Бранчі та звані вечері в ресторанах Києва: естетичні локації осені - PostEat

пошук

Бранчі та звані вечері в ресторанах Києва: естетичні локації осені
30-09-2024 0 1219


Жовтневі бранчі та звані вечері в ресторанах Києва — тема нової добірки редакції PostEat. Бранчі та вечері в особливих ресторанах здатні подарувати справжнє свято почуттів. Ці естетичні локації гармонійно поєднують вишукані інтер’єри, сезонні страви та затишок осінньої пори. В цій добірці ви знайдете місця, що захоплюють своєю красою і пропонують найкращі гастрономічні моменти цієї осені.

SOHOPARK RESTAURANT | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Генерала Шаповала, 5

Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню бранчу: брускетта з лососем, круасан з прошутто котто, оладки з цукіні, картопляний хешбраун зі сметаною та червоною ікрою, яйця Бенедикт з голандським соусом, зелений салат з авокадо, ковбаски купати, панакота з гранолою.

Деталі: SOHOPARK має затишну терасу в мальовничому ландшафтному Солом‘янському парку. Мальовничі зелені тераси посеред парку не можуть залишити байдужими нікого, адже поєднання з природою навіює тільки приємні враження. Саме в SOHOPARK ви заможете відчути переваги заміського відпочинку, не полишаючи меж столиці.  

У перши жовтневий вікенд відбудеться подія, яку не можна пропустити — перший осінній бранч у стінах SOHOPARK. Всі гості поринуть в атмосферу затишку, смаків та елегантності. Вишукані страви, спеціально підготовлені професійним шефом, у поєднанні з атмосферою затишного спілкування подарують вам незабутні враження. Ви будете серед особливих гостей, на яких чекатимуть унікальні моменти, які запам’ятаються надовго. Бранч відбудеться 5 та 6 жовтня з 11:00 до 14:00, ціна вхідного квитка: 699 грн, ціна вхідного квитка з безлімітним ігристим: 899 грн. Необхідно завчасно бронювати столик на подію.

ПРАГА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню: баклажан з моцарелою та соусом з базиліку — 370 грн, тартар з норвезького лосося та манго — 625 грн, теплий салат з перепілкою та горіховим соусом — 510 грн, курча Кокле з сезонним гарніром — 540 грн.

Деталі: Ресторан з історією «ПРАГА» вже понад 60 років залишається вишуканою локацією для відпочинку біля озера, серед мальовничого парку на території ВДНГ. Атмосфера абсолютно заміська, розслаблена: свіже повітря, благородні лебеді, що пропливають повз ваш столик та мідні скульптури, привезені з Італії, що прикрашають велику територію ресторану. 

6 жовтня у ресторані «ПРАГА» відбудеться Осінній Ярмарок. З 12:00 до 18:00 на вас чекають виступ Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки; алея виробників з прикрасами, свічками, керамікою, предметами інтер’єру, іграшками; творча алея українських митців; фуд-корт від групи ресторанів Table Talk; зони активностей від освітньої школи та кінного клубу; майстер-класи для дітей; дитяча програма, надувний батут, казкові фотозони. Вхід на подію вільний.

Legit Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Верхній Вал, 22

Години роботи: нд — чт 12:00-22:00, пт — сб 12:00-23:00

Дещо з меню: сирники зі сливами — 260 грн, бограчука — 340 грн, коктейль Kyiv Sour — 290 грн, коктейль Smoky Manhattan — 290 грн.

Деталі: Кафе Legit на Подолі зустрічає гостей авторськими коктейлям, вином, крутими сніданками та сучасною українською кухнею. 10 жовтня о 19:00 в заклад завітає бренд-амбасадорка компанії Wine Hunters, за сумісництвом засновниця винного комʼюніті WineLovers Катерина Спасіченко, щоб провести разом з гостями чудовий винний вечір. Планують смакувати 6 різних сортів ігристого – від італійського Prosecco і до французького Champagne. А шеф приготує до кожного сорту особливу страву. Вартість – 1800 грн з однієї людини.

Полтава | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Князів Острозьких, 8

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: закуска з бджіл із медом, соус з ягід та обліпихи — 180 грн, пшениця, копчена фета, яловичий мацик — 270 грн, лісовий голець (картопля, виноград, бринза) — 495 грн.

Деталі: «Полтава» — бістро сучасної української гастрономії на Арсенальній, яке відкрили шеф-кухар Євген Клопотенко і співзасновниця компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк. Разом із командою прагнуть створити сучасний гастрономічний бренд — Полтаву. 24 жовтня в бістро «Полтава» збирають гостей на вечерю під назвою «Колір граната». Вечеря однойменна з фільмом Сергія Параджанова, широкий прокат якої починається з нагоди 100-річчя режисера. Стрічка відреставрована фондом Мартіна Скорсезе, а побачити її українських кінотеатрах можна вже з 3 жовтня. Для вечері шеф Євген Клопотенко приготує 7 страв, що поєднають українську та вірменську кухні — все у супроводі українського вина. Вартість вечері — 2650 грн.

Forrest Club | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Литовський, 20а

Години роботи: пн-пт 11:00-23:00, сб-нд 10:00-23:00

Дещо з меню бранчу: Prosecco, Aperol Spritz, устриці, смажені оливи з в’яленими томатами, великий зелений салат, тартар з лосося в листі ромен, крокети з щучою ікрою, піца з креветками, фрегола з морепродуктами, сувлакі з судака з соусом лемонграс.

Деталі: Forrest Club — ресторан для сімейного відпочинку, оточений сосновим лісом та із озером на території. Тут є простора головна зала, засклена тераса, літня тераса й окремі будиночки для невеликих компаній. Також діти можуть погратися на великому ігровому майданчику на свіжому повітрі. В меню популярні страви європейської кухні, особливу увагу приділяють стравам на грилі.

Щонеділі з 11:00 до 16:00 в Forrest Club  проходить Seafood Brunch — необмежена кількість делікатесів з морепродуктів, безлімітним prosecco і aperol spritz. Вартість з одного гостя 1950 грн — і ви необмежено зможете куштувати тартар з лосося в листі ромен, креветки панко, крокети з щучою ікрою, піцу з креветками, фрегола з морепродуктами.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi