пошук
MVP
Автор
пошук
MVP
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Ян Нгуен – бренд-шеф ресторанів Spelaya Kanareyka та Mahjong.
Я не можу жити без свободи.
Я ніколи не здаюсь.
В роботі головне – любити її.
Головна цінність в житті – це життя та щоденні можливості робити його яскравішим.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я нічого не змінював би і прожив ще 10 таких життів.
Мій головний козир – це спокій.
Я не прощаю в роботі – байдужість.
Міжнародний конкурс Bocuse d’Or, створений в 1987 році знаменитим шеф-кухарем Полем Бокюзом (Paul Bocuse), є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативність, використані техніки, смак і текстуру страви та її складових.
Мій ідеальний день – сьогодні.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б паста.
Головне в ресторані – це задоволені гості.
Якби мені дали $1 000 000, я б знайшов їм застосування.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Найдивніший комплімент, який мені говорили – це найдивовижна грузинська їжа, приготована в’єтнамцем в Україні.
Найдивніша їжа – це комахи та таргани.
Професіоналізм проявляється у всьому кожну секунду.
Якби моє життя було фільмом, він називався б «Дивовижні пригоди уві сні та наяву».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б інвестував в освіту з дитячих садочків, школи та університету, а також у розвиток фермерства.
ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi