пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Вінниця сповнена закладів, де можна насолодитися не лише смачними стравами, але й особливою атмосферою. Якщо ви шукаєте місце для сімейного обіду, захоплюючі панорамні види або можливість скуштувати автентичні українські страви чи ароматний рамен — ця добірка саме для вас. Від затишних локацій для відпочинку з родиною до ресторанів із вишуканим меню та краєвидами, що перехоплюють подих, — тут кожен знайде щось до смаку.
Тареля | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Праведників Світу, 33
Години роботи: щодня з 11:00 до 22:30
Дещо з меню: деруни з грибами — 199 грн, реберця зі сливкою — 279 грн, грибна зупа — 169 грн, язик з перцевим соусом — 329 грн, пірогі з сиром — 139 грн.
Деталі: «Тареля» — це ресторація української кухні, що розташована на природі, але в той же час в межах міста Вінниці. Заклад належить ресторанній групі Debi Group. В ресторації є декілька видів будиночків, в яких ви зможете відпочити компанією від 5 до 16 осбів, а також окремо є великий зал на 25 осіб. В закладі зібрали разом знайомі страви, додали трішечки гуцульських звичаїв, поєднали рідну кухню з любов’ю до традицій і мови та створили з цього міксу «Тарелю». В меню різноманіття сезонних страв, автентичних та сучасних позицій української кухні, а також популярні страви з європейської кухні.
Нова Провінція | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: проспект Космонавтів, 30А (10 поверх)
Години роботи: пн- пт з 12:00 до 22:30, сб-нд з 10:00 до 22:30
Дещо з меню: Зіньківська ковбаса з аджикою — 265 грн, подільська підчеревина з вінницьким хроном — 190 грн/100 г, мідії зі смокера з галушками — 390 грн, вареники з картоплею та свіжиною — 245 грн, стейк-салат з телятиною гриль та огірками кімчі — 360 грн.
Деталі: Ресторація «Нова Провінція» розташована на 10-му поверсі, звідки відкривається захоплюючий панорамний вид на місто. У ресторації є дві зали для проведення закритих заходів: невелика — до 30 людей та великий зал, де можуть зручно влаштуватись до 85-ти гостей. Особлива увага приділяється кухні — це ресторація сучасної української кухні з елементами подільської. Є окремо основне меню, сніданки та банкетне меню. Серед локальних подільських спеціалітетів: Зіньківська ковбаса, подільська підчеревина, манзарі (невеликі смажені пиріжки), картопля по-уланівськи Для маленьких гостей тут розробили спеціальне дитяче меню, є ігрова кімната з аніматорами.
OASIS | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рибацька, 1Б
Години роботи: пн-пт з 11:00 до 22:00, сб-нд з 10:00 до 22:00
Дещо з меню: маринований муер зі страчетеллою — 340 грн, паніпурі з вугрем — 350 грн, салат з тигровою креветкою і соусом маракуйя-карі — 440 грн, запечений баклажан соусом папрік — 240 грн, філе сібаса з соусом бер-руж — 630 грн.
Деталі: OASIS — це ресторан авторської кухні, який має зручне розташування, окрему зелену територію, мальовниче озеро, гармонійний екстер’єр та стильний інтер’єр. Ресторан має два поверхи, є велика зала для святкування до 120 гостей, а також затишна VIP-кімната та чотири окремі закриті альтанки біля озера на території. Для маленьких гостей ресторану облаштована дитяча кімната з аніматором, також на вулиці є окрема ігрова зона. В меню страви з хосперу, позиції з шоу подачею від шефа, дитяче меню та велика коктейльна карта.
«Теревені» | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Келецька, 100
Години роботи: щодня 10:00-23:00
Дещо з меню: богатирський бограч — 175 грн, ребра на мангалі — 365 грн, вгодовані смажені карасі — 260 грн, смажена свинина з дерунами — 230 грн, малі вареники в часниковому соусі — 200 грн.
Деталі: «Теревені» — це ресторан української домашньої кухні, який дарує атмосферу тепла і затишку. Історія закладу розпочалася ще у 1998 році під назвою «Теремок» з домашніх страв засновників, що і втілилось в концепцію родинного закладу, що об’єднує близьких для спілкування та відпочинку. В ресторані 3 затишні зали, а в теплу пору року працює літня тераса біля озера. Щодня з 10:00 до 16:00 в закладі подають сніданки, а з 12:00 до 16:00 — ситні бізнес-ланчі.
La Cucina | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Соборна, 53А
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню: вітело тонато — 240 грн, ризото з морепродуктами — 420 грн, піца з дор блю, грушею та індичкою — 270 грн, соковита курка під цитрусовим соусом та кус-кус з овочами — 230 грн, равіолі з соковитими креветками та вершковим соусом — 230 грн.
Деталі: La Cucina – ресторан італійської кухні. Інтер’єр закладу присвячено Північній Італії. Оформлення залів ресторану перегукується з Італією, наприклад, стіни однієї з зал нагадують італійське тісто, з якого шеф готує піцу і тальятеле. В ресторані можна приємно провести час з коханою людиною, сім’єю, друзями або відзначити ваше свято.
Меню складається з різноманітним нескладних, але зрозумілих і дуже популярних італійських страв. Серед улюбленої багатьма класики пропонують вітело тонато, різноманіття брускет, ризото з морепродуктами, лазанью та равіолі, піцу, а на десерт канолі та тирамісу.
MAO MAO | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Соборна, 101
Години роботи: щодня 11:00-21:00
Дещо з меню: карі з овочами — 290 грн, поке-боул з вугрем і сурімі — 290 грн, кокосовий суп з тофу — 220 грн, шіо рамен з курячими сердечками — 180 грн, рисова локшина телятина з овочами — 282 грн.
Деталі: «МАО МАО» — це оригінальне кафе, який поєднує стильний аніме-дизайн і незвичайне злиття азійських кухонь. Тут гості можуть скуштувати страви з Кореї, Японії, Індії, а також унікальні авторські варіації від шефа. У меню представлені фірмовий рамен і кокосовий суп з морепродуктами, вишукані десерти, поке боули та карі, локшина WOK. Окрім того, тут можна насолодитися ексклюзивними азійськими та трав’яними чаями. «МАО МАО» — це заклад з особливою філософією та цінностями. Він пропонує окреме веганське меню й активно дбає про довкілля, використовуючи багаторазовий посуд і аксесуари. Страви подаються з металевими паличками, а напої — в склянках із переробленого скла.
Головна фото: Julia Filirovska
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi