пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бар-менеджер Queen Kyiv Олег Якобенко.
Я не можу жити без приколів, чесно) Все моє життя — один великий прикол.
Я ніколи не… В моїй голові є цілий список таких «ніколи ні», які я потихеньку закриваю. Останній раз було «не піднімався на Кіліманджаро». Наступний у списку «не катався на серфі».
В роботі головне системність, якщо говорити про процеси. А так головне залученність. Намагаюсь брати тільки ті проєкти, які прям челендж для мене. Тільки тоді, коли гориш цікавістю виходить видати максимальний ККД. А успішно реалізований проєкт — це плюс до репутації.
Головна цінність в житті — це час та здоров’я. Я як раз перетнув 30-річну межу та впевнився у цьому. Треба встигати жити і не «у вільний від роботи час». І треба зберегти здоров’я, яке є. Краще вже не буде)
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я не буду пафосно казати, що нічого б не змінив. Звичайно змінив би, але тільки ті випадки, які робили боляче близьким, а не ті, що були мені уроками.
Мій головний козир — це бубна)
Я не прощаю в роботі нехлюйство, коли люди приходять на роботу «відстояти до вечора».
Мій ідеальний день — коли ніхто (і я також) не спізнились на зустріч та все йде за графіком.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б авокадо. Не те, щоб я був веганом, просто помітив, що авокадо завжди є в моєму холодильнику. Не впевнений, що прям до кінця життя міг ого їсти) В деяких лондонських закладах вже помітний антихайп на авокадо. Через те, що він став дуже модним, його почали активно культивувати, шкодячи екосистемі. Тому є заклади, які свідомо від нього відмовляються.
Головне в ресторані — це душа. Ось буває не поганий заклад, а чогось не вистачає, немає аури.
Якби мені дали $1 000 000, я б відправився у навколосвітню подорож.
Найдивніший комплімент, який мені говорили — «У тебе гарні вії»)
Найдивніша їжа — це квашений кавун. Не розумію, як це можна їсти.
Професіоналізм проявляється у самовіддачі. Коли люди відчуває причетність до справи.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Палаючі дедлайни».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б в першу чергу створив штаб по зв’язкам з представниками громадського харчування. Є купа інсайтів, про які влада не здогадується та приймає не ті стратегічні рішення. І карантин це гарно підкреслив.
Фото надані Олегом Якобенко
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Ірина Радченко
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi