Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Поліна Кірдогло - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Поліна Кірдогло
10-12-2020 0 1088


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бар менеджер закладів «Тайський привіт» та «Китайський привіт» Поліна Кірдогло.

Я не можу жити без спорту та м’яса.

Я ніколи не кину в біді.

В роботі головне справедливість, чесність та старанність.

Головна цінність в житті — це сім’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я б нічого не змінила. Мої вчинки зробили мене тем, хто я є.

Мій головний козир — це неперевершена чарівність, про яку знаю тільки я.

Я не прощаю в роботі брехню та лінощі.

Мій ідеальний день — в ліжку з коханою людиною, безліччю смаколиків та безглуздими серіалами, а за вікном йде дощ.

Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це було б м’ясо.

Головне в ресторані — це люди.

Якби мені дали $1 000 000, я б купила собі жирафа та їздила на ньому на роботу.

Найдивніший комплімент, який мені говорили: «У вас очі як в інопланетянина, в сенсі, красиві дуже».

Найдивніша їжа — це хурма, вона дуже підозріла.

Професіоналізм проявляється у вчинках.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось: «Мандрівка до травматолога: туди й назад».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б дуже довго намагалась зрозуміти, що саме від мене хочуть.

Фото надані Поліною Кірдогло

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi