Коктейлі в нових закладах Києва: класика та авторські позиції - PostEat

пошук

Коктейлі в нових закладах Києва: класика та авторські позиції
09-09-2020 0 269


Коктейлі в нових закладах Києва шукала редакція PostEat. В серпні у столиці відкрилось кілька закладів, в які варто зазирнути за класичним коктейлем чи познайомитись з яскравими авторським позиціями. Розповідаємо, де шукати вишукані авторські позиції та де зустрітись з друзями на улюблену класику.

Follower

Де: вул. Велика Васильківська, 24

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (129–274 грн), італійська тосканська піца (239–357 грн), основні страви (189–399 грн).

Страви: італійські тосканська піца з мортаделою, фісташками, моцарелою та в’яленими томатами – 245 грн, тальята гриль та мезе по-італійськи – 399 грн, яблучний селерево-м’ятний гаспачо з креветками – 127 грн, тортелі з буратою із свіжим трюфелем та пармезановою піною – 325 грн.

Напої: коктейлі OMG (oh my god) – 150 грн, NINJA – 160 грн, SORRY BUT NO SORRY – 170 грн, BASIC – 180 грн, BYE FELICIA – 170 грн.

Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро YODEZEEN, шеф-кухар Андрій Клюс, сніданки, тосканська піца, бар від Олексія Костенюка (S34), дитяче меню, винна карта, резерв столів.

FOLLOWER — новий ресторан в центрі міста з американською та італійською кухнею. Інтер’єр ресторану FOLLOWER довірили архітектурному бюро YODEZEEN. У меню від шефа Андрія Клюса об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. Основна концепція бару FOLLOWER полягає в колаборації мінімалізму, правильності форми і легкості подачі. В коктейльній карті представлені класика та авторські позиції від Олексія Костенюка (S34), який відповідав за запуск бару як консультант.

FENIX

Де: б-р Лесі Українки, 30А

Бюджет: ₴₴₴. Raw Bar (98–3900 грн), салати (250–2200 грн), wok (290–550 грн); закуски (75–498 грн), авторська паста (350–998 грн), гурме піца (230–1300 грн).

Страви: Fenix Asia: нем з качкою темпура та арахісовим хойсін – 250 грн, салат з попкорном з лобстера під коріандровим соусом – 2200 грн, вагю татакі на гімалайській солі з азійськими соусами – 990 грн; Fenix Italia: коктейль з морепродуктів з гранітою з сицилійського апельсина, селерою і хрустким салатом – 420 грн, тальоліні у вершково-лимонному соусі з осетровим кав’яром і парфумом з горілки з ароматом ванілі й бобів тонка – 998 грн, піца «П’ємонтезе» з ароматом трюфелів, страчателою, тартаром з яловичини, трюфельним пюре, руколою, пластівцями пармезану – 390 грн.

Напої: коктейлі: Americano 2.0 – 240 грн, Helena – 185 грн, Lichi Asia Sour – 215 грн, Mai Tai Lo – 185 грн.

Деталі: ресторанний комплекс, знаходиться на Печерську, паназійська та італійська кухні, концептуальний інтер’єр, шеф-кухарі Сергій Байсаревич та Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, дегустаційне меню, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.

FENIX — ресторанний комплекс на бульварі Лесі Українки, в ньому поєднали ресторани паназійської та італійської кухні. У паназійській частини ресторану Fenix Asia зробили акценти на 12 знаках китайського зодіаку, що стали основою меню і коктейльної карти ресторану. В меню Fenix Asia — щоденне різноманіття свіжої риби, молюсків, морепродуктів і морських делікатесів, суші, сашимі і закуски в класичних подачах і нових стилях. Світові хіти паназійської кухні в авторському виконанні створює шеф-кухар Сергій Байсаревич. В Fenix Italia керує маестро Стефано Антоніоллі — італійський шеф-кухар, який з 1998 року готує хіти національної кухні в авторському виконанні. В ресторані роблять справжню піцу з дріжджового тіста на заквасці, яке визріває 48 годин. У величезних винних кімнатах зберігаються кращі винні позиції, 30% з них вперше привезені в Україну. Шеф-бармен FENIX Артем Синегуб пропонує класичні та авторські позиції.

FATUM

Де: вул. Василя Липківського, 16В

Бюджет: ₴₴.

Напої: Clear – 180 грн, Rum Story – 180 грн, Pink Spritz – 185 грн, Montenegro Bee – 185 грн.

Деталі: кальян-бар, знаходиться в районі Південного вокзалу, два поверхи у різних стилях, приватний простір, бар-менеджер Роман Стадник (Beatnik Bar), авторська коктейльна карта, чайна карта, можливість замовлення їжі через сервіси, резерв столів.

FATUM — новий кальян-бар в районі Південного вокзалу. Особливості приміщення дозволили зробити в кальян-барі FATUM два поверхи у різних стилях. На першому поверсі знаходиться контактний бар та столи для тих, хто віддає перевагу приватному простору. На другому поверсі розташований зручні дивани для великих компаній. Проєктував та відповідав за створення бару в FATUM Роман Стадник — бар-менеджер, керуючий та ідейний натхненник Beatnik Bar, фіналіст конкурсів Bohemian Bar Club 2018 і Bar Spirit Cup 2017. Коктейльна карта створювалась з урахуванням концепції закладу — напої підбирались під специфіку паління кальяну, вони відрізняють легким смаком та добре поєднуються з найбільш популярними смаками тютюну.

Ne.On

Де: вул. Гоголівська, 2А

Бюджет: ₴₴.

Напої: Horse Neck – 180 грн, Bloody Gopher – 200 грн, Killer in red – 220 грн, Usual Rhing – 180 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Олексій Котик, два десятки авторських коктейлів, контактна барні стійка, працює з 18:00 до 23:00.

Ne.On — стильний коктейльний бар, який відкрився в центрі міста. Спустившись в Ne.On, ви потрапляєте в яскравий футуристичний світ — простір поділений на декілька зон: затишний острівець з контактною барною стійкою, вікна, поряд з якими пара м’яких крісел та столів, район олдскульних ігрових автоматів, танцпол та окрема кімната з великим м’яким диваном та прозорою стіною. В меню близько 20 коктейлів, ціна на які коливається від 180 до 220 гривень.

Veterano Coffee

Де: вул. Жовтнева 77-А

Бюджет: ₴₴.

Напої: Old Fashioned 81 – 135 грн, Negroni – 125 грн, Old Fashioned 101 – 135 грн, Whiskey Sour – 128 грн, Daiquiri – 128 грн, Boulevardier – 135 грн.

Деталі: кав`ярня-бар, знаходиться на Петропавлівській Борщагівці, входить в мережу закладів Veterano Group, кава, сніданки, випічка, класичні коктейлі, вино, take away.

На вулиці Жовтневій на Петропавлівській Борщагівці почав працювати заклад Veterano Coffee. Заклад об`єднує формати кав`ярні, кафе та бару. Зранку тут можна замовити каву та сніданки, вдень гостям пропонуватимуть обіди, а ввечері можна буде спробувати вино або класичні коктейлі — Old Fashioned, Negroni, Whiskey Sour, Daiquiri, Boulevardier тощо.

Cancale Concept Bar

Де: вул. Нижній Вал, 37

Бюджет: ₴.

Страви: пиріг курка/індичка/лимон/абрикос з малиною – 48/55/43 грн, пай м’ясо/шпинат і фета/літній – 48/53/43 грн, штрудель вишня – 40/75 грн, еклер – 30 грн, «Наполеон» – 30 грн, «Естерхазі» – 40 грн, тарт шоколадний – 43 грн, трубочка каннолі – 45 грн.

Напої: «Апероль Олександр» – 89 грн, Hurricane – 89 грн, French – 89 грн, Bramble – 89 грн, Negroni – 89 грн.

Деталі: концептуальне кафе, знаходиться на Подолі, устриці, власна випічка, десерти, безлімітні пропозиції, бранчі, коктейлі, вечірки.

Cancale — це concept cafe на Подолі з культурою вживання ігристих вин і легких коктейлів. Також в закладі пропонуємо селекцію десертів і найсвіжіших круасанів. У вихідні привозять свіжих устриці з Канкаль, устричної столиці провінції Бретань. В закладі також діють бранчі з 11:00 до 16:00 — можна обрати з шести варіантів. В меню є кілька класичних коктейлів та твістів за демократичною ціною.

Головна фото: FATUM

Фото: Facebook FOLLOWER, FENIX, FATUM, Ne.On, Veterano Coffee, Cancale Concept Bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi