Гастро-події у Києві 21 - 24 грудня: «Wines talks: ігристі вина» у BEEF meat&wine; різдвяна вечеря з Сергієм Хегаєм та Young Chef в 101 Wine Bar; різдвяна вечеря у ресторані «Прага» - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 21 - 24 грудня: «Wines talks: ігристі вина» у BEEF meat&wine; різдвяна вечеря з Сергієм Хегаєм та Young Chef в 101 Wine Bar; різдвяна вечеря у ресторані «Прага»
21-12-2023 0 896

Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Києві 21 — 24 грудня.

«Wines talks: ігристі вина» у BEEF meat&wine

Де: вулиця Шота Руставелі, 11; BEEF meat&wine; Київ.

Коли: 21 грудня. Початок о 19:00.

За білим баром BEEF гості будуть смакувати ігристі вина, виготовлені виключно традиційним методом виробництва.

Бренд-амбасадор Центру культури вина «Shabo» Олег Антіпін представить ігристі виноробні Shabo. Шеф-сомельє BEEF Олександр Прохоров розповість про вина Європи.

Вартість: 1200 грн. Забронювати можна за посиланням.

Дегустація ігристих вин у SORSO

Де: вулиця Петра Сагайдачного, 33; SORSO; Київ.

Коли: 21 грудня. Початок о 19:00.

Бренд-амбасадор магазинів GoodWine та BadBoy Петро Хоружий розповість цікаві факти про кожне з вин, які будуть представлені на дегустації.

Що буде на дегустації:

  • Sauvignon Blanc Bubbles, Marlborough Sun (Vivino 4,2).
  • Valdobbiadene Prosecco Superiore, Elem (Vivino 4,1).
  • 61 Franciacorta Extra Brut Spumante, Guido Berlucchi (Vivino 4,0).
  • Terre D’Etoiles Brut Grand Cru, Lamiable (Vivino 4,0).
  • Moscato, Peter’s Pure (Vivino 4,1).

Спеціальний гастро-супровід забезпечить шеф-кухар SORSO Олексій Тюх.

Вартість: 1190 гривень. Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Facebook. Для більш детальної інформації телефонуйте: +380992003768.

«Як і навіщо зображали Різдво у мистецтві». Арт-зустріч за сніданком з Діаною Клочко 

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.

Коли: 23 грудня. Початок о 11:30.

У ресторані Très FRANÇAIS відбудеться арт-зустріч за сніданком з Діаною Клочко на тему «Як і навіщо зображали Різдво у мистецтві».

“Нам здається, що Різдво святкували завжди, і завжди його зображали як свято, що долає тому. Однак історія зображення цієї події, символічної і циклічної, дуже довга, заплутана і навіть таємнича. Разом з Діаною Клочко за смачним сніданком, пропонуємо помандрувати зображеннями, багато з яких ще треба дешифрувати, щоб зрозуміти — і це також Різдво!», — розповідають організатори.

Вартість: 500 грн. У вартість входить сніданок на вибір та келих ігристого. Купити квиток можна за посиланням.

Офіційне відкриття пабу Beermaster Brewery & Pub та День народження броварні Beermaster Brewery

Де: Кільцева дорога, 1; Beermaster Brewery & Pub, ТРЦ Respublika Park; Київ.

Коли: 23 грудня. З 14:00 до 22:00.

23 грудня у ТРЦ Respublika Park відбудеться офіційне відкриття пабу Beermaster Brewery & Pub та День народження броварні Beermaster Brewery, яка святкує два роки творчої історії.

В пабі на гостей чекатимуть смаколики й дегустація.

Вхід вільний.

Різдвяна вечеря з Сергієм Хегаєм та Young Chef в 101 Wine Bar

Де: вулиця Мечникова, 9; 101 Wine Bar; Київ.

Коли: 24 грудня. Початок о 18:00.

“Закриваємо рік красиво — під келих Шампані (і не тільки), а також у компанії одразу двох шефів та неперевершеного сомельє. Ми тут вигадали ідеальну різдвяну вечерю з винами-легендами, від яких не болітиме голова — Зорік вибирав як для себе на свята”, – розповідають організатори. 

Результатом колаборації Сергія Хегая та Young Chef стало наступне меню:

  • Тарта шуба. Terrers Brut Nature Recaredo (Spain)
  • Пельмені з крабом. Champagne Blanc de Craie Henry Giraud (France)
  • Олівʼє з креветкою, ікра. Chateau Musar blanc 2011 (Lebanon)
  • Тунець Веллінгтон. Brunello di Montalcino 2018 Le Chiuse (Italy)
  • Мільфей з ягодами + 4 соуси. Madeira Full rich 1997 Henriques & Henriques

Вартість: 5500 грн. Купити квиток можна за посиланням.

Різдвяна вечеря у ресторані «Прага»

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторан «ПРАГА» 🇺🇦 (@praha.restaurant)

Де: проспект Академіка Глушкова, 1, ВДНГ; «Прага»; Київ.

Дата: 24 грудня. Початок о 17:00.

Ресторані «Прага» запрошує всіх охочих насолодитися святковою атмосферою та улюбленими різдвяними мелодіями у виконанні Марти Адамчук.

Заклад підтримує традиції та запрошує зібрати родину у Центральній залі.

На гостей чекатиме:

  • різдвяний концерт Марти Адамчук;
  • саксофон від KOYYA SAX;
  • фірмова качка від шефа Зоряни Ранько;
  • пригощаємо кутею;
  • подарунки від партнерів.

Резерв місць обов’язковий, за телефоном +380504194139.

Святкова кулінарна школа з Матьйо Арденом у ресторані Très FRANÇAIS

Де: вул. Костьольна, 3; Très FRANÇAIS; Київ.

Коли: 24 грудня. Початок о 11:30.

Усіх охочих запрошують на яскраву Різдвяну подію, заключний у цьому році урок Кулінарної школи Famille «Très FRANÇAIS», з шеф-кухарем Дмитрієм Івановичем та кулінарним експертом — Матьйо Арденом, який також проведе майстер-клас з етикету по французькому сервіруванню святкового столу.

Учасники будуть готувати: 

  • стейк сьомги з білими грибами, соус з портвейном та фуа-гра;
  • традиційне шоколадне “Різдвяне поліно”.

Вартість: 1550 грн. Придбати можна за посиланням.

Photo credits: Facebook BEEF meat & wine; Facebook SORSO — wine & gastro bar; Facebook Très Français — дуже по-французьки; Facebook Beermaster Brewery & Pub; Facebook 101 Wine Bar; Instagram praha.restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi