Євген Клопотенко повідомив про дату громадських обговорень щодо майбутнього Житнього ринку - PostEat

пошук

Євген Клопотенко повідомив про дату громадських обговорень щодо майбутнього Житнього ринку
12-07-2024 0 324


Шеф-кухар, ресторатор та громадський активіст Євген Клопотенко повідомив, що вже визначена дата громадських обговорень щодо майбутнього Житнього ринку. Під час зустрчі представники громад, активісти, кияни та міська влада обговорять спільне бачення подальшого розвитку ринку, які мають бути озвучні та закріплені в майбутній співпраці з інвесторами Житнього.

«Нарешті є точна дата, коли зберемося говорити про Житній і його майбутнє. 24 липня у будівлі Київська міська рада. Я дуже хочу, щоб ми разом фіналізували спільне бачення громади, яким має бути Житній. І яких умов має дотримуватися майбутній інвестор (щоб не було так як воно вже було). Обговоримо, як дати цьому унікальному місцю нове життя. Для цього треба і ваші голоси. Кияни-подоляни, представники громадських організацій, активісти, які мають сформоване бачення розвитку Житнього — приєднуйтеся», — зазначив Клопотенко у пості.
 
Для участі в громадському обговоренні, потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/PEr4Mva4bukMkdmd9
 
У травні 2023 року, за підтримки КМДА, Клопотенко та його команда активно впроваджували плани щодо створення на території Житнього ринку гастрономічно-культурного хабу. Активісти залучили всіх бажаючих до великого прибирання території та організовували два поп-апи, щоб зібрати кошти на ремонтні роботи.

Окрім цього, командою Клопотенка було влаштовано громадські обговорення щодо майбутнього Житнього ринку. За словами ресторатора, на весну 2024 було заплановано проведення презентації проєкту відродження Житнього.

В березні з’явилась інформація про оголошення аукціону щодо довгострокової оренди Житнього ринку, який викликав обурення у громадськості та згодом був скасований.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi