Коктейльні карти в ресторанах Києва: 6 цікавих варіантів - PostEat

пошук

Коктейльні карти в ресторанах Києва: 6 цікавих варіантів
21-10-2019 0 1550


Коктейльні карти в ресторанах Києва — тема матеріалу редакції PostEat. Одним з найпопулярніших коктейлів є Manhattan — з усіх легенд про походження коктейлю найбільш правдоподібною варто вважати ту, що була опублікована в книзі Valentine’s Manual of New York, 1923 року. Там сказано, що насправді коктейль придумав бартендер на прізвище Блек, у якого в 60-х було своє місце на Хадсон-стріт, що на Манхеттені. До складу першого коктейлю Manhattan входив gum arabic syrup — суміш цукру і води з додаванням гуміарабіку, а також крапля абсенту і пара дешів (декілька крапель) мараскіно. Основою коктейлю Manhattan може стати тільки американський віскі, а вермут повинен бути червоним та італійським.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (160-310 грн), роли (210-530 грн), страви з риби (400-2550 грн), десерти (160–250 грн).

Страви: запечений лаврак на банановому листі – 450 грн, рол Філадельфія з копченим лососем – 310 грн, запечений рол з крабом та стружкою тунця в стилі nikkei – 450 грн.

Напої: Pamela – 210 грн, Gunpowder – 200 грн, Porn Star – 310 грн, Tender Lavender – 180 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проект холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, поке-боул меню, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проект міжнародного холдингу Bulldozer Group, який отримав світову славу серед поціновувачів ресторанного мистецтва завдяки успішним проєктам в багатьох країнах світу. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. Головний концепт закладу — їжа й танці. Меню Not Only Fish є авторською інтерпретацією азійської кухні шеф-кухаря ресторану Олександра Алфімова. За коктейльну карту в ресторані відповідає Андрій Сорокін, який знає всі секрети міксології та вміло втілює заповітні бажання найвибагливіших гостей. У новому сезоні в Not Only Fish презентували нову ексклюзивну коктейльну карту, в якій поєднуються терпкі осінні та солодкі нотки. Спробуйте коктейль Porn Star — поєднання горілки Absolut Pears з пюре та лікером маркуї, лимонним соком та просеко.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (180–1200 грн), авторські гарячі страви (198–2500 грн), десерти (35–1500 грн).

Страва: спрінг-рол з качкою темпура – 280 грн, спагеті з креветками і чилі-томатним соусом – 290 грн, філе чілійськогого сібаса в соусі Том Ям – 950 грн, качина грудинка з кіноа та мармеладом з апельсина – 550 грн.

Напої: Old Fashioned Maple – 220 грн, El Cortez – 320 грн, Starline – 190 грн, Big Lebowski – 180 грн.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований в Наводницькому парку, мальовничий вид на Дніпро, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція: перший поверх займає вишуканий ресторан, другий поверх відведений під лаунж-зону, а на третьому поверсі розташована видова тераса. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. Страви в «Веранде на Днепре» готують зокрема в тандирі, печі та на відкритому вогні. У великій коктейльній карті ви знайдете популярні, класичні та авторські коктейлі, які для зручності розділені на категорії: сучасні та класичні, міцні, сауер, безалкогольні. Спробуйте коктейль El Cortez, варіацію на класичний El Presidente — димний мескаль, червоний вермут та апельсиновий солодкий лікер.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (135–585 грн), основні страви (225–1300 грн), десерти (60–260 грн).

Страви: стейк з цвітної капусти з грибною піною – 115 грн, бурата з грушею або томатами чері – 245 грн, авторський паштет з курячої печінки з цибулевим мармеладом та бріошем – 195 грн, фуа-гра з грушею та вишневим соусом – 650 грн.

Напої: «Мікстура коктейль» — 230 грн, «Вершковий скот» — 210 грн, «Київський сул» — 190 грн, «Гірка перлина» — 230 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, дві тераси, дві банкетні зали, 500 місць для гостей, понтон для приймання човнів, raw bar, устриці, страви на грилі, дитяча кімната, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, кальяни, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, підходить для банкетних заходів, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на ріку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь з акцентом на страви-гриль. У лаконічній коктейльній карті представлено 12 авторських коктейлів — спробуйте трав’яний коктейль «Мікстура коктейль», який пробуджує літо навіть взимку.

boutiquebar Biancoro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 4 («Мандарин Плаза», 3 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (179–399 грн), страви з риби (289–399 грн), страви з м’яса (249–399 грн).

Страви: ледь обсмажений тунець на пюре з авокадо та сиру рікота – 359 грн, восьминіг з водоростями хіяши та жовтими томатами – 309 грн, голубці з кроликом – 249 грн, соте з морепродуктів – 369 грн.

Напої: Vegan Illusion – 129 грн, Blood&Sand – 189 грн, Martini of your choice – 229 грн, VaVaVoom – 199 грн.

Деталі: сім’я ресторанів братів Гусовських, унікальна коктейльна карта, авторська італійська кухня, жива музика, тераса, вечірки, аперитиви, стильний інтер’єр.

Biancoro — лаконічний та затишний бутик-бар в самому серці Києва. Особливу увагу в Biancoro приділяють поєднанню віртуозної кулінарії і авторських коктейлів. У меню закладу представлені авторські страви з присмаком Італії. Тут ви знайдете авторські та класичні коктейлі на будь-який смак — Vegan Illusion на основи текіли, Blood&Sand на основі віскі, Martini of your choice на основі горілки або джина, VaVaVoom на основі горілки та багато інших.

Mur Mur

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 42/4

Бюджет: ₴₴. Супи (125–165 грн), закуски та салати (135–365 грн), десерти (75– 255 грн).

Страви: севіче із сібаса з лаймом та перцем чилі – 335 грн, тако салат з смаженою куркою, авокадо та томатами – 265 грн, качина ніжка конфi з персиком, маринованим в глінтвейні – 365 грн, філе морського окуня з фісташковим соусом – 320 грн.

Напої: Bacardi 8 Old Fashioned – 195 грн, Lynchburg Lemonade – 195 грн, Raspberry Sweet – 285 грн, Irish Milk – 220 грн.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, панорамний вид на центр столиці, страви для вегетаріанців та веганів, тераса на даху, авторські коктейлі, кальян, вінілові платівки, працює з 12:00 до 02:00 щодня, резерв столів до 21:00.

Mur Mur — це rooftop барно-ресторанного формату в центрі столиці, на 8 поверсі БЦ Credit Agricole. У меню ресторану представлені авторські страви, в яких поєднуються найяскравіші особливості кухні Південної та Північної Америки. Щоп’ятниці і суботи гості збираються тут під запальні ритми кращих діджеїв, щоб випити по відмінному авторському коктейлю та помилуватися міським пейзажем.

Black Market Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 2 (БЦ «Парус»).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (176–498 грн), страви з м’яса (268–1365 грн), десерти (65–515 грн).

Страви: бурата з томатами і руколою – 345 грн, качина грудка з карамелізованими яблуками та сиром гауда з чилі – 296 грн, салат панцанела з середземноморськими сардинами – 234 грн.

Напої: Shaffron Fitzgerald – 195 грн, Gin Tonic Vega – 195 грн, Chaplin – 175 грн, Pisco Sour – 240 грн.

Деталі: ресторан сучасної авторської кухні в центрі Києва, сніданки з 08:00 до 12:00 по буднях і весь день з 10:00 по вихідних, меню від шефа, делікатеси, коктейльна карта, кілька залів, доставка, жива музика, рідкісні та особливі продукти.

Black Market Restaurant — ресторан сучасної авторської кухні преміум-класу; простір яскравих гастрономічних та естетичних вражень. Гості приходять сюди заради інтелектуального космополітичного меню, що базується на якісних продуктах локального виробництва; стравами, які вражають несподіваністю поєднань та авторською коктейльною картою. Рекомендуємо спробувати коктейль Shaffron Fitzgerald з виразним ароматом бузини і делікатним пряним смаком. У напої поєднуються джин, настояний на шафрані, лікер бузини, сироп лемонграса, лимонний фреш і апельсиновий біттер.

Фото: Facebook Not Only Fish, Веранда на Днепре, Маяк, boutiquebar Biancoro, Mur Mur, Black Market Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi