Де замовити банкет з українськими стравами: ресторани Києва з простором для великих компаній - PostEat

пошук

Де замовити банкет з українськими стравами: ресторани Києва з простором для великих компаній
15-10-2024 0 45


Плануєте свято та шукаєте місце, де можна зібрати рідних, друзів або колег за щедрим столом із традиційними українськими стравами? Київ пропонує безліч варіантів для організації банкету — від вишуканих ресторанів до затишних закладів, де шанують національні кулінарні традиції. Ми підготували для вас добірку місць, які ідеально підходять для великих компаній. Просторі зали, професійне обслуговування та різноманітне меню зроблять ваш захід незабутнім — будь то день народження, весілля, корпоратив чи інша важлива подія.

Хуторець на Дніпрі | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: фірмова закарпатська форель з маринованим фенхелем та соленим сиром — 445 грн, шпинатні вареники з щокою та кремом з гарбуза — 385 грн, баклажанна ікра з житніми пластівцями — 315 грн, перепілка з абрикосом, соус з лісових ягід — 525 грн.

Деталі: Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. В ресторані є кілька зал, ви можете обрати окрему для вашої родинної вечері: зала «Степова» розрахована на 10 гостей, уособлює центральну та східну Україну. Невеличкі зали «Гетьманська» та «Панська» (по 7 гостей) відрізняються стриманим оздобленням.

Тарас | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Берестейський, 84Б

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: запечений гарбуз з сиром брі — 236 грн, олів’є з телячим язиком — 219 грн, жульєн курячий в млинцях — 186 грн, індичка фарширована сиром та шпинатом — 286 грн, домашні котлети зі щуки з грибним соусом — 278 грн.

Деталі: Ресторан «Тарас» — це ресторан української автентичності та сімейного затишку на Нивках, який зустрічає гостей вже 16 років поспіль. Смачна національна кухня, вигідні фуршетні пропозиції та обслуговування на вищому рівні — ідеальне місце для святкування будь-якої важливої для вас події. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. У вашому розпорядженні невеликий банкетний зал для камерного святкування на 20 осіб або зал для масштабної події на 200 гостей.

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври)

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Як замовити: за телефонами +380674341122, +380954341122

Дещо з меню: метр сала — 595 грн, смачні млинці з лососем, вершковим сиром та

бальзамічною карамеллю — 475 грн, борщ «Родинне застілля» — 985 грн, дерун «Яремчі» — 350 грн, вареники з м’ясом — 285 грн, смажена молочна телятина — 565 грн.

Деталі: Досвідчена команда ресторану української кухні «Царське село» є справжніми майстрами у проведенні камерних та масштабних заходів будь-якого формату. П’ять затишних локацій для розміщення гостей, традиційний інтер’єр та автентичні страви української кухні, високі стандарти обслуговування роблять заклад ідеальним рішенням як для сімейного святкування, так і для ділової зустрічі будь-якого формату. Для вашої зручності поруч із рестораном є величезна парковка та можливість придбати сувеніри на згадку.

Для масштабних заходів ідеально підійде просторий основний зал «Український» (банкет до 70 гостей, фуршет — до 100 гостей). Над основним залом є невелике «Горище», де можна влаштуватись окремою компанією до 10 осіб. Також в ресторані є вишуканий «Винний» зал з каміном (банкет на 30 персон, фуршет на 40 персон) та окремий будиночок для вашого свята — «ВІП хата» з власним входом та каміном у вигляді печі для приватних зустрічей на 20-30 гостей.

Затишну атмосферу в «Царському селі» створюють також талановиті музиканти, які виконують улюблені українські мелодії, співають народні пісні й навіть влаштовують невеличкі тематичні вистави для гостей. Це чудова можливість додати особливого шарму до вашого свята, будь то весілля, ювілей або корпоративний захід. А зараз ресторан «Царське село» пригощає вас легендарним Київським тортом, коли ви святкуєте свої особливі події — тож бронюйте банкет у самому серці столиці.

Первак | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Рогнідинська, 2

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: тюлечка пряна з картоплею та цибулькою — 198 грн, м’ясні закуски по-домашньому — 299 грн, салат з телятиною і моцарелою під соусом бальзаміко — 369 грн, жульєн із рапанів з білими грибами — 331 грн.

Деталі: Концептуальна ресторація «Первак» пригощає гостей стравами традиційної української кухні майже 20 років. У ресторані 8 зал з унікальними інтер’єрами, кожна з яких присвячена історичній місцевості Києва та Львова. В інтер’єрі закладу безліч цікавого декору, що відображає український колорит. Зал «Питна Аптека» виконаний в стилі затишного бару з купою домашніх настоянок, а зал «Бібліотека» — це про атмосферу української історії, особливого шарму додають старовинні книги, хитромудрий камін та портрети на стінах. Зала «Старий Львів» подарує подорож до центру старого Львова з затишними столиками, розписами на стелі і маленькими віконцями, які передають дух давніх часів.

BARVY | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 3

Години роботи: пн 12:00-22:00, вт-нд 11:00-22:00

Дещо з меню: м’ясний тартар на часникових грінках — 295 грн, теплий салат «Barvy» з м’ясом оленя — 375 грн, вареники BARVY з щукою та ніжним вершковим сиром — 285 грн, рибні голубці з чорноморською креветкою — 345 грн.

Деталі: BARVY — ресторан сучасної української кухні на Печерську, який гармонійно об’єднує гастрономічний та арт-простори. В меню BARVY представлена сучасна українська кухня, у якій є місце традиційним стравам за переосмисленими рецептами, спеціалітетам з різних куточків України та авторським стравам з дичини. Ви можете замовити із собою щось зі спеціалітетів: паштет «заєць та качка», гетьманські трикутні вареники з зайцем та картопляний дерун з м’ясом молодої косулі.

Prynada Ukrainian Cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Володимира Івасюка, 24

Години роботи: щодня 12:00-22:30

Дещо з меню: сашимі з лосося по-українськи — 455 грн, теплий салат з куркою та горіховим соусом — 235 грн, фірмові деруни з грибним соусом та пармезаном — 255 грн, качина ніжка су-від з гречаною локшиною — 395 грн.

Деталі: Команда Prynada Ukrainian Café — експерти в організації святкувань, а заклад ідеальна локація, бо частина залів знаходиться на -1 поверсі, тому ваш відпочинок буде не лише комфортним і смачним, а ще й безпечним. У ресторані є кілька залів для проведення заходів: для компаній від 20 до 100 осіб, та безкоштовна парковка для гостей. Команда закладу готова виконати всі ваші побажання: організувати живу музику, DJ, фотографа, аніматора, ведучого, аби ваше свято пройшло на найвищому рівні.

Головна фото: «Царське село»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi