пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бренд-бартендерка мережі закладів Fiji Group Restaurants Галина Третяк.
Я не можу жити без повітря та води. З усім іншим можна впоратись.
Я ніколи не зарікаюсь.
В роботі головне любити справу, якою займаєшся.
Головна цінність в житті — це рідні та близькі люди.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я не впевнена, що хотіла б щоби змінити.
Мій головний козир — це вміння викликати прихильність до себе ну і, звичайно ж, мої професійні навички.
Я не прощаю в роботі крадіжок та обману.
Мій ідеальний день починається з кави.
Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це були б креветки)
Головне в ресторані — це атмосфера, хороші напої та їжа.
Якби мені дали $1 000 000, я б не знайшла їм застосування) Але частина би пішла на безпритульних тварин.
Найдивніший комплімент, який мені говорили — що у мене гарна дикція)
Найдивніша їжа — це бичачі яйця)
Професіоналізм проявляється у досконалому знанні своєї справи.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Від світанку до заходу»
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б, напевно, розвивала напрям гастрономічного туризму в Україні. Також попрацювала б над організацією гастрономічних фестивалів, де поєднувалися б смачна кухня, напої та крута музика.
Фото надані Галиною Третяк
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Михайло Сафонюк
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Юлія Чепелюк
Принципи життя і роботи гастродіячів: барменеджер Євген Якутін
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi