пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У книзі «Шляхетна кухня Галичини» розповідається про культуру та гастрономічні вподобання найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку XX століть. Її випустило «Видавництво Старого Лева».
“Культура кухні, застільної бесіди, звичаїв соціальної групи, що вже практично зникла з мапи Східної Європи, опинились у центрі уваги авторів. Оригінальні методи дослідження, застосовані під час її написання, дозволять не лише спробувати високу галицьку кухню на смак, а й відчути себе частиною незвичайної епохи та її людей”, — йдеться в описі книги.
Книгу спільно написали двоє авторів – історик Ігор Лильо й дослідниця галицької кухні Маріанна Душар.
Вартість книги – 1200 гривень. Придбати можна за цим посиланням.
Фото: Facebook Видавництво Старого Лева
Читайте також:
Євген Клопотенко приготує страви, які згенерує штучний інтелект
На Херсонщині на один місяць скасували «сухий закон»
За перші два місяці 2023 року виробництво пива в Україні скоротилося на 8,9%
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi