Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко
27-11-2020 0 564


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бар-менеджер Queen Kyiv Олег Якобенко.

Я не можу жити без приколів, чесно) Все моє життя — один великий прикол.

Я ніколи не… В моїй голові є цілий список таких «ніколи ні», які я потихеньку закриваю. Останній раз було «не піднімався на Кіліманджаро». Наступний у списку «не катався на серфі».

В роботі головне системність, якщо говорити про процеси. А так головне залученність. Намагаюсь брати тільки ті проєкти, які прям челендж для мене. Тільки тоді, коли гориш цікавістю виходить видати максимальний ККД. А успішно реалізований проєкт — це плюс до репутації.

Головна цінність в житті — це час та здоров’я. Я як раз перетнув 30-річну межу та впевнився у цьому. Треба встигати жити і не «у вільний від роботи час». І треба зберегти здоров’я, яке є. Краще вже не буде)

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я не буду пафосно казати, що нічого б не змінив. Звичайно змінив би, але тільки ті випадки, які робили боляче близьким, а не ті, що були мені уроками.

Мій головний козир — це бубна)

Я не прощаю в роботі нехлюйство, коли люди приходять на роботу «відстояти до вечора».

Мій ідеальний день — коли ніхто (і я також) не спізнились на зустріч та все йде за графіком.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б авокадо. Не те, щоб я був веганом, просто помітив, що авокадо завжди є в моєму холодильнику. Не впевнений, що прям до кінця життя міг ого їсти) В деяких лондонських закладах вже помітний антихайп на авокадо. Через те, що він став дуже модним, його почали активно культивувати, шкодячи екосистемі. Тому є заклади, які свідомо від нього відмовляються.

Головне в ресторані — це душа. Ось буває не поганий заклад, а чогось не вистачає, немає аури.

Якби мені дали $1 000 000, я б відправився у навколосвітню подорож.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — «У тебе гарні вії»)

Найдивніша їжа — це квашений кавун. Не розумію, як це можна їсти.

Професіоналізм проявляється у самовіддачі. Коли люди відчуває причетність до справи.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Палаючі дедлайни».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б в першу чергу створив штаб по зв’язкам з представниками громадського харчування. Є купа інсайтів, про які влада не здогадується та приймає не ті стратегічні рішення. І карантин це гарно підкреслив.

Фото надані Олегом Якобенко

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Ірина Радченко

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi