Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Михайло Сафонюк - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Михайло Сафонюк
19-01-2021 0 1206


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться керуючий та бренд шеф-бармен ресторану SlowPiggy Михайло Сафонюк.

Я не можу жити без подорожей. У  зв’язку з ситуацією у світі, яка відбувається останній рік, а саме пандемія, ми всі позбавлені можливості подорожувати. А це особисто для мене, в першу чергу заряд енергії, натхнення, нові ідеї та перезавантаження. Також не вистачає стабільності, тобто розуміння ситуації в цілому. А це заважає планувати та розподіляти задачі на якийсь певний проміжок часу.

Я ніколи не вживав наркотики. Я абсолютний противник будь-якого виду наркотиків, тому ніколи в життя не буду вживати цю гидоту! Це якщо категорично! А ось щодо менш принципових речей, то таких пунктів багато.

В роботі головне любити та поважати те, чим ти займаєшся і, звісно, віра у власний успіх.

Головна цінність в житті — це беззаперечно родина. Сімейні традиції, гармонія, тепло та любов у домі. Це найголовніше у житті.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті… Ми ніколи не знаємо, як би змінилось наше життя, обери ми той чи інший шлях. Тому я не знаю, як би повернулось моє життя, якби я зробив щось інакше. Проте я задоволений тим, яким є моє життя зараз, а значить, весь цей час я йду правильним шляхом й у правильному напрямку.

Мій головний козир — це цілеспрямованість та віра у те, що я роблю, чим займаюсь. Але є й противага цьому, головний мій мінус — це лінощі. Ось я і є свідком цієї непростої війни))

Я не прощаю в роботі брехні, крадіжок, недбалого ставлення і вживання алкоголю в робочий час, ну і, звичайно, перед робочою зміною.

Мій ідеальний день той, коли я займаюсь спортом. День, коли є тренування набагато продуктивніший, а ще це дуже мотивує. Я з 6 років займаюсь спортом і для мене це дуже важливо.

Якби я до кінця життя мав їсти лише одну страву, це були б голубці, я їх безмежно люблю)

Головне в ресторані — особисто моя думка, в ресторані має бути «вау-ефект»!!! Це може бути будь-що, але це має змушувати повертатись гостя знову і знову. Адже багато де смачно, багато де якісний сервіс, красивий інтер’єр, але в наш час цього замало. В Україні гості дуже балувані (в гарному сенсі цього слова), особливо в Одесі та Києві)

Якби мені дали $1 000 000, я б однозначно втратив ці гроші на якісну освіту для своїх дітей. А також на власний саморозвиток. І, звичайно, на гарний подарунок для своєї коханої дружини)

Найбільший комплімент для мене — це емоції, схвалення, захоплення людей, для яких я це все створюю. Випитий коктейль, сторітелінг, гостинність, організована вечірка, корисна інформація, яку я розповідаю…

Найкраща їжа — це коли для тебе готує твоя кохана людина, жінка, мата або твої діти. Будь-яка страва одразу стає найкращою. Так само це працює і у зворотному напрямку, я сподіваюсь)

Професіоналізм проявляється у стабільності та якості, і не важливо що ти робиш та чим займаєшся. А також саморозвиток, саморозвиток в ще раз саморозвиток.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Про що говорять чоловіки»)))

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б… Ну я вважаю, що самотужки цього не зробиш! В такому випадку треба складати план, ставити цілі та задачі й ще багато-багато кропіткої та довготривалої роботи! А так, як у нас в країні ставляться до середнього і малого бізнесу, так ще потрібно і перемогти в цій війні) Загалом все дуже не просто! Але головне, що у нашої країни дуже великий потенціал! Яка кухня, які землі, продукти, культура…

Фото надані Михайлом Сафонюком

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: барменеджер Євген Якутін

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Поліна Кірдогло

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Олег Якобенко

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi