Українська комбуча Wild здобула нагороди на конкурсі WORLD KOMBUCHA AWARDS Українська комбуча Wild здобула три нагороди на міжнародному конкурсі WORLD KOMBUCHA AWARDS - PostEat

пошук

Українська комбуча Wild здобула три нагороди на міжнародному конкурсі WORLD KOMBUCHA AWARDS
29-11-2025 0 1006

Партнери

Автор

Українська комбуча Wild отримала одразу три нагороди на престижному міжнародному конкурсі WORLD KOMBUCHA AWARDS, ставши першим українським брендом, який здобув відзнаки на цьому рівні. 

Wild посіла золото у категорії Fruits with Herbs зі смаком “Berries”, бронзу у номінації Classic, Other Teas, а також отримала звання Best Rookie — найкращої нової компанії року. Ці результати стали важливим кроком для української присутності у категорії ферментованих функціональних напоїв, яка у світі демонструє одне з найдинамічніших зростань на ринку FMCG.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Для нас важливо було показати, що український продукт може бути на рівні — і навіть перевершувати — міжнародні компанії у категорії, що стрімко зростає у світі та переходить із нішевості у масове споживання. Конкуренція була дуже високою, і тому перемога для нас особливо цінна. Ми продовжимо інвестувати у культуру продуманого та якісного споживання, створювати нові поєднання та розширювати присутність в Україні та за кордоном», — зазначає команда Wild.

Серед засновників бренду — ветеран ЗСУ та підприємець Олександр Сушко, паралімпійський призер Артем Манько, а також Володимир Мігас, який очолює технологічну частину виробництва.

Бренд Wild заснований у 2020 році та спеціалізується на виробництві натуральної нефільтрованої комбучі без пастеризації, консервантів, штучних ароматизаторів та стабілізаторів. У рецептурах використовуються авторські поєднання квітів та видів чаю, а також винятково свіжі ягоди та фреші, що дозволяє зберігати природні пробіотичні властивості напою. 

Уже сьогодні Wild входить у топ-3 брендів комбучі в Україні за впізнаваністю та присутністю, а продукція доступна у всеукраїнських мережах — Сільпо, Новус, Фора, Коло, Wine Time, Епіцентр, MauDau та у 400 закладів HoReCa по усій країні. У 2024 році Wild також отримала золоту нагороду на Favorite Food & Drinks — єдиному професійному міжнародному дегустаційному конкурсі в Україні.

Про Wild

Українська компанія з виробництва ферментованих напоїв, заснована у 2020 році. Спеціалізується на створенні живої натуральної комбучі без пастеризації та консервантів, використовуючи авторські рецептури на основі чаю, квітів та свіжих ягід. Wild входить у топ-3 найвідоміших брендів комбучі в Україні та представлена у національних торговельних мережах, онлайн-маркетплейсах і HoReCa.

Фото: Wild

Читати також:

Солодкі подарунки та святкові пропозиції від закладів України на Святого Миколая

Корпоративи в Києві в «ГАЛУШКА»: знижки до 20%, українська кухня та опція зі своїм алкоголем

Де поїсти у Львові вдень: топ-9 ресторанів і кафе з бізнес-ланчами

Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая

Місця, де найатмосферніше святкувати корпоратив: казкові інтер’єри і святковий декор

Баскський чізкейк у Києві: 9 локацій міста з найсмачнішми десертами

Корпоратив в Києві у форматі вечері: простори, проекти та заклади з дегустаційним меню або гастрономічними вечерями

Безлімітне ігристе та коктейлі в Києві: топ закладів з напоями без обмежень

Нові заклади Києва жовтень 2025: 21 локація, що відкрилась в місті

Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів

Топ ресторанів Києва для заходів та святкувань: де подія стане особливою

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi