6 нових бістро та міських кафе Києва: сніданки, локальні продукти та азійські смаки - PostEat

пошук

6 нових бістро та міських кафе Києва: сніданки, локальні продукти та азійські смаки
20-09-2024 0 70


Нові бістро та міські кафе Києва шукала редакція PostEat. Усе більше нових бістро та кафе відкривають свої двері, запрошуючи зануритися в унікальні гастрономічні експерименти. Від ранкових сніданків із локальних продуктів до захопливих азійських смаків – нові заклади дивують сміливими концепціями та неповторною атмосферою. Тут можна знайти місця з оригінальними інтер’єрами, де кожна страва стає відкриттям, а кожен візит – маленькою гастрономічною подорожжю.

Tachinomi | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 29

Години роботи: пн-чт 11:00 — 22:00, пт-нд 11:00 — 23:00

Дещо з меню: хе з морським окунем — 305 грн, сандо з куркою — 395 грн, тачі рол лосось — 395 грн, тайське каррі з судаком, креветками і рапанами — 590 грн.

Деталі: Tachinomi — азійське бістро від ресторатора Алекса Купера (Kyiv Food Market, «Молодість», «Селям», «Лехайм», Shalom, «Татар Бунар») біля станції метро «Площа Українських Героїв». Заклад розпочав роботу в приміщенні ресторану близькосхідної кухні Adelle. Як зазначає ресторатор, у проєкті наймолодша команда та шеф у його компанії, смачна Азія така, як її хотіла комада: точно не канонічна, це пошук себе і нові відкриття. В меню биті огірки та кімчхі, сендвічі сандо і тачі роли, карі та wok.

ЮРБА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Салютна, 2 (ЖК Файна Таун, корпус 7)

Години роботи: пн-сб 09:00 – 22:00, нд 10:00-22:00 

Дещо з меню: туркіш донер з пулд порк — 210 грн, біла шакшука з сирним кремом, бринзою, оливками, яйцем та хлібом — 225 грн, боул з ростбіфом, булгуром, спельтою, вершковим соусом та соленим огірком — 330 грн, картопляний салат із смаженою куркою — 220 грн.

Деталі: «ЮРБА» — невелике сусідське гастрокафе із сучасною зрозумілою їжею, крафтовим українським вином та смачною кавою. Стильний мінімалістичний інтер’єр, тепле освітлення, гарне поєднання кольорів, багато зелені створюють затишну атмосферу. Меню складається зі сніданків, донеру, основних страв, аперитивів та випічка з десертами. Також є авторські та класичні коктейлі, та великий асортимент українського крафтового вина.

Brunch Büro | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Салютна, 2, буд.19

Години роботи: вт-пт 11:00 — 22:00, сб-нд 10:00 — 22:00, пн — вихідний

Дещо з меню: омлет зі страчателою та червоною ікрою — 350 грн, тост з інжиром та креветкою — 310 грн, кушиякі bbq, креветка, гребінець, бебі кальмар — 390 грн, кацу сандо з яловичим стейком, трюфельний майонез — 480 грн.

Деталі: На променаді в ЖК «Файна Таун» відкрилося нове міське кафе Brunch Büro – це місце, де ранок починається з ароматної кави та смачних сніданків, а вечір завершується з вишуканими стравами та натуральними винами. Меню сніданків різноманітне і розраховане на будь-який смак. Концепція Brunch Büro полягає у поєднанні кращих традицій ранкових кафе та вечірніх ресторанів. Інтер’єр кафе продуманий до дрібниць: від зручних меблів і стильного декору до приємного освітлення та ненав’язливої музики.

Chinanay | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Леонтовича, 6А

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: курка в тайському соусі — 225 грн, Том ям з морепродуктами — 335 грн, смажені гьодза з качкою — 185 грн, суші бургер зі спайсі тунцем — 295 грн.

Деталі: Азійський заклад Chinanay cafe знаходиться в центрі Києва, з чудовим краєвидом на Володимирський собор. Демократична вартість та збалансовані смаки дають можливість опинитися в справжньому серці Азії та отримати гастрономічне задоволення. В меню закладу ви знайдете страви з різних азійських регіонів, кожна з яких має свою історію. Представлений великий вибір локшини, рису та супів: Том Ям з морепродуктами, курка в тайському соусі, гюніку карай, Пад тай, смажені гьодза з качкою. Також в меню є популярні види ролів. До страв можна замовити коктейлі та лимонади власного виробництва.

«Суспільство 21» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лариси Руденко, 6а

Години роботи: пн-пт з 08:00 до 22:00, сб-нд з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: великий сніданок з хумусом — 245 грн, гофра з креветками та авокадо — 250 грн, піца #10 з куркою — 255 грн, С21 з халумі — 295 грн, паста з креветками — 295 грн.

Деталі: Міське кафе Сʼ21 на Позняках має 2 поверхи та велику літню терасу. Щоранку зустрічають гостей сніданками та запашною кавою, а після 13:00 пропонують піцу, що готується з тіста довгої ферментації та коктейлі. В закладі є генератор, тому під час відключень світла можна попрацювати. Заклад — pet-friendlу, тому будуть раді бачити гостей з хвостиками.

Сусіди | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Софіївська Борщагівка, вул. Миру, 46

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: скрембл зі страчателлою — 288 грн, запечені перці з грецьким сиром — 288 грн, зрази з мʼясом — 355 грн, котлети з судака і зеленим пюре — 399 грн, тальятелле з креветками — 345 грн.

Деталі: В гастробарі “Сусіди”на Софіївській Борщагівці зробили акцент на локальних продуктах і популяризації української кухні. Сніданки в гастробарі готують з 10:00 до 13:00. Однією з найпопулярніших страв в меню є фірмовий борщ — його томлять на яловичих ребрах, копченій груші, подають зі справжнім генеральським салом, випаленим на сіні. Оскільки формат закладу “гастробар на районі”, то в меню є багато позицій, які підійдуть для діток: пюрешка з курячими котлетками, бульйон курячий з фрикадельками, пельмені, сирники, паста домашнього виробництва.

Головна фото: Christina & Peter on Unsplash

Фото: Instagram Tachinomi, “ЮРБА”, Brunch Büro, Chinanay, “Суспільство 21”, “Сусіди”

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi