Принципи життя і роботи гастродіячів: барменеджер Євген Якутін - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: барменеджер Євген Якутін
17-12-2020 0 1260


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бармен і барменеджер, засновник і керуючий партнер Bar Acacia в місті Дніпро Євген Якутін.

Я не можу жити без кисню) Насправді не можу жити без бару, гостей та всього, що відбувається навколо бару. Це моє життя.

Я ніколи не був у Африці, Австралії та багатьох інших країнах. Ніколи не пірнав з аквалангом, н стрибав з парашутом, не бігав марафон чи айронмен (сподіваюсь, це в майбутньому).

В роботі головне, напевно, робота. Її важливо виконувати добре, якісно настільки, наскільки дозволяє твій професійний рівень та твої знання. Добре роби-добре буде. Якщо чогось не знаєш – спитай в того, хто може знати. Не бійся спитати поради у старшого чи більш досвідченого наставника.

Головна цінність в житті — це гармонія та баланс. Не можна лише працювати на роботі заради грошей. Має бути баланс у здоров’ї, роботі, родині.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінював. Життя складається так, як має. Якби я щось змінив, то немає гарантії, що я був би щасливішим чи щось було б кращим.

Мій головний козир — це душевність, щирість, відкритість.

Я не прощаю в роботі брехні. Це найгірше, що може бути. Чесність – один з важливіших аспектів мого життя.

Мій ідеальний день — зараз це мрія про відпочинок, адже його доволі давно не було. Але насправді ідеальний день — це ідеально спланований робочий день, в якому все йде за планом і все вдається.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це був би грейпфрут. Обожнюю грейпфрути — фреш, м’якоть, аромат.

Головне в ресторані — це персонал. Головне – команда. Люди ходять до людей. Продукт вторинний. В гарному закладі завжди хороший продукт і лише команда (персонал) можуть зробити його великим.

Якби мені дали $1 000 000, я б розклав «яйця» по кошикам та розділив би ризики. Звичайно, замислився б над відкриття ще кількох закладів. Забезпечив би родину мінімальною стабільністю (будинок, машина, медична страховка).

Найдивніший комплімент, який мені говорили: «Бойовий гном».

Найдивніша їжа — її дуже багато, з того, що я куштував: коники, личинки і китайська настоянка «33 змії».

Професіоналізм проявляється у здатності виконувати при будь-яких умовах якісно свої обов’язки і роботу.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось – мені подобається «Світське життя» Вуді Алена.

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б розробив план розвитку регіонів та областей, зробив би направленість на локальні цікаві продукти, технології та ремісників. Україна дуже гастрономічна країна, ми і так цікаві. Просто ще трошки не встигли все оформити.

Фото надані Євгеном Якутіним

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Байсаревич

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Поліна Кірдогло

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi