Найкращі барменеджери року України за версією Ukrainian Bar Awards - PostEat

пошук

Найкращі барменеджери року України за версією Ukrainian Bar Awards
12-06-2020 0 148


Переможців першої Української Барної Премії 2020 оголошено 28 квітня, було визначено лідерів незалежного голосування у 17 номінаціях.

Редакція PostEat розповідає про загальну кількість учасників в кожній номінації, фіналістів в номінаціях та розкриває кількість отриманих домінантами балів.

У цьому матеріалі розповідаємо про фіналістів номінації «Бар-менеджер року», партнером номінації є Jameson Irish Whiskey.

В номінації «Бар-менеджер року» представлені бар-менеджери закладів, які несуть відповідальність за розвиток бару, команди бару, коктейльного меню та якості надання послуг.

Загальна кількість номінантів: 77 бар-менеджерів з 11 міст України: Дніпро – 6, Запоріжжя – 1, Київ – 45, Кривий Ріг – 1, Львів – 4, Миколаїв – 1, Одеса – 10, Тернопіль – 1, Ужгород – 1, Харків – 6, Чернівці – 1.

ТОП-10 фіналістів номінації «Бар-менеджер року»

Переможець номінації — Дмитро КамберThe Fitz

Кількість голосів: 66

Де:  м. Одеса, вул. Катерининська, 6.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Cannes – 219 грн, Hawaii – 199 грн, Bora-Bora – 199 грн, Haiti – 199 грн.

Деталі: коктейль-бар, знаходиться в центрі Одеси, концептуальний інтер’єр, контактна барна стійка; в коктейльній карті представлені коктейлі з різних куточків світу, dj-сети, тематичні вечірки, проводяться барні конкурси.

Дмитро Камбер — бар-менеджер одного з найкрасивіших і атмосферних барів Одеси The Fitz. Дизайн інтер’єру якого розробив Денис Беленко. В коктейльній карті бару The Fitz представлені авторські коктейлі від бренд-бармена закладу Federico Pasian. Тут часто звучать Dj-сети, проводяться тематичні вечірки і барні конкурси. У п’ятницю та суботу заклад працює до 03:00, в інші дні до 02:00. Однак, щоб потрапити в заклад по п’ятницях і суботах, варто подбати про бронювання столика, так як локація є однією з найпопулярніших в місті.

Іван ЗеликBar Baczewski

Кількість голосів: 53

Де: м. Львів, вул. Шевська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Batida – 120 грн, «Квітковий артес» – 130 грн, «Гречна Маргарита» – 130 грн, Just in Lviv – 150 грн.

Деталі: коктейльний бар, належить до спільноти Kumpel’ Group («Кумпель», «Кафе 1», «Штрудель Хаус», «Голодний Микола»), авторська коктейльна карта та великий вибір наливок, бренд-бармен Іван Зелик, автентичний інтер’єр початку ХХ століття.

Іван Зелик — бар-менеджер львівського коктейльного бару, який належить до спільноти Kumpel’ Group. У Bar Baczewski гостей зустрічають авторською коктейльною картою, унікальними наливками та настоянками, обідами та вечерями зі стравами нової галицької кухні та автентичним інтер’єром початку XX століття. Концепція бару органічно перетинається двома часовими проміжками — в Bar Baczewski відновлюють стародавню культуру Галичини початку XX століття та модернізують її спадок.

Владислав Шелест44 Bar Lviv

Кількість голосів: 52

Де: м. Львів, пл. Ринок, 44.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Pecado – 150 грн, Confesa – 150 грн, Amaro – 160 грн, Gigil – 150 грн.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться на центральній площі міста, підвальне приміщення, атмосферний інтер’єр, авторські та класичні коктейлі, коктейль-шоу, барна карта.

Владислав Шелест працював на позиції барменеджера у львівському коктейльному барі 44 Bar Lviv. Заклад знаходиться на центральній площі міста у затишному підвалі та має цікавий інтер’єр — низькі стелі у поєднанні з арками та кам’яним оздобленням створюють камерну атмосферу. В меню бару представлені авторські коктейлі, класика та асортимент міцного алкоголю. Зараз Владислав Шелест переїхав до Києва та працює в коктейльному барі the cinematographer’s party.

Сергій ДугінThe Ditch

Кількість голосів: 50

Де: м. Харків, пр-т Науки, 12.

Бюджет: ₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: коктейльний бар, класичні та авторські коктейлів, доставка коктейлів, онлайн-бар.

Сергій Дугін багато років працював барменеджером одного з найвідоміших харківських коктейльних барів Benedict daily bar. На початку 2020 року він став власником та барменеджером нового коктейльного бару The Ditch. Команда абру на час карантину організувала доставку коктейлів та запровадила онлайн-бар в Zoom щотижня.

Назар МакаровBARVY

Кількість голосів: 50

Де: м. Київ, вул. Мечникова, 3.

Бюджет: ₴₴. Спеціалітети (140–325 грн), салат (125–215 грн), страви з м’яса (185–245 грн).

Напої: Prosecco Riondo Exra Dry – 150 грн/150 мл, Antea Marques De Caceres – 850 грн/750 мл, капуоранж – 80 грн.

Деталі: сучасна українська кухня, бренд-шеф Сергій Байсаревич, шеф-бармен Назар Макаров, спеціалітети в меню, страви на грилі, резерв столів, формат take away, тераса, авторська карта напоїв, доставка.

Назар Макаров — співзасновник «Першої Лабораторії Українського Коктейлю», переможець World Class Ukraine 2018 та Східноєвропейського Фіналу DRINKS COME TRUE by BOMBAY SAPPHIRE 2019, а також бар-менеджер BARVY. BARVY — це місце гастрономічної української культури і фудпейрінга. Бар в цьому ресторані — ціла лабораторія українського коктейлю, де поєднують непоєднуване і на основі локальних продуктів створюють неповторні авторські коктейлі. Також ресторан BARVY відомий своїми ексклюзивними вечорами фудпейрингу, на яких шеф-кухар Сергій Байсаревич спільно з шеф-барменом готують спеціальний сет.

Дмитро ШовкоплясParovoz Speak Easy

Кількість голосів: 49

Де: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 19.

Бюджет: ₴₴.

Коктейлі: Revolvita – 210 грн, Royal Hawaiian – 230 грн, Lucien Gaudin – 210 грн, Parovoz Bloody Mary – 210 грн.

Деталі: speakeasy бар, знаходиться в центрі міста, авторські коктейлі, бартендери переможці багатьох змагань і конкурсів, школа міксології, послуги виїзного коктейльного обслуговування для проведення закритих вечірок.

Дмитро Шовкопляс — співвласник одного з кращих столичних барів Parovoz Speak Easy, який почав свою історію з 2002 року. Знайти бар з першого разу досить непросто — він знаходиться в підвалі кінотеатру «Київ» і не позначений вивісками. Інтер’єр бару виконаний в стилі стімпанк, а концепція являє собою класичний американський speakeasy з контактною барною стійкою. У Parovoz Speak Easy подають страви європейської кухні, а також класичні коктейлі, авторські твісти і безалкогольні напої.

Сергій Алєксєєв11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar

Кількість голосів: 46

Де: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 34а.

Бюджет: ₴₴₴.

Коктейлі: Superhuman – 280 грн, Cocktail of Pines – 350 грн, Kyiv Candied Fruit – 280 грн, Future Vintage – 300 грн.

Деталі: ресторан і руфтоп-бар на 11 поверсі готелю, панорамний вид, fusion cuisine, сет-меню, шеф-бармен Сергій Алексєєв, шеф-кухар Павло Ярмоленко, авторські World Class коктейлі від Кевіна Патнода.

Сергій Алєксєєв — шеф-бармен сучасного преміум-ресторану і бару світового рівня 11 Mirrors Rooftop Restaurant & Bar. Він знаходиться у першому дизайн-готелі в Україні та відзначається винятковим панорамним видом на історичний Київ. Класичний інтер’єр, спокійна атмосфера та першокласне обслуговування дозволять вам сконцентруватись на спілкуванні. Вишукані страви fusion cuisine гармонійно доповнюють авторські та класичні коктейлі, які зібрали в барну книгу The Bar Book, де розкрито й історію їхнього створення.

Надір КучкаровHendrick’s bar

Кількість голосів: 46

Де: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 42.

Бюджет: ₴₴. Закуски (59–188 грн), основні страви (208–268 грн), десерти (62–78 грн).

Коктейлі: Nevermore – 162 грн, Kao Colada – 188 грн, H&H Negroni – 188 грн, Ajna Sour – 248 грн.

Деталі: коктейльний бар, меню кухні, авторські та класичні коктейлі з усього світу, майстер-класи.

Надір Кучкаров — перший переможець українського конкурсу World Class 2017 та барменеджер столичних закладів Hendrick’s bar і True Burger Bar. Hendrick’s — хоча і не секретний, але прихований від сторонніх очей, атмосферний бар на тихій київській вуличці. Місце для істинних шанувальників барної культури і тих, хто добре знається на коктейлях. Особливої поваги та уваги заслуговує команда барменів, що дивує публіку за стійкою Hendrick’s класичними та авторськими коктейлями.

Олег ЯкобенкоQueen Kyiv

Кількість голосів: 45

Де: м. Київ, Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴.

Коктейлі: Parfait – 250 грн, Rose 69 – 310 грн, Sakura Sour – 250 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, парковка, резерв столів.

Олег Якобенко — барменеджер ресторану Queen, столичної локації з оглядовою терасою на третьому поверсі однойменного комплексу, який є проєктом міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group. Коктейльну карту Queen Олег Якобенко розробив, дотримуючись філософії натуральності — всі інгредієнти для коктейлів закладу виробляються у власній лабораторії. Коктейльна карта Queen охоплює основні категорії змішаних напоїв, щоб задовольнити смаки всіх гостей. В ній представлена як інтерпретована класика, так і повністю авторські коктейлі.

Олександр СкубачWho&Why. Drinkery

Кількість голосів: 43

Де: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 21а/20.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (119–300 грн), салати (199–399 грн), основні страви (250–399 грн).

Коктейлі:  Brownie Negroni – 250 грн, Berry Cheesecake – 230 грн, Cheese Martini – 240 грн, Green Spark – 230 грн.

Деталі: класичний бар, стильний інтер’єр, три зали, інформативна коктейльна карта, авторські і класичні коктейлі, колекція міцного алкоголю, авторські безалкогольні коктейлі, сиропи і кордіали власного приготування.

Олександр Скубач — барменеджер столичного коктейльного бару Who&Why. Drinkery. Це стильний заклад з особливою атмосферою та коктейльною картою, що вражає різноманіттям. Потрапити в Who & Why. Drinkery можна через ресторан Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar — потрібно зайти в ресторан, спуститися в підвал по сходах і натиснути на дзвінок поруч з чорними дверима. В авторській коктейльній карті представлено 4 категорії: гіркі, солодкі, кислі та гастрономічні коктейлі. У поєднанні з меню кухні коктейлі створюють неймовірні фудпейринги.

Фото: Facebook Дмитро Камбер, Іван Зелик, Владислав Шелест, Сергій Дугін, Назар Макаров, Дмитро Шовкопляс, Сергій Алєксєєв, Надір Кучкаров, Олег Якобенко, Олександр Скубач.

Матеріал підготовлено за підтримки Ukrainian Bar Awards

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi