пошук
Iryna Khamandiak
Автор
пошук
Iryna Khamandiak
Автор
Представники української барної індустрії відповідають на запитання про барну культуру у рубриці Ukrainian Bar Awards — «Запитай у бармена».
А ви колись думали, за що любите свою професію? Антон Дужий з Харківського стейк-бару «Мне бы Мяса» поділився своїми думками стосовно професії бармена:
За що я люблю свою професію? По-перше, за те, що моя професія — це моє хобі. Дуже приємно, коли твоє хобі ще й гроші приносить.
По-друге, я часто порівнюю свою роботу з музикою, а свою команду — з рок-групою. Рівень нашого розвитку залежить тільки від нас: що краще ми працюємо, то більший на нас попит. Що смачніші у нас коктейлі, то більше гостей заходять їх куштувати.
І по-третє, часто бармени одного міста, а іноді навіть країни, добрі знайомі. І це класно, адже так у тебе стає все більше друзів, які можуть тобі щось порадити або допомогти у чомусь. Дуже подобаються конкурси, майстер-класи та барменські тусовки… Не робота, а мрія!
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi