пошук
пошук
Спельта на Золотих «переїзд» — саме так можна стисло описати новину про те, що бістро на Великій Житомирській тимчасово зачиняє двері. Але щоб відкрити оновлений простір у новій локації.
Команда закладу повідомила, що працює над вибором приміщення зі стабільним електроживленням, більшим залом, зручним паркуванням та літньою терасою, аби забезпечити комфорт гостям і команді.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Вже розглядаться кілька потенційних адрес, обираючи простір, який дозволить працювати стабільно та розширити можливості закладу.
Попри паузу, хліб та фірмову випічку бренду і надалі можна придбати у «Спельта» на Подолі (@spelta.store), у корнері в @cafe.mariia, а також через хлібну підписку, яка залишається активною.
Формат на Золотих воротах був концептуально іншим, ніж подільська пекарня. Це шефське бістро, натхнене атмосферою історичного району. Засновники Ілля Сьомін та Ольга Гринчук створили простір, наповнений історією Києва та деталями, що відтворювали характер місцевості. За кухню відповідає шефиня та кондитерка Вікторія Байбуза (Make My Cake, Daily).
Заклад обіцяє повернутися у ще зручнішому і продуманішому форматі.
Фото: Спельта на Золотих
Читати також:
Українські сири отримали 5 нагород на міжнародному конкурсі World Cheese Awards 2025
Корпоратив із власними напоями: формати з cork fee або власний алкоголь
Французька кав’ярня у Києві: «Kvitkova Café» відкрилась з атмосферою Парижа і десертами як у Франції
Нова бургерна у Києві від Burger Farm на вул. Олександра Олеся, 4А
Еxpirenza by mono підтримала проект “Сучасної України” “Смачно, бо на дрони!”
Азійський бар «Зірочка» відкривається на Великій Житомирській
Лобстери в «Чорноморка»: нове меню морепродуктів
Dolce & Gabbana Caffè відкрили перше кафе у Таїланді та Південно-Східній Азії
Адвент-календар Honey 2026: 19 солодких смаків і Різдвяний Коник Йі-ха-хані
Банда викрала 200 голівок пармезану Parmigiano Reggiano на понад 100 тисяч євро
«Київські Карасі» закривають два заклади у Києві — на Тростянецькій та Павла Тичини
Нова спешелті кав’ярня «Ганок» відкрилася на Обсерваторній
Ресторан української кухні Sino у Лондоні потрапив до Michelin Guide 2025
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi