Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Галина Третяк - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Галина Третяк
03-03-2021 0 335


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки. Сьогодні принципами життя і роботи ділиться бренд-бартендерка мережі закладів Fiji Group Restaurants Галина Третяк.

Я не можу жити без повітря та води. З усім іншим можна впоратись.

Я ніколи не зарікаюсь.

В роботі головне любити справу, якою займаєшся.

Головна цінність в житті — це рідні та близькі люди.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я не впевнена, що хотіла б щоби змінити.

Мій головний козир — це вміння викликати прихильність до себе ну і, звичайно ж, мої професійні навички.

Я не прощаю в роботі крадіжок та обману.

Мій ідеальний день починається з кави.

Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це були б креветки)

Головне в ресторані — це атмосфера, хороші напої та їжа.

Якби мені дали $1 000 000, я б не знайшла їм застосування) Але частина би пішла на безпритульних тварин.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — що у мене гарна дикція)

Найдивніша їжа — це бичачі яйця)

Професіоналізм проявляється у досконалому знанні своєї справи.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Від світанку до заходу»

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б, напевно, розвивала напрям гастрономічного туризму в Україні. Також попрацювала б над організацією гастрономічних фестивалів, де поєднувалися б смачна кухня, напої та крута музика.

Фото надані Галиною Третяк

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: бармен Михайло Сафонюк

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Юлія Чепелюк

Принципи життя і роботи гастродіячів: барменеджер Євген Якутін

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi