пошук
пошук
Різдвяні смаколики у «Сільпо». Цієї зими мережа супермаркетів «Сільпо» випустила новий формат перекусу зі знайомим з дитинства різдвяним смаком. «Неідеальна кутя» — це батончик зі злаками, маком, горіхами, родзинками й цукатами. Майже все як у традиційній куті, тільки без узвару.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Батончик створили у «Власній Кондитерській» в межах святкової кампанії «Радісне Різдво» як смачну альтернативу для тих, хто хоче мати щось різдвяне під рукою: в дорозі, на роботі, в компанії чи наодинці з чаєм і фільмом. А також для тих, кому цього року просто не до кулінарних подвигів. Бо навіть без ідеальної куті свято може бути радісним.
Окрім батончика-куті, цього сезону у «Власній Кондитерській» з’являться ще кілька різдвяних десертів. Серед них — «Неідеальний пряник». Це імбирний чоловічок, який своїм виглядом нагадує: навіть коли щось виходить неідеально, святковий настрій залишається з нами. А ще кондитери приготували шоколадно-різдвяну ковбаску з прянощами, яка у багатьох асоціюється з дитинством та зимовими святами.
Усі десерти вже доступні у продажу з 9 грудня у супермаркетах, застосунку та на сайті «Сільпо».
Фото: Сільпо
Читати також:
Новий заклад. Київ: Shaker Bar на Ярвалу — коктейлі, DJ-сети, дружні зустрічі
Новий заклад в Києві Living Room Kyiv: soul dining, сніданки цілий день і новорічні події
Новий заклад: в Києві перевідкрили культовий бар LoggerHead
Відкриття Coffee Shop на Костянтинівській 61: вечірки, електронна музика і комʼюніті
У Києві відкрилася третя Реберня на Славутичі — вперше на Лівому березі
Cafe JUDIE Kyiv — нове сіті-кафе з healthy core та сучасною кухнею
Відкрили KAØS — новий fusion-restaurant на Великій Васильківській
Stella Artois та українські шефи пропонують новий підхід до поєднання пива та їжі
Ресторан Vydyh відкрився на Малій Житомирській
На ВДНГ відкрився новий формат “Настя Бургер та Глінтвейн”
Новий лаундж-бар KAEN відкрили на Волоській, 4
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi