Демократичні коктейлі в дорогих ресторанах - PostEat

пошук

Демократичні коктейлі в дорогих ресторанах
24-07-2019 0 3488


Демократичні коктейлі в дорогих ресторанах шукала редакція PostEat. Ми знаємо, де знайти демократичну барну карту зі смачними коктейлями у дорогому ресторані. Думаєте, це нереально? Читайте нашу підбірку і переконаєтесь самі, що немає нічого неможливого.

Faktor Golodu

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Героїв Небесної Сотні, 18/1а (ЖК «Уютный квартал», Софіївська Борщагівка)

Бюджет: ₴₴. Піца (165–409 грн), салати (95–203 грн), основні страви (135–350 грн), десерти (29–107 грн).

Страви: філе сібаса на грилі – 180 грн, медальйон з телятини – 235 грн, креветка-гриль – 235 грн, салат з лососем гравлакс і сиром брі – 167 грн, яблучний пиріг – 107 грн, креветки-фрі – 175 грн, качина ніжка з яблуком «Порто» – 191 грн, краб запечений у мушлі – 339 грн.

Напої: «Джин Фізз» – 89 грн, «Бабл Горілка» – 65 грн, «Блакитна зірка» – 95 грн, «Олд Фешн» – 91 грн, «Баракуда» – 131 грн, «Мигдальний мартіні» – 85 грн.

Деталі: сучасний ресторан європейської і авторської кухні, знаходиться в Софіївській Борщагівці, яскравий інтер’єр, 4 окремих зали, дитяча кімната, кальяни, змістовна винна карта, авторські і класичні коктейлі, резерв столів.

Ресторан Faktor Golodu знаходиться у Софіївській Борщагівці, ЖК «Уютный квартал». Щоб гості почувались комфортно і затишно, у закладі є чотири зали та дитяча кімната. У меню європейської та авторської кухні ви знайдете найрізноманітніші страви: піцу, пасту, закуски, салати, основні страви, локшину, бургери та десерти. У барному меню пропонують авторські та класичні коктейлі на основі міцного алкоголю, чистий міцний алкоголь, пиво розливне та пляшкове, вина Італії, Грузії, Італії, Чилі, Франції.

Цаца

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–320 грн), салати (79–265 грн), одеський сіфуд (69–194 грн), рибні та м’ясні страви (99–289 грн), м’ясо з мангалу (130–395 грн), десерти (45–125 грн).

Страви: салат з полуниці – 145 грн, одеські канапки зі шпротами, тюлькою та печінкою тріски – 95 грн, 5 видів мезе з гарячою пітою – 195 грн, шашлик з курки – 165 грн, українська бурата – 185 грн, горбуша – 130 грн, вафельний торт з солоною карамеллю – 79 грн.

Напої: коктейлі – 125 грн, домашнє вино – 79 грн, домашня настоянка – 35 грн, смузі – 72 грн.

Деталі: ресторан одеської кухні на Подолі, колоритний інтер’єр, широкий вибір риби і морепродуктів, чорноморська риба, гриль-меню, домашня наливка, дитяче меню, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, тематичні вечірки, жива музика, резерв столів.

«Цаца» — це ресторан із одеським колоритом, що знаходиться поблизу Святоіллінської церкви на Подолі. Заклад, де ви можете відчути себе на відпочинку в Одесі, десь поблизу моря, а не у метушливому Києві. У «Цаці» вам запропонують страви з морепродуктами та м’ясом, наприклад, форель з лавандовим кус-кусом, каре бессарабського ягняти, казанок мідій, рапани, балканський рибний суп та інші страви. На десерт: наполеон «Цаца», вафельний торт з солоною карамеллю, вареники з вишнею, морозиво або десерт «Анна Павлова». У барному меню 9 різних смаків домашньої настоянки, коктейлі, крафтове та пляшкове пиво, горілка, ром, текіла, домашнє біле та червоне вино та інші напої за демократичною ціною.

Restaurant & bar ДУША

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 39

Бюджет: ₴₴. Сніданки (60–145 грн), салати (160–220 грн), закуски (75–260 грн), супи (85–180 грн), мідії (220–295 грн), паста (170–230 грн), основні страви (165–295 грн), десерти (80–350 грн).

Страви: сирники з журавлиною, сметаною та джемом – 80 грн, яйця Бенедикт із лососем та соусом галандес – 145 грн, скрембл із зеленим горошком та соусом галандес – 85 грн, оката яєчня з пончетою, салатом з руколи та томатами чері – 85 грн.

Напої: White Russian – 150 грн, Aperol Spritz – 160 грн, Yum Yum… — 180 грн, Daiquiri – 160 грн, Black Piano – 180 грн, Paperboy – 190 грн.

Деталі: ресторан і коктейль-бар з оригінальним інтер’єром, сніданки, сезонні пропозиції в меню, великий вибір алкоголю, зручне розташування в центрі, паркінг, резерв столів, кальян, жива музика, вечірки.

«Restaurant & bar ДУША» знаходиться у центрі міста неподалік станції метро «Університет». Заклад став відомим завдяки оригінальному інтер’єрові та затишній атмосфері. У «Restaurant & bar ДУША» гості можуть спробувати мідії у винному соусі з овочами, сирний крем суп з дорблю, трюфельне ризото з білими грибами, лосось з мусом з цвітної капусти та соусом муслін та інші вишукані страви. Крім того, пропонують страви на грилі: лосось, плато з морепродуктів, стейки, овочі-гриль. Тим, хто любить поласувати смачненьким, рекомендуємо спробувати фірмовий десерт «Душа». У барній карті закладу великий вибір алкоголю, класичні коктейлі Negroni, Old Fashioned, Whiskey Sour, Clover Club, Daiquiri, Aperol Spritz, Bloody Mary та авторські коктейлі Puta Espanola, Dark Side, Paloma, Smoked Sbagliato.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. Піца (127–289 грн), закуски (49–228 грн), домашня паста (119–298 грн), десерти (25–98 грн).

Страви: піца «4 сири» – 222 грн, піца з лососем та песто із цукіні – 237 грн, асорті італійських страв – 65 грн, брускета з лососем – 98 грн, салат з тигровими креветками – 228 грн, салат «Капрезе» – 145 грн, равіолі з рікотою у червоному соусі – 149 грн, десерт «Ромова баба» – 87 грн.

Напої: Spritz – 107 грн, Negroni – 85 грн, Mojito – 105 грн, Kir Royal – 85 грн, Piña Colada – 110 грн, червоне вино Feudo Monaci Primitivo – 60 грн.

Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.

POSITANO – це перший заклад в Україні, який увійшов до списку 50 найкращих піцерій Європи. Ресторан із неаполітанською кухнею розташований на Лівому березі. Для гостей готують два шеф-кухарі, бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті та всесвітньо відомий піцайоло з Неаполя – Енцо Кочча. В меню POSITANO – авторська та традиційна піца, італійські м’ясні делікатеси, фокача, брускети, тартари, салати, супи, домашня паста та десерти. У POSITANO пропонують великий вибір вин, міцні алкогольні напої, крафтове пиво українського та зарубіжного виробництва, класичні алкогольні та безалкогольні коктейлі за демократичними цінами та інші напої.

Ozero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Маршала Конєва, 8

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–285 грн), салати (105–290 грн), основні страви (168–386 грн), роли (156–325 грн), десерти (38–168 грн).

Страви: Капрезе з міні-моцарелою – 172 грн, плато м’ясних делікатесів – 224 грн, дорадо під лаймовим соусом на подушці зі шпинату і кіноа – 365 грн, азійський бургер з лососем – 220 грн, рисова локшина з куркою – 138 грн, яблучна тарта з кулькою морозива – 116 грн.

Напої: «Космополітен» – 95 грн, «Кайпіринья» – 100 грн, «Еспресо Тіні» – 145 грн, «Спрінг Панч» – 125 грн, «Манго Роял» – 125 грн.

Деталі: ресторан європейської, азійської та авторської кухонь; в п’ятницю і суботу з 22:00 працює в режимі караоке-бару, сніданки, мангал-меню, паркінг, резерв столів, формат take away, тераса, жива музика.

Ozero — це поєднання ресторану та караоке бару з авторським дизайном інтер’єру, просторою літньою терасою та дитячим майданчиком. Ресторан Ozero пропонує гостям страви сучасної європейської і азійської кухонь: теплий салат з креветками в апельсиновому соусі, мідії під запеченим сиром, болоньєзе з яловичиною, качина грудка під малиновим соусом, каліфорнійські роли тощо. У барному меню ви можете спробувати 5 видів бельгійського пива Brugge, домашні настоянки, міцні алкогольні напої, вина, а також великий вибір класичних коктейлів та коктейлів long drink.

Mercato Italiano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Спортивна, 1а

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (185–485 грн), піца (175–375 грн), паста (195–345 грн), основні страви (85–925 грн), десерти (30–130 грн).

Страви: піца «Карбонара» – 295 грн, папарделе з морепродуктами в томатному соусі – 345 грн, барабуля з йогуртом і мікс-салатом – 435 грн, ризото «Чотири сири» – 255 грн, тірамісу – 120 грн.

Напої: Evening in Sorrento – 150грн, Queen berry – 165 грн, Be honey – 150 грн, Martini & Tonic Bianco – 90грн, Virgin Donna – 85грн, мохіто безалкогольний – 85 грн.

Деталі: страви італійської кухні, паста домашнього приготування, відкрита кухня, простора літня тераса, панорамний вид на Київ, винна карта, ділові обіди в будні дні з 12:00 до 16:00, сніданки, take away.

Mercato Italiano – ресторан італійської кухні в ТРЦ «Гулівер». Дуже затишний та просторий заклад із літньою терасою, з якого відкривається чудовий краєвид на місто з висоти 6 поверху. Із основного меню гостям пропонують спробувати великий вибір італійських страв – антипасті, салати, основні страви, піцу та пасту, різноманітні десерти. У барній картці пропонують понад 30 видів коктейлів Italian Mixes та The Bacardi Martini Planet, також міцні алкогольні напої, чай, каву, домашні лимонади.

HayLoft Ukrainian BBQ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴.Страви на відкритому вогні (105–290 грн), холодні закуски (89–195 грн), бургери (119—185 грн), десерти (25–85 грн).

Страви: теплий салат з телятиною – 185 грн, стейк з лосося – 275 грн, медальйон з телятини з кукурудзою та овочевою сальсою – 239 грн, Vegan бургер з картоплею-гриль – 119 грн, бейбі сирники – 69 грн.

Напої: фірмові коктейлі – 135 грн, популярні та класичні коктейлі – 135 грн, лимонади – 69 грн, безалкогольні коктейлі – 79 грн.

Деталі: належить до мережі столичних ресторанів Fiji Group Restaurants, знаходиться на ВДНГ, велике меню кухні, салати-конструктори, сезонне меню, бренд-шеф Людмила Семеха, ланч-меню щодня з 12:00 до 16:00, можливість замовити салат-конструктор , кальяни, страви на грилі, м’ясо на відкритому вогні, винна карта, бренд-бармен Галина Третяк, великий вибір міцних алкогольних напоїв, стильний мінімалістичний еко-інтер’єр, сезонна тераса, VIP-зал.

HayLoft Ukrainian BBQ на ВДНГ – це сучасний заклад із великою літньою терасою, стильним інтер’єром та приємною атмосферою. Тут добре проводити час з друзями, замовивши по коктейлю та влаштувавшись на зручних пуфах. У меню ресторану пропонують салати-конструктори, страви на компанію, м’ясо та овочі-гриль, десерти. Із напоїв пропонують понад 16 класичних та авторських коктейлів на будь-який смак, міцні алкогольні напої, безалкогольні коктейлі та лимонади.

Фото: Facebook Faktor Golodu, Цаца, Restaurant & bar ДУША, POSITANO, Ozero • Ресторан Караоке Бар Озеро, Mercato Italiano, Hayloft

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi