Барні карти з широким вибором коктейлів на будь-який смак - PostEat

пошук

Барні карти з широким вибором коктейлів на будь-який смак
15-07-2021 0 725


Про барні карти в ресторанах Києва розповідає редакція PostEat. Українська барна індустрія розвивається в прискореному темпі й щоразу київським барменам вдається дивувати гостей. В коктейльні карти київських ресторанів додають не тільки бездоганну класику, а й концептуальність та креатив — що цікавого випити в столичних ресторанах та де цікаво провести час розповідаємо в новому матеріалі.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Де: вул. Богдана Хмельницького, 34а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (340–650 грн), основні страви (470–4850 грн), десерти (250–650 грн).

Страви: фреш-салат з качкою унагі – 380 грн, плато морепродуктів з вершково-лемонграсовим соусом – 3450 грн, чилійський сібас з вершково-крабовим соусом – 1190 грн, тальята з яловичини з овочами wok – 540 грн.

Напої: коктейлі: Champagne Chic – 280 грн, Chicken Kyiv – 350 грн, Negroni Sbagliato – 250 грн, Globe Runner – 330 грн.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, шеф-кухар Павло Ярмоленко, бар-менеджерка Дарія Пашекель, fusion cuisine, сніданки, авторська кухня, винна карта, авторські коктейлі, резерв столів.

11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar — це сучасний преміум-ресторан і бар світового рівня з панорамним видом на історичний Київ при першому дизайн-готелі в Україні. Кожна зона ресторану і бару оформлена в індивідуальному колірному рішенні і має певне призначення — для закритих вечерь, ділових зустрічей, приватних вечірок або презентацій. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські коктейлі від бар-менеджерки Дарії Пашекель. В ресторані створили the Bar Book, в якій об’єднали дизайн коктейлі, класику, аперитиви та колекцію чаїв. Бестселер — коктейль Chicken Kyiv, створений на основі бурбона Bulleit і вершкового сиропу, – незаперечний улюбленець гостей.

Fenix | Fenix Italia | Fenix Asia

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Fenix Italia: ескалоп з фуа-гра з хлібом бріош, конфітюром ревень-полуниця та “веселкою” з п’яти видів фруктів – 650 грн, салат з креветками, манго, руколою та м’ятою — 420 грн, лiнгвiне алла Норма з копченим баклажаном, салатом з томатiв черi та буратою — 320 грн; Fenix Asia: хрустка бріош з м’ясом краба, гуакамоле та чорним трюфелем – 520 грн, ліниві суші з тунцем і осетровим кав’яром – 690 грн, слайдер кацу-сандо з wagyu і трюфельним соусом – 420 грн.

Напої: коктейлі: Venetian spritz – 295 грн, Strawberry Beauty – 250 грн, Americano 2.0 – 220 грн, Italian sour – 250 грн.

Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич, шеф-кухар Fenix Italia Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

Fenix — ресторан на бульварі Лесі Українки. У ньому об’єднали під одним дахом 2 концептуально різних заклади паназійської та італійської кухні. Fenix також має власний бар, який позиціонується не тільки як частина ресторанів, а і як окремий заклад для дозвілля. Кожна частина ресторану має свою особливу атмосферу, музичний супровід, барне й коктейльне наповнення. Fenix пропонує великий асортимент алкоголю та дві авторські коктейльні карти — Italia та Asia. За барною стійкою Fenix Italia можна насолодитися італійською коктейльною класикою в новій інтерпретації — професійні міксологи поекспериментували зі смаками, щоб здивувати гостей. Наприклад, до відомого Bellini, у якому зазвичай поєднуються просеко та персикове пюре, вони додали духмяну малинову піну, зміксувавши Bellini та Rossini. Також добірка коктейлів вирізняється суто італійськими смаками — амальфітанських лимонів і сицилійських апельсинів, базиліку, розмарину та інших. В італійській частині бару акцент на освіжаючі аперетивні коктейлі з легкою гіркуватістю. Для коктейлів в азійському стилі міксологи працювали над пошуком незвичайних поєднань, впроваджуючи екзотичні інгредієнти. В азійській частині бару переважають кисло-солодкі коктейлі. Зокрема більшість коктейлів створені на основі заготівель, створених бартендерами власноруч — кордіалу із ягід та фруктів, домашнього мармеладу, фруктових пюре, натуральних настоянок і спецій. Команда Fenix прагне створити нову барну культуру Києва.

Eastman Restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴. «Повний Стіл» (92–255 грн), «Усілякі пельмені» (207–419 грн), «Річка Море Океан» (297–750 грн).

Страви: кокосовий чатні – 148 грн, шу май з гребінцем і свіжим трюфелем – 419 грн, пані пурі з тартаром з креветок – 297 грн, курочка малай тіка масала – 305 грн.

Напої: коктейлі: Lu Spritz – 260 грн, Kashmir Gimlet– 230 грн, Pandana Colada – 240 грн, I’m East – 260 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В коктейльній карті можна знайти 12 авторських позицій від шеф-бармена First Line Group Олександра Родіонова, які відображають багатогранний характер Азії. В кожному з чотирьох розділів представлено про три коктейлі.

Веранда на Днепре

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Авторські закуски (280–780 грн), паста і ризото (215–1800 грн), риба та морепродукти (230–2500 грн).

Страва: роли з крабом у лососі під вогняним трюфельним соусом – 780 грн, азійський салат з вугрем і авокадо під горіховим соусом – 440 грн, креветки в тайському соусі з коріандром і тостами з чіабати – 580 грн.

Напої: коктейлі: Venetian Spritz – 285 грн, Smoky Monkey – 300 грн, Aero Mexico – 225 грн, Helena – 210 грн.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміумресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. У великій коктейльній карті ви знайдете популярні, класичні та авторські коктейлі, серед яких чудовий вибір літніх позицій. Легкий та грайливий Venetian Spritz, димний та насичений Smoky Monkey, яскравий та терпкий Aero Mexico, а також пряний м’ятно-шоколадний Helena — обрайте смак свого літа.

Not Only Fish

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Салати та холодні закуски (100–700 грн), гарячі закуски (220–945 грн), риба (340–2550 грн).

Страви: фреш-салат з лососем та ікрою тобіко – 365 грн, спрінг-роли з крабом і соусом манго-халапеньйо – 640 грн, гедза з чорною тріскою та сібасом – 400 грн.

Напої: коктейлі: Tender Lavender – 250 грн, Strawberries with cream – 260 грн, Colada Gimlet – 260 грн, Basil Beauty – 220 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та вонтони. В оновленій коктейльній карті ви знайдете по-справжньому літній коктейль Strawberries with cream з полуничним лікером Baileys, грецьким йогуртом та свіжою полуницею. Також варто спробувати хітовий авторський коктейль Tender Lavender, в якому смак джина з тоніком доповнили фіалковий лікер, херес і лаванда — вийшов свіжий напій з приємним післясмаком.

Follower Kyiv

Де: вул. Велика Васильківська, 24

Бюджет: ₴₴. Закуски (164–365 грн), італійська тосканська піца (289–345 грн), основні страви (285–428 грн).

Страви: севіче з гребінця та креветок – 265 грн, самоса з крабом – 245 грн, тальятеле з м’ясним рагу – 268 грн.

Напої: коктейлі: OMG (oh my god) – 195 грн, Sorry But No Sorry – 215 грн, BASIC BARREL AGED – 215 грн, BYE FELICIA – 195 грн.

Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро YODEZEEN, сніданки, тосканська піца, авторські коктейлі, дитяче меню, винна карта, резерв столів.

FOLLOWER — ресторан в центрі міста з американською та італійською кухнею. Інтер’єр ресторану довірили архітектурному бюро YODEZEEN. У меню об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. В коктейльній карті представлені цікаві авторські позиції, серед яких коктейль OMG з джином, динним лікером, комбучею з баклажанів та малини, оцтом та просеко.

Головна фото: 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Фото: Facebook 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar, Fenix, Eastman Restaurant, Веранда на Днепре, Not Only Fish, Follower Kyiv.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi