат.
Головна цінність в житті — це здоров’я.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я обіймала б батьків частіше.
Мій головний козир — це спокій.
Я не прощаю в роботі зухвальство і лінь.
Мій ідеальний день — та нема не ідеальних днів, жити реальне життя — ось що ідеально.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б — я так і роблю, солодка кава з сирочком))) Жартую – мабуть, гречка або картопля.
Головне в ресторані — це адекватність всіх працівників, тоді діло гарно піде.
Якби мені дали 1 млн $, я б — хоч мільярд) Трохи більше потрібно б було контролю і відповідальності, а інше б не змінилось.
Найдивніший комплімент, який мені говорили, що я схожа на «диво-жінку».
Найдивніша їжа — це я вегетаріанка)))
Професіоналізм проявляється в абстрагуванні в будь-яких ситуацій, завжди мати план В та С, думати без емоцій, мати безпосереднє відношення до невдач, думати, вчитися, аналізувати, знову думати.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Зворотна сторона медалі».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б спочатку всіх нагодувала, потім навчила харчової поведінки, а потім вже розкрила патріотичну сторону гастрономії — народ знає більше, ніж ми думаємо.
Фото надані Мариною Левадною
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi